Tämä kampanja on päättynyt!

Voit tutustua tuotteisiimme täällä verkkokaupassa ja tiedot kaikista tulevista tapahtumista löydät some-kanavistamme!

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction
 1. Ruff Cycles Lil'Buddy CX Oranssi Sähköpyörä 1
  Ruff Cycles Lil'Buddy Sähköpyörä - Performance Line CX - Oranssi
  Alkaen 3 390,00

  Lil'Buddy - Your New Best Friend!
  Kruisaile teitä ja katuja 70-luvun designia henkivään tyyliin, tyylikkäällä Lil'Buddy sähkökruisailupyörällä käännät varmasti ohikulkijoiden päät ja keräät katseet kaduilla sekä teillä ajaessasi. Lil'Buddyn otat mukaan myös vaikka uimarannalle tai metsäpoluille. Boschin laadukkaalla sähkömoottorilla ja akulla varusteltu sähköpyörä on loistava kumppani vapaa-ajan hauskanpitoon, koko vuoden ympäri. Lisävarusteina Lil'Buddy pyöriin on saatavana esimerkiksi penkinkorotuspaloja, runkolaukkuja ja ajovalot! Lil'Buddy kruisailupyörä on suunniteltu kaikille, jotka eivät halua tinkiä tyylistä tai laadusta ja arvostavat päästötöntä vaihtoehtoa vapaa-ajan kulkemiseen ja hauskanpitoon! Runko sopii myös perheen junioreille!

  Bosch Performance Line CX Avustusjärjestelmä
  Lil'Buddyn tyylikkääseen runkoon on integroitu Boschin tehokas Performance Line CX moottori, huimalla 75Nm väännöllä! Boschin 300Wh / 500Wh Performance PowerPack -akulla kruisailet isoimmalla avustuksella noin 35-85km ja avustusta pienentämällä riittää virtaa jopa 86-142km lenkkeihin. Akun lataat tyhjästä täyteen noin 3,5h ja 80% lataukseen pääset jo 1,5h latausajalla.

  Saksassa käsintehtyä laatua
  Kaikki Ruff Cyclesin sähköpyörät suunnitellaan, tehdään käsin ja viimeistellään Saksassa!

  LATAA PYÖRÄESITE

 2. Stabilus® 2.0 Taitettava pyöräteline
  Stabilus® 2.0 Taitettava pyöräteline
  57,95

  Taitettava Stabilus® 2.0 pyöräteline helppoon säilytykseen, varastointiin ja pyörän puhdistukseen. Laadukas ja kestävä metallinen runko! Teline taittuu silmäräpäyksessä kasaan ja säilöt/kannat sitä helposti mukana tulevassa suojakassissa! Pyörä on helppo asettaa ja ottaa pois telineestä ja teline pitää pyörän vakaasti pystyssä. Voit asettaa pyörän telineeseen etu-, tai takarenkaasta. Teline on suunniteltu siten, ettei se vaurioita pyörän vanteita tai runkoa.

  Sopii lähes kaikkiin rengaskokoihin ja tyyppeihin. Telineen muoviset jalat eivät naarmuta lattiaa.

 3. BikeFinder - Pyörän GPS-seurantalaite
  BikeFinder - Pyörän GPS-seurantalaite
  149,00

  BikeFinder - Maailman ensimmäinen GPS-seuranta ja vakuutus yhdessä!

  Seurantalaite piilotetaan ja kiinnitetään ohjaustankoon. Ainutlaatuisen kiinnitysmekanismin avulla laitetta on lähes mahdotonta irrottaa ilman erikoistyökaluja. Se on piilotettu, joustava ja sopii kaikenlaisiin polkupyöriin.

  Seuraa pyörääsi matkapuhelimestasi – Laitteen kuukausimaksullinen sovellus sisältää vakuutuksen, joka tarjoaa täyden varkauskorvauksen, ilman omavastuuosuutta
  BikeFinder-sovelluksen avulla voit myös ilmoittaa varkaudesta, tarkastella akun tilaa ja saada push-ilmoituksia, jos joku siirtää pyörääsi.

  Akunkesto jopa 8 viikkoa, ladataan USB-C-kaapelilla, painaa vain 52g ja kestää vettä.

  Laatikon mukana tulee:
  BikeFinder seurantalaite
  BikeFinder powerbank
  USB-C-latauskaapeli
  Erikoistyökalu
  Sovitin (suuriin ohjaustankoihin asennettavaksi)
  Käyttöohjeet

  Laitteen lisäksi käyttäjän tarvitsee asentaa BikeFinder sovellus ja tehdä tilille kuukausimaksullinen tilaus (alk. 8,1€/kk).
  Tilaus sisältää laitteen seurantasignaalin (seurantalaite käyttää mobiilidataa kuten tavallinen matkapuhelin seurantasignaalin lähettämiseen) ja
  vakuutuksen, joka takaa, että olet turvassa tappiolta (Huom: Vain jos asut maassa jossa vakuutus on aktiivinen)

  BikeFinder-tilauksesi sisältää kaiken, mitä tarvitset seurannan toimimiseen ja vakuutuksen voimassa olemiseen. Muita kustannuksia ei ole.

  Lue lisää laitteesta ja tilauksesta: www.bikefinder.com

  Ei varastossa
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction