Tervetuloa sähköpyörien erikoisliikkeeseen!

2021 Mallisto

Husqvarna 2021 - Shimano EP8!

R Raymon

Husqvarna & R Raymon 2021 sähköpyörämallit nyt saatavana verkkokaupasta sekä myymälöistämme!

Ajantasaisimman varasto -ja myymäläsaatavuuden saat aina helpoiten ottamalla yhteyttä puhelimitse 09 34873508, sähköpostilla asiakaspalvelu@electrobike.fi tai poikkeamalla suoraan myymälässä!

Valikoimiimme kuuluu yli 40 erilaista laadukasta ja luotettavaa sähköpyörämallia ja meiltä löydät juuri sinun tarpeisiisi täydellisen sähköpyörän, tarvitset sitten sähköpyörää työmatkoille, kaupunkiin, viikonlopun retkille, kruisailuun tai maastoajoon. Verkkokaupastamme löydät kaikki myymämme mallit ja pyörät toimitetaan aina ilmaiseksi kotiinkuljetuksella. Liikkeissämme voit myös tutustua helposti kaikkiin pyöriimme ja koeajaa kaikki mallimme. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa sähköpyöräilyyn liittyvissä kysymyksissä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, kun haluat tietää lisää!

Husqvarnan & R Raymonin 2021 valikoimassa on tarjolla laajasti laadukkaita sähköpyöriä maastoon, retkille ja kaupunkiin.

R Raymon sähköpyörät ovat varusteltu Yamahan laadukkailla ja luotettavilla moottoreilla, sekä kaikki pyörät käyttävät kestäviä hydroformattuja alumiinirunkoja, jotka ovat tukevia ja vakaita ajaa. Pyöriin on valittu vain todetusti laadukkaita komponentteja luotettavilta valmistajilta, kuten Shimano, Sram, Tektro & Magura.

Husqvarna sähköpyörät ovat varusteltu Shimano Steps moottoreilla ja laadukkailla sähköpyöriin valikoiduilla komponenteilla. Uutuutena Husqvarnan kaikissa täysjoustosähköpyörissä on Shimanon uusin, monipuolinen EP8-moottori, 85Nm väännöllä.

Sähköpyörä on oiva monipuolisen liikkumisen ja kuntoilun mahdollistaja kaikenlaisille käyttäjille, ja mallistostamme löydät varmasti käyttötarpeisiisi sopivan pyörän!

Tuotteet 1-24 / 63

Nouseva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tuotteet 1-24 / 63

Nouseva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3