Facebook Pixel

Husqvarna Replica eDrive Tasapainopyörä - Matka kaksipyöräisten pariin alkaa tästä!

Husqvarna Replica eDrive Tasapainopyörä - Matka kaksipyöräisten pariin alkaa tästä!
July 21, 2022
Husqvarna Replica eDrive Tasapainopyörä - Matka kaksipyöräisten pariin alkaa tästä!

Husqvarna Replica eDrive - Matka kaksipyöräisten pariin alkaa tästä!

Markkinat ovat täynnä täysikokoisia sähkömoottoripyöriä, sähköpyöriä, sähköskoottereita ja monia muita aikuisille suunnattuja kaksipyöräisiä. Husqvarnan uusi kumppanuus STACYC kanssa ottaa viimein huomioon myös aloittelevat kaksipyöräilevät, uusilla, lapsille suunnatuilla, tasapainopyörillä. STACYC on erikoistunut pienten sähkömoottoripyörien rakentamiseen lapsille ja nuorille. Keväällä 2022 julkaistut Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive- ja 16eDrive – tasapainopyörät antavat "alkutason nautintoa pyöräilyyn samalla kun ne kannustavat kehittämään tärkeitä ajotaitoja".

Molemmissa Husqvarna Motorcycles Replica STACYC -malleissa on kolme valittavaa tehotilaa sekä moottoriton työntötila, joten nuoremmat ajajat voivat edetä turvallisesti omaan tahtiinsa. Tasapainopyörä kehittää käsien ja silmän koordinaation, tasapainon ja kaasun hallintaa, näitä kaikkea voi harjoitella jopa 60 minuutin käyttöajalla ja nopealla latauksella, jotta hauskuus ei lopu mehutauonkaan jälkeen kesken.

Kaasukahvasta vääntävää toimintaa

12eDrivessa & 16eDrivessa on todellinen kääntökahvainen kaasu, joka opettaa oikeanlaisen hallinnan heti alusta alkaen. Ohjelmoitu tuottamaan lineaarista tehokäyrää, lapset voivat oppia käyttämään kiertokaasua ja hallitsemaan tehoa, mikä ei yksinkertaisesti ole mahdollista pelkällä on-off-painikkeella. Tehonvalintatiloja on kolme, ja ne ovat valittavissa, kun lapsesi kasvaa itsevarmuudessa ja hallintataidoissa.

3 erilaista tehoaluetta:

12eDrive – Soveltuu 3-5-vuotiaille alle 34 kiloisille kuljettajille.
> Low/Training mode ~ 8 km/h
> Med/Transitional Mode ~ 11 km/h
> High/Advanced Mode ~ 14 km/h

16eDrive - Soveltuu 4-8-vuotiaille alle 34 kiloisille kuljettajille.
> Low/Training mode ~ 8 km/h
> Med/Transitional Mode ~ 12 km/h
> High/Advanced Mode ~ 21 km/h

Tarkasti suunnittelut mitat

Ajotaidot kasvavat nopeasti luottavaisin mielin, ja 12eDriven / 16eDriven hallittava istuinkorkeus on vain 33cm tai 43 cm, joten nuoret kuljettajat voivat helposti pitää jalat maassa. Matalan istuimen avulla on myös helppo käyttää jalkaa tasapainon säilyttämiseksi liikkeessä. Pyörissä on ilmarenkaat ja kapenevat jalkatuet helpottavat pyörän hallintaa. Vartalon ja jalkojen oikean asennon varmistamiseksi eDriveissa on istuimen, käsituppien ja säätimien ergonominen sijoittelu, jotta pyöräilytaidoista tulee ergonomiset luonnostaan.

Kevyt ja lapsiystävällinen

12eDrive painaa vain 6kg ja 16eDrive painaa 9 kg (akun kanssa), joten ne on helppo työntää ympäriinsä ja nostaa takaisin pystyyn, joten lapset ovat pian taas toiminnassa kaatuneen tai pudonneen pyörän jälkeen. Taidot kehittyvät nopeasti kevyen painon ansiosta, joten niitä on helppo käsitellä kun itseluottamus kasvaa. Pyörät voidaan ottaa helposti mukaan minne tahansa, koska ne ovat tarpeeksi pienet ja kevyet nostettavaksi auton takaosaan perheen reissuja varten.

Keskity hauskanpitoon

Itseluottamus on avainasemassa kaksipyöräisillä ajaessa. Tasapainopyörillä lapset voivat keskittyä tasapainon ja pyörän käsittelytaitojen oppimiseen ilman polkemista, ja heidän itseluottamuksensa kasvaa nopeasti. Matala istuin helpottaa juniorijalkojen asettamista maahan, joten harjoituspyöriä ei tarvita. Lapsiystävällinen kevyt paino on samanlainen kuin samankokoisessa BMX-pyörässä.

Irrotettavassa litiumioniakussa on käyttäjäystävällinen sähkötyökalutyylinen kiinnitys, joka mahdollistaa nopean ja helpon akun irrotuksen, jotta hauskanpito jatkuu keskeytyksettä akkua vaihtamalla. Lisäakut voidaan pitää ladattuina pidentääkseen ajoaikaa. Pikalataus mahdollistaa myös, että kun yksi akku on käytössä, toinen voidaan ladata nopeasti.

Husqvarna Replica eDrive Tasapainopyörät