Facebook Pixel

Ortlieb Pyörälaukkujen Valintaopas - Monipuoliseen Kuljetukseen & Säilytykseen

Ortlieb Pyörälaukkujen Valintaopas - Monipuoliseen Kuljetukseen & Säilytykseen
19. heinäkuuta 2022
Ortlieb Pyörälaukkujen Valintaopas - Monipuoliseen Kuljetukseen & Säilytykseen

ORTLIEB PYÖRÄLAUKUT

Ortlieb pyörälaukut ovat monipuolisia kuljetukseen ja säilytykseen, laukut kiinnittyvät vaivattomasti pyöräsi runkoon ja ovat korvaamattomia pyöräilyvarusteiden, ruokaostosten ja muiden tavaroiden kuljettamiseen, olipa kyseessä sitten päiväretki kaupungissa tai pyöräseikkailu ympäri maailman. Vedenpitävät materiaalit, hyvä varaosasaatavuus ja pitkä tuotetakuu varmistavat, että olet varmasti tyytyväinen pitkäikäiseen tuotteeseesi. Vaikka Ortliebin pyörälaukut ovat välttämättömän valinta pitkille matkoille, niistä on paljon hyötyä jokaisessa pyöräilymatkassasi ja kaikenlaisessa arjen pyöräilyssä.

Miksi ORTLIEB mielletään parhaaksi pyöräilylaukkujen valmistajaksi?

Ortlieb on tunnetuin laajasta valikoimastaan ​​polkupyörän rungon säilytyslaukkuja, satulalaukkuja, ohjaustankolaukkuja ja sivulaukkuja. Syy, miksi tuotteet ovat suosittuja, johtuu niiden tunnetusta laadusta ja hämmästyttävästä vedenpitävästä tekniikasta ja materiaaleista. Ortlieben perustamisesta vuonna 1982 lähtien ne ovat valmistettu yksinomaan Saksassa. Yli 70 % heidän tuotteissaan käytetyistä materiaaleista on peräisin Saksasta, ja tuotemerkki noudattaa vankkumattomia saksalaisia ​​laatustandardeja.

Lisäksi että laukut ovat kestäviä ja laadukkaita, ne sopivat melkein mihin tahansa pyörään: vain nopea kiinnitys, tavaroilla täyttö ja olet valmiina lähtemään liikkeelle. Laukut ovat myös kevyitä – laukut painavat tyypillisesti aina alle 1000 grammaa. Runkokiinnityksen ansiosta, laukut antavat pyörään matalan painopisteen ja pyörä on vakaa ajaa myös laukut tavaroita täynnä. Esim. sivulaukuilla tavaroiden paino jakautuu tasaisemmin, kuin pelkästään selkärepussa kannettaessa. Laukut eivät vain tee pyöräilystäsi mukavampaa, vaan ne lisäävät myös turvallisuuden ja hallinnan tunnetta, kun nautit ajomatkoista tai työmatkasta.

ORTLIEB TUOTEVALIKOIMA

Runkolaukut

Tyylikkäitä, aerodynaamisia ja melko tilavia. Runkolaukkujen painopiste on matala, koska ne on kiinnitetty pyörän runkoon, yleensä keskelle pyörää. Tämän tyyliset laukut ovat täydellisiä pyöräsi pienten työkalujen, välipalojen ja muiden pientavaroiden kuljettamiseen. Ortlieb Runkolaukkujen avulla voit hyödyntää pyörän runkoasi säilytystilan luomiseen. Yläputken alla olevan alemman painopisteensä ansiosta runkolaukku on ihanteellinen säilytyspaikka myös raskaille varusteille, kuten työkaluille, retkeilyliesille ja ruokatarvikkeille. Hyväksi todistettu, vedenpitävä nylonkangas ja vedenpitävä vetoketju varmistavat, että tavarasi pysyvät täysin kuivina myös huonommalla säällä.

Runkolaukut

Ohjaustankolaukut

Kuten nimestä käy ilmi, laukku on asennettu ohjaustankoon ja niitä käytetään säilyttämään tärkeimmät ja usein käytetyt tavarat, kuten ravintolisät, välipalat, vesi ja jotkut yleisesti käytetyt työkalut. Näin sinulla on helppo pääsy näihin esineisiin ajaessasi. On tärkeää, ettei etuosaa ylikuormita liikaa matkatavaroilla, sillä etuosan paino voi johtaa epävakauteen ja huonoon ohjaustuntumaan. Ortlieb Handlebar-Pack on vedenpitävä laukku, jossa on 15 litraa tilaa. Muotoilu auttaa myös varmistamaan tasapainoisen pakkauksen ja kuorman jakautumisen pyörässäsi. Kaksipuolisten rullasulkimien ansiosta pääset helposti käsiksi tavaroihisi milloin tahansa. Ulkopuolella olevat puristushihnat ja kiristysnauhat mahdollistavat lisälaitteiden säilyttämisen ja kiinnittämisen.

