Facebook Pixel
Yamaha

Yamaha Avustusjärjestelmien Varaosat & Tarvikkeet

Kiitos Yamahan pitkän historian moottoriurheilun parissa, Yamahan sähköpyöräjärjestelmiin on sovellettu samaa osaamista ja Yamahan moottorit tarjoavat tehokkaan mutta luonnollisen ja intuitiivisen ajokokemuksen. Vuosien mittaan Yamaha on ansainnut maineen korkeatasoisesta laadustaan ​​ja tarjoaa erinomaisen luotettavia sähköpyöräjärjestelmiä. Electrobiken valikoimassa Yamahan moottorit löytyvät R Raymon sähköpyöristä ja ovat siksi monen pyöräilijän ykkösvalinta sähköpyörää etsisessä.

Yamaha - lähes huoltovapaa moottori.

Moottoriyksikköön ei tarvitse säännöllisesti vaihtaa sisäisiä osia. Pystyt siis ajamaan kauas ilman huolta siitä, että moottorin kanssa ilmenisi ongelmia. Lisäksi moottorin ominaisuudet kestävät erinomaisesti ulkoisia tekijöitä, kuten huonoa säätä ja kuumenemista.

 

View as Grid List

Items 1-24 of 73

Set Descending Direction
 1. AXA Yamahan Akun Lukkopesä 2017
  AXA Yamahan Akun Lukkopesä 2017
  37,95
  Lukkopesää ostaessa tulee näyttää ostokuitti kassalla tai verkkokauppatilauksessa tämä tulee lähettää osoitteeseen [email protected].   Käy Yamahan runkoakkuihin. &n
 2. Electrobike pinnamagneetti
  Electrobike pinnamagneetti
  12,95
  Pinna magneetti kaikkiin keskiökoneellisiin sähköpyöriin. Sopii Boschin, Yamahan, Impulsen, Panasonicin ja moneen muuhun järjestelmään myös.
 3. FAHRER Akun Liittimien Suojus
  FAHRER Akun Liittimien Suojus
  22,95
  Suojaa sähköpyöräsi akun liittimet kun akkusi on irti pyörästä. Helppo käyttää ja suositeltava käyttää kuljetusten ja säilytyksen aikana.
 4. FAHRER Akun Liittimien suojus yleismalli
  FAHRER Akun Liittimien suojus yleismalli
  22,95
  Suojaa sähköpyöräsi akun liittimet kun akkusi on irti pyörästä. Helppo käyttää ja suositeltava käyttää kuljetusten ja säilytyksen aikana.
 5. FAHRER Moottorisuoja E-Bike
  FAHRER Moottorisuoja E-Bike
  45,95
  Voit suojata moottorisi pakkaselta jos jätät sen esimerkiksi pihalle. Suojaa myös sähköpyörää kuljetettaessa.
  Out of stock
 6. FAHRER Ohjainyksikön Suoja
  FAHRER Ohjainyksikön Suoja
  16,95
  FAHRER Ohjainyksikön Suoja. Yleiskäyttöinen korkki, joka on valmistettu elastisesta kennorakenteesta kahvan ohjainyksikön suojaamiseksi mini-näytöt kuten BOSCH Purion.
 7. R Raymon Cityray lukkopesä ja suojamuovit (EX500)
  R Raymon Cityray lukkopesä ja suojamuovit (EX500)
  36,90
  Lukkopesää ostaessa tulee näyttää ostokuitti kassalla tai verkkokauppatilauksessa tämä tulee lähettää osoitteeseen [email protected]. Raymon Cityray lukkopesä ja suojamuovit (
Page
per page