Tervetuloa sähköpyörien erikoisliikkeeseen!

2021 Mallisto

Husqvarnan & R Raymon uudet 2021 sähköpyörämallit ovat nyt ennakkovarattavissa!

Ennakkovaraamalla varmistat, että saat pyörän ensimmäisten joukossa. Tuotteissa näkyvä hinta on käsirahan osuus ja tuotteen kokonaishinnat löydät jokaisen tuotteen tuotetiedoista. Osa tuotteista on koeajettavana jo liikkeissämme, koeajomallit näet tuotetiedoissa.

Husqvarnan 2021 täyjoustosähköpyörissä on Shimanon uusin, monipuolinen EP8-moottori. Uusi moottori on pienempi, hiljaisempi, tehokkaampi ja sen ominaisuuksia voidaan säätää laajasti. Se on erityisesti suunniteltu trail- ja enduro-pyöräilijöille ja maastoajoon. Suurempi 85Nm:n vääntömomentti auttaa selviytymään vaativistakin ajoympäristöistä ja kevyt, magnesiumkuorinen moottori parantaa ajo-ominaisuuksia ja hallintaa. Suurempi maavara, puhelinsovelluksella räätälöitävä avustus, uudistettu Trail-tila ja monet muut uudet ominaisuudet varmistavat että ajossa olet aina hallinnassa ja että ajotuntuma pysyy aina luonnollisena.

R Raymonin 2021 valikoimassa on tarjolla laajasti laadukkaita sähköpyöriä maastoon, retkille ja kaupunkiin. R Raymon pyörät on varusteltu Yamahan laadukkailla moottoreilla.

Ennakkovarauksena otamme 10% käsirahan sähköpyörän kokonaishinnasta ja loppuosa maksetaan, kun tuote on saapunut ja on luovutettavissa.

Tuotteissa näkyvä hinta on käsirahan osuus ja tuotteen kokonaishinnat löydät jokaisen tuotteen tuotetiedoista.

Ennakkovaraukset ovat sitovia. Mikäli peruutat varauksen ja pyöräsi on jo lähtenyt tehtaalta tai saapunut jo varastollemme, menetät käsirahasi. Mikäli peruutat tilauksesi ennen kuin tuote on lähtenyt tehtaalta, tällöin käsiraha palautetaan. Mikäli emme pysty toimittamaan tuotetta luvatussa ajassa tai tuotteen toimitus arvioidusta toimituksesta ylittyy, voit tällöin peruuttaa tilauksen ja palautamme käsirahaosuuden sinulle. Mikäli haluat, että tuote toimitetaan esimerkiksi kotiisi, silloin loppuosa suoritetaan esimerkiksi laskulla. Mikäli valitset toimituksen, olemme sinuun yhteydessä loppulaskun maksamisesta, kun varaamasi tuote saapuu.
Arvioitu toimitusaika Kevät 2021.

Tuotteet 1-24 / 40

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Tuotteet 1-24 / 40

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

Sivu:
  1. 1
  2. 2