Facebook Pixel

Family Business from Pälkäne!

Electrobike on vuonna 2009 perustettu pälkäneläinen perheyritys. Tarjoamme maan kattavimman valikoiman laadukkaita sähköpyöriä sekä niiden oheistarvikkeita ja huoltopalveluita. Asiantunteva ja osaava henkilökuntamme varmistaa, että sinulle tarjotaan aina laadukkaat tuotteet, kattava tuote- ja käyttöopastus, sekä monipuoliset huoltopalvelumme. Liikkeemme palvelevat Vantaan Tammistossa ja Tampereen Lielahdessa. Lämpimästi tervetuloa koeajolle!

Electrobike uudistamassa pyöräilyä

Sähköpyörätarinamme alkoi vuonna 2009, kun Electrobiken perustaja Jani Jokinen aloitti sähköavusteisten polkupyörien maahantuonnin perustamalla pienen varastomyymälän ja verkkokaupan Jokisen perheyrityksen, Rödingin Tilan, varastotiloihin. Myynti alkoi alun perin valmistamalla ja maahantuomalla omaa, edelleen myynnissä olevaa Boostbike – merkkiä. Pian huomasimme, että kysyntä oli kasvamassa ja suurin osa verkkokaupassa myymistämme polkupyöristä päätyi Uudenmaan alueelle, joten laajensimme toimintaamme avaamalla myymälän Helsinkiin alkuvuodesta 2011. Asiakkaat löysivät palvelumme nopeasti ja tunnettavuutemme laajeni vahvasti niin kuluttajien kuin eri alueilla toimivien polkupyörämyymälöiden parissa. Vuonna 2017 avasimme pinta-alaltaan pohjoismaiden suurimman sähköpyörien erikoisliikkeen, Electrobike Megastoren, Vantaan Tammistoon. Toisen Electrobike Megastoren avasimme Tampereen Lielahteen keväällä 2020, vastaamaan Pirkanmaan paikallista kysyntää.

Lähtökohtana on tyytyväinen asiakas

Pitkällä kokemuksella sähköpyöristä, pystymme auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa. Sähköpyöräily on vielä monelle uutta ja monet laitevalmistajatkin vasta saman ikäisiä kuin me itse. Meillä on usein paitsi paras ja viimeisin tieto, myös varaosat löytyvät usein varastostamme nopeammin kuin valmistajalta tilaamalla. Tavoitteenamme on myös laajentaa toimintaamme niin, että tuotteidemme myynti- sekä huoltoverkosto kattaisi koko Suomen.
 
Tarjoamme laadukkaimmat ratkaisut niin työmatkalle, retkiajoon kuin vaativaankin maastopyöräilyyn ja alamäkiajoon. Valitsemme yhteistyökumppaneiksi vain parhaat ja luotettavimmat tuotemerkit ja mahdollistamme tuotteille pisimmän mahdollisimman käyttöiän ja toimivuuden kattavalla huoltopalvelullamme. Haluamme olla osana pyöräilyn uutta aikakautta ja luoda pitkäaikaisia yhteistyösuhteita, oli kyseessä sitten tuotteidemme valmistajat, asiakkaamme tai yhteistyökumppanimme. Siispä lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan pyöräilyn uusi aikakausi!

Jani Jokinen
Electrobiken Perustaja

Sähköpyörät – Pyöräilyn uusi aikakausi

Kevyt, kykenevä ja kätevä
Sähköpyörä on täydellinen kulkuneuvo kaikille, joilla ajomatkat ovat muutamasta kilometristä jopa 100 kilometrin matkoille. Sähköpyörällä liikut näppärästi ja kevyesti esimerkiksi töihin, harrastuksiin ja kauppaan. Sähköpyörällä säästät voimiesi lisäksi myös aikaa ja rahaa. Työmatkojen jälkeen ei tarvitse käydä töissä suihkussa ja voit aloittaa päivän pirteänä raikkaan pyöräilyn jälkeen. Latauksella pääset keskimäärin 60–120 km akun koon mukaan. Sähköpyörän osto, käyttö ja huoltokustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi auton. Hyvä sähköpyörä voi myös olla edullisempi kuin julkisen liikenteen kustannukset, kun kustannukset jaetaan usealle vuodelle.

