Facebook Pixel

Työsuhdepyörä

Tue terveellistä liikkumista!

Työsuhdepyörällä tarkoitetaan perinteistä tai sähköavusteista pyörää, jonka työnantaja hankkii työntekijän käyttöön työ- ja vapaa-ajan matkoja varten. Etu voidaan tarjota työntekijän palkan päälle tai etu voidaan vähentää työntekijän bruttopalkasta.
Sähköavusteinen työsuhdepyörä tulee olla varustettu enintään 250W tehoisella sähkömoottorilla, jonka moottori toimii vain poljettaessa ja lopettaa avustuksen 25km/h vauhdissa.

Vuoden 2021 alusta lähtien polkupyöräetu on tuloverovapaa 1200 € asti. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos polkupyörän kustannukset on jaettu esim. neljälle vuodelle, voi työntekijä hankkia tuloverovapaasti esimerkiksi 4800 € hintaisen sähköpolkupyörän. Työsuhdepyörä toimii samalla periaatteella kuin työsuhdeauto. Työnantaja voi hankkia työsuhdepyörät helposti rahoitus- tai leasingsopimuksella tai suoraostona. Leasingsopimus kestää tyypillisesti 24-48kk.
Sopimuskauden päätyttyä sähköpyörä on mahdollista lunastaa käyttöön.

Sähköpyörällä liikkuminen on joustava ja nopea tapa liikkua kaupungissa. Pyörällä liikkuessa ei tarvitse huolehtia ruuhkista ja etsiä kiireen keskellä parkkipaikkaa. Työmatkapyöräilyssä saa hyötyliikuntaa, se parantaa kuntoa ja työhyvinvointia sekä nostaa vireystasoa. Pyöräillessä säästät myös luontoa. Työhyvinvointi lisää myös työelämän laatua, motivoi henkilöstöä ja parantaa sitä kautta myös työn tuloksellisuutta.

Nykypäivänä työntekijöille on tärkeää, että yrityksen arvomaailma tukee heidän omia näkemyksiänsä, joten työntekijöiden terveellisen liikkumisen tukeminen tuo myös yrityksen arvomaailmaa esille.


Työsuhdesähköpyörä - Husqvarna

Työsuhdesähköpyörä Electrobikelta

Asioiminen kanssamme on helppoa! Pitkän kokemuksemme ansiosta, räätälöidyt sähköpyöräleasingratkaisut onnistuvat kauttamme vaivattomasti.

Laajasta valikoimastamme saat aina yksilöidyn sähköpyöräsuosituksen kaikkii työmatkatarpeisiin, ammattitaitoinen huoltomme takaa että et jää pyöräsi kanssa ikinä yksin, monipuolisesta valikoimamme varaosia ja pyöräilytarvikkeita saat varusteet kaikkiin pyöräilytarpeisiin. Valikoimamme työsuhdesähköpyörät saat ilman ylimääräisiä hallinta- ja käsittelykuluja, sillä maahantuomme itse kaikki myymämme brändit, kuten saksalaiset Husqvarna, R Raymon & Ruff Cycles sähköpyörämallit sekä Suomessa kehitetyn oman Boostbike-merkkimme. Boostbike sähköpyörät ovat suunniteltu erityisesti Suomen haastavia sääolosuhteita varten!

Tarjoamme työsuhdepyöriin myös kattavan huoltosopimuksen, joka sisältää ensihuollon, kausihuollon ja yleisimmät kulutusosat.


Miksi hankkia työsuhdesähköpyörä meiltä?

• Maahantuomme ja liisaamme sähköpyörät suoraan teille - ei välityspalkkioita eikä välikäsiä
• Yli 10-vuoden kokemus sähköpyöristä ja niiden huollosta
• Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja
• Talvipyöräilyn kehitystyö nastarengaspalvelulla ja talvipyöräilyn haasteisiin erikoistuneella huoltopalvelulla.
• Huoltotakuu tuotteille ja varaosien nopea, 100% saatavuus sopimuksen mukaisesti.
• Pyörämerkkien yksityiskohtainen käyttöönottoperehdytys.
• Oma asiakasvastaava.
• Asiakaskokemuksen ja palvelukonseptien jatkuva kehitystyö.


