Soita 0934873508

Tervetuloa uudistuneeseen verkkokauppaamme!

Jos joku tuntee sähköpolkupyörät, niin me!

Varien

Tarjoamme asiakkaillemme Suomen laajimman ja kattavimman valikoiman korkealaatuisia sähköpolkupyöriä, niiden oheis tarvikkeita ja asiantuntevaa palvelua.

Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy noin viisikymmentä erilaista sähköpyörää, asennus-sarjoja ja vanhemmille ihmisille varmatoimiset ja helppokäyttöiset Afikim seniorisähköskootterit.

Miksi sähköpolkupyöräsi kannattaa ostaa sähköpyörien erikoisliikeestä?

Koska meillä pääset kokeilemaan useita eri sähköpyörä merkkejä ja malleja samalla kertaa ja asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan sähköpyörä mallin. Me sähköpolkupyörien erikoisliikkeessä osaamme tämän! Sähköpyörät luovutetaan aina luovutushuollettuna ja mitoillesi säädettynä. Joskus myös satula on liian kova tai ohjaustanko väärän mallinen, ei hätää! Valikoimastamme löytyy myös paljon tarvikkeita ja voimme varustella sähköpyöräsi haluamillasi osilla ja tarvikkeilla. Tarvikkeiden asennus sisältyy aina sähköpolkupyörän hintaan.

Et ole sähköpyöräsi kanssa yksin.

Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää vielä pyörän oston jälkeen, niin asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa sähköpyöriin liittyvissä kysymyksissäsi. Me myös huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset sähköpyörät ja Meidän kautta saat akut ja muut tarvike osat vanhaan sähköpyörääsi.

Kenelle sähköpyörä sopii?

Suurimmat sähköavusteisen polkupyörän käyttäjäryhmät ovat työmatkapyöräilijät ja varttuneemmat ihmiset. Sähköpyörän ansiosta työmatkapyöräilijät voivat kulkea entistä pidempiä matkoja ilman että se olisi liian raskasta. Suurimmalla osalla ei myöskään ole mahdollista hikoilla työmatkalla, koska ei ole mahdollisuutta käydä suihkussa työpaikalla. 


Lue lisää >

 

 

Tervetuloa palveltavaksi meille!

Jami Jokinen
Toimitusjohtaja

 

 

 

 

 

 

 

Sähköpolkupyörän osto-opas!                                                     1. Valitse sähköpyöräsi sinun käyttötarkoituksen mukaan. Jos työmatkasi on 40km/suunta ja hiekkatietä, sähköpyörällä jossa on 20” renkaat ja akku joka riittää 20km/lataus ei välttämättä ole se paras vaihtoehto sinun käyttöösi. sähköpyöriä löytyy ihan niin kuin tavallisiakiin .....

Katso lisää >


Usein kysytyt kysymykset.                                                   

  • Mikä on sähköavusteinen polkupyörä?
    - Puhekielessä useimmiten sähköpyörä tai sähköpolkupyörä, on polkupyörä jossa on enintään 250W sähkömoottori avustamassa polkemista maksimissaan 25km/h. nopeuteen.

Katso lisää >


Kenelle sähköpyörä sopii?                                                            - Sähköpyörä sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta! Työmatkapyöräilijät ovat suurin käyttäjäryhmä. Sähköpyörällä kuljet pidemmätkin työmatkat helposti pyöräillen ilman että paita olisi edes märkä. Suuri käyttäjäryhmä ovat myös vanhemmat ihmiset joilla jo poljinvoima on heikentynyt mutta haluavat jatkaa ....

Katso lisää >