Sähköavustus
Sähköpyörä on polkupyörä, jossa on sähkömoottori auttamassa matkantekoa. Sen maksimi avustusnopeus on 25 km/h ja moottorin maksimiteho 250W. Sähköpyörä saa avustaa vain poljettaessa, käsikaasulla olevat pyörät luetellaan mopoiksi. Sähköpyörät luokitellaan tavallisiksi polkupyöriksi liikenteessä.

Laadukas vs. Kallis
Me luotamme laadukkaisiin sähköpyöriin, jotka eroavat kalliista sähköpyöristä siten, että laadukkaat pyörät on tehty korkealuokkaisista materiaaleista, kasattu erittäin huolellisesti ja tehty kestämään kovaa- ja päivittäistä käyttöä. Laadukkaissa malleissa on myös pitkät tuotetakuut varmistamaan, että tuotteen laatulupaus pitää. Pelkästään kalliit sähköpyörät taas saattavat olla harvinaisempia malliyksilöitä, tarkoitettu satunnaiseen käyttöön ja ns. luksustuotteiksi. Kalliit sähköpyörät ovat niitä, joista puhutaan enemmän, kuin niillä ajetaan. Laadukkaat pyörät saattavat vaikuttaa kalliilta, kun hintalappuja vertaa malliston halvimpiin tuotteisiin, mutta kun haluat tehokasta, laadukkaista osista kasattua ja pitkäkestoista liikkumisratkaisua, alkaa malliston kalliimmatkin tuotteet vaikuttamaan viisailta ratkaisuilta. Tämän takia keskitymme tarjoamaan sinulle vain laadukkaita tuotteita.

Huoltoa sinun tarpeisiisi
Tarvitsethan sitten kausihuoltoa, korjaustöitä tai mitä tahansa muunlaista huoltotyötä, voit luottaa, että meiltä saat tarvitsemasi avun ja palvelun. Erikoisosaamisemme on sähköpyörät, mutta huollamme kaikenlaiset muutkin pyörät mallista tai tyypistä riippumatta. Olemme ylpeitä työmme laadusta ja koemme tärkeäksi tehtäväksemme pitää huolta pyörästäsi, jotta sitä voit keskittyä nauttimaan turvallisesta ja luotettavasta ajosta!

Voit varata huoltoajan etukäteen verkossta Varaa Huolto tai poikkeamalla liikkeissämme!

Kenelle sähköpyörä sopii?
Sähköpyörä sopii kaikille! Se on nopea ja edullinen kulkuväline kulkea työpaikalle, kouluun, harrastuksiin tai vaikka kauppareissulle. Sähköpyörä on myös täydellinen retkipyörä, jos tarkoituksesi on ajella mukavasti pitkiä matkoja ilman että vastatuuli ja ylämäet rasittaisivat matkantekoa. Sähköpyörä on yhtä nopea tai nopeampi kulkuneuvo kaupungissa kuin mopot, autot ja julkinen liikenne. Samalla saat normaalin pyöräilyn hyödyt ja pääset paikasta toiseen nopeasti ja vaivattomasti.

Miksi sähköpyöräsi kannattaa ostaa sähköpyörien erikoisliikkeestä?
Koska meillä pääset kokeilemaan useita eri sähköpyörämerkkejä, malleja ja avustusjärjestelmiä, asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan sähköpyörämallin.

Sähköpyörät luovutetaan aina luovutushuollettuna ja mitoillesi säädettynä. Joskus myös satula saattaa olla liian kova tai ohjaustanko vääränmallinen, mutta ei hätää! Valikoimastamme löytyy myös paljon tarvikkeita ja voimme varustella sähköpyöräsi haluamillasi osilla ja tarvikkeilla. Tarvikkeiden asennus sisältyy aina sähköpyörän hintaan. Meiltä löytyy myös kaikki saatavilla olevat päivityslaitteet ja työkalut kaikkiin myymiimme sähköpyöriin.

Et ole sähköpyöräsi kanssa yksin.
Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää vielä pyörän hankkimisen jälkeen, niin autamme sinua kaikissa sähköpyöriin liittyvissä kysymyksissäsi. Me myös huollamme ja korjaamme kaikki sähköpyörät, ja meidän kauttamme saat akut ja muut tarvikeosat, kun niitä tarvitset.