Lisätietoja

yritysmyynti@electrobike.fi

Trustmary Reviews

Usein kysyttyä työsuhdepyörän hankinnasta

Mikä on työsuhdepyörä / työsuhdesähköpyörä ja kuinka se hankitaan?

Työsuhdepyörä on työnantajan tarjoama etu yrityksen työntekijöille. Etu on samantyylinen työsuhdeauton kanssa. Työnantaja tekee sopimuksen Electrobiken kanssa pyörän hankinnasta ja yrityksen työntekijät voivat valita sopimuksen mukaisen sähköpyörän Electrobiken valikoimasta. Työsuhdepyörä voidaan antaa etuna palkan päälle tai vähentää työntekijän bruttopalkasta. Työntekijät voivat suositella työsuhdesähköpyörän hankintaa työnantajalle Electrobikesta, tai vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä suoraan meihin, jolloin olemme yhteydessä työnantajaan.

Voinko käyttää työsuhdepyörää vapaa-ajalla?

Työsuhdepyörää voi käyttää työmatkalla sekä vapaa-ajalla, käyttötarkoitusta tai ajokilometrejä ei ole rajoitettu. Pyörä on käytössä työntekijällä koko sopimuskauden.

Mitä työsuhdepyörän hankintasopimukseen kuuluu?

Työntekijä voi valita työsuhdesähköpyöräkseen mieleisensä pyörän sekä mahdollisen varustepaketin. Tarjolla on koko laaja valikoimamme sähköpyöriä ja pyöräilytarvikkeita. Hankintaan lisätään yleensä myös huoltopaketti, joka tyypillisesti sisältää ensihuollon, kausihuollon ja sähköpyörän yleisimmät kulutusosat (ketjut, rattaat, jarrupalat, ja renkaat).

Minkälaisen pyörän voi hankkia työsuhdepyöräksi?

Työsuhdesähköpyöräksi voi valita minkä tahansa pyörän laajasta valikoimastamme. Maahantuomme kaikki myymämme merkit.

Sopimuskausi päättyy, miten toimitaan?

Sopimuskauden päättyessä työntekijä voi halutessaan lunastaa työsuhdepyörän omakseen, jatkaa sopimusta tai palauttaa sen Electrobikelle. Leasing-sopimus voidaan katkaista myös jos pyörät halutaan ostaa omaksi.

Mitä, jos työntekijän työsuhde päättyy kesken sopimuskauden?

Työntekijän työsuhteen päättyessä -työsuhdepyöräsopimus voidaan siirtää yrityksen sisällä toisen työntekijän nimiin tai työsuhdepyöräsopimus voidaan siirtää käyttäjän uuden työnantajan nimiin ja sopimus jatkuu ennallaan tai työnantaja ja työntekijä maksavat jäljellä olevat maksuerät ja sopimuskausi päättyy. Tällöin käyttäjä voi joko palauttaa tai lunastaa työsuhdepyörän.

Mitä etuja työsuhdepyörän tarjoaminen tuo yritykselle?

Hyvinvoivan työntekijän etu
Kuntoliikuntaa harrastavilla on vuodessa 4-6 sairauspäivää liikkumattomia vähemmän. Sairauspoissaolojen hinta on työnantajalle keskimäärin 350 € per päivä.

Toiminta- ja työkyky kasvaa
Sähköpyörillä on todettu pyöräiltävän noin 50 % pidempiä työmatkoja kuin tavallisilla pyörillä, joka lisää päivittäistä liikkumista.
Liikunta auttaa hallitsemaan stressiä ja vaikuttaa myönteisesti työsuoritukseen.
Fyysinen toimintakyky vaikuttaa psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn kanssa merkittävästi työkykyyn.

Yrityksen arvojen viestintä
Työsuhdesähköpyörä on hyvä tapa palkita ja kannustaa työntekijöiden terveellistä liikkumista sekä tuoda yrityksen arvomaailmaa esille.

Ympäristöystävällisen liikkumisen tukeminen
Pyöräily vähentää autoliikenteen haitallisia ympäristövaikutuksia, kuten hiukkaspäästöjä ja melua, myös pysäköinniltä vapautuu enemmän tilaa muuhun käyttöön.