Satulalaukut

Satulalaukku on satulan taakse istuva laukku, joiden koko vaihtelee todella pienestä (täydellinen sisäkumille ja paikkaussarjalle) todella suuriin, joihin voi kätkeä tarpeeksi pientarviketta usean päivän ajelua varten. Monipuolinen ja kevyt: Vesitiiviin Ortlieb-satulalaukun kiinnittäminen tai poistaminen on yksinkertaista ilman työkaluja. Integroitu kiinnitys mahdollistaa nopean vaihdon pyörästä pyörään. Rullasuljin kuminauhalla varmistaa pussin turvallisen sulkemisen ja mahdollistaa tiukan pakkaamisen.

Satulalaukut

Sivulaukut

Sivulaukut riippuvat joko pyöräsi tavaratelineessä tai pyörän rungossa – yleensä istuinkannattimeen asennettavassa telineessä. Sivulaukut asettuvat molemmille taka- tai etupyörille tasapainottamaan painoa tasaisesti. Ortlieb sivulaukut on valmistettu kestävästä polyesterikankaasta, mikä tekee laukuista pitkäkestoisen matkakumppanin. Vedenpitävä rullasuljin varmistaa elintarvikkeiden ja eri laitteiden turvallisen ja vesitiiviin säilytyksen. Pikakiinnityksen ansiosta se voidaan ottaa hetkessä irti laukkutelineestä ja käyttää tavallisena laukkuna.

Minkälaisen pyörälaukun minun tulisi hankkia?

Kun säät lämpenevät kesällä ja kuljetut etäisyydet pitenevät, huomaat, että pelkästään housujen taskut ja reppu ei aina yksinkertaisesti riitä kuljettamaan kaikkea mitä tarvitset. Hiostava reppu ja hikinen märkä selkä on pahin lopputulos kesän pyöräreissulla. Talvipyöräilyssä pyörälaukkuihin saa kätevästi vaihtovaatetta, lämmintä juotavaa ja muuta tarpeellista ja reppuakaan ei silloin tarvitse toppatakin päälle laittaa. Millainen laukku ja kuinka monta laukkua tarvitset, riippuu ensisijaisesti käyttötarkoituksesta ja ajomatkoista/olosuhteista.

Kaikille pyöräilijöille

Satulalaukut ovat välttämättömiä jokaiselle pyöräilijälle. Näin pidät pyörässä kaikki tarvitsemasi perusvaraosat – sisäkumin, paikkasarjan, taitettavan monitoimityökalun ja vähän käteistä – tavarat pysyvät huomaamattomasti mukana. Sivulaukut ovat kompakteja ja tuskin näkyvät pyörässä.

Kaupunki- & Työmatkapyöräilijät

Työmatka vaatii usein vaihtovaatteet, läppärin, toimistotarvikkeet ja joskus lounaan. Et tarvitse liikaa taskuja, vain muutama ylimääräinen tasku laukun ulkopuolella tavallisille tavaroille, kuten avaimille, lompakolle tai puhelimelle. Mukava sivulaukkujärjestelmä, jossa on yksi tai kaksi sivulaukkua sopii parhaiten tähän tarpeeseen. Sähköpyöriä varten Ortliebiltä löytyy myös malleja joissa on paikka sähköpyörän akulle.

Retkipyöräilijät & Trekking

Pitkät matkat vaativat enemmän, minkä vuoksi sinun tulee kuljettaa enemmän välttämättöminä tarvikkeina – ruokaa, vaatteita ja varaosia. Koska haluat kuljettaa mukanasi paljon varusteita, on tärkeää jakaa paino tasaisesti pyörällesi ja valita useampi laukkutyyppi pyörään. Tämä varmistaa vakauden ja pitää painon poissa kehostasi. Matkailijat pitävät pyörälaukuista, jotka ovat vaivattomia, kevyitä ja luotettavia. He eivät yleensä ole huolissaan siitä, että laukuissaan on paljon taskuja tai kiristimiä. Retkipyöräilijän on siis paras hankkia useita eri laukkuja: sivulaukut taakse, ohjaustankolaukku eteen sekä runkolaukku työkaluille.

Ortlieb laukkujen Ylläpito & Huolto

Ortlieb laukut ovat yhtä helppoja puhdistaa ja huoltaa kuin ne ovat asentaa ja käyttää. Pyöräillessä vaatteet, pyörä ja laukut peittyvät pölystä, mudasta ja kaikesta siltä väliltä. Laukkuja on hyvä puhdistaa säännöllisesti pyyhkimällä ne kostealla liinalla. Kaikki Ortlieb-tuotteet voidaan puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Älä käytä liuottimia, alkoholeja tai happamia puhdistusaineita. Voit myös puhdistaa Ortlieb-tuotteesi pehmeällä harjalla. Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota kiinnitysklipsiin, hihnoihin ja sulkujärjestelmiin varmistaaksesi, että niissä ei ole aina roskia tai muita epäpuhtauksia. Tämä varmistaa, että ne toimivat parhaimmillaan ja ovat pitkäikäisiä. Ortlieb laukkuihin saa monipuolisesti myös varaosia ja kiinnikkeitä.

Laadukkaat säilytysratkaisut pitävät stressin loitolla pyöräilystä ja parantavat ajoa ja mukavuutta!

KAIKKI ORTLIEB TUOTTEET