Facebook Pixel

R Raymon AirRay 2022 - Hiilikuiturunkoinen uutuusmallisto!

Electrobike - R Raymon AirRay Sähkömaastopyörä
September 7, 2021
R Raymon AirRay 2022 - Hiilikuiturunkoinen uutuusmallisto!

Täydellisesti tasapainoitettu tehopakkaus!

R Raymon laajentaa valikoimaansa uudella, kevyellä AirRay maastopyörämallistolla. AirRay mallistossa on kolme uutta pyörämallia suunniteltuna erityisesti maastopyöräilyyn, vauhdikkaaseen ajoon ja hauskanpitoon. AirRay malliston suunnittelun kulmakivenä on ollut vähentää ylimääräiset häiriöt ja maksimoida ajamisen ilo! Kevyempi akku ja moottori vähentävät pyörän painoa, tekevät ohjauksesta kevyemmän, kompromisoimatta kuitenkaan sähkömaastopyöräilyn hauskuutta. 

Electrobike - R Raymon AirRay Sähkömaastopyörä

Uusi AirRay - Vähemmän sähköä, enemmän maastopyörää!

Kuinka parantaa sähkömaastopyöräilyä ja siitä nauttimista? Lisää vääntöä? Mikä ettei. Enemmän valikoimaa? Ehdottomasti. Mutta ennen kaikkea enemmän ohjattavuutta ja parempaa ajotuntumaa, joiden avulla voit tuntea omat voimasi samalla kun pidät enemmän ja pitempään hauskaa sähköavustuksen avulla! Uuden hiilikuiturungon ansiosta, AirRay malliston pyörät painavat alimmillaan vain 19.4kg. Pyörän keveys parantaa ohjautuvuutta huomattavasti ja tarjoaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen maastossa. huomattavasti vähemmän kuin perinteiset sähkömaastopyörät.

 

AIR DRIVE Powered by Yamaha

AirRay malliston sähköavustuksesta vastaa Yamahan ja R Raymonin yhteistyössä suunnittelema AIR DRIVE avustusjärjestelmä, joka luotu yhteensopivaksi kevyttä AirRay mallistoa ajatellen. Moottori painaa vain 2,9kg ja tehostaa maastolenkkejäsi 50Nm väännöllä.

Kevyempi pyörä yhdistettynä 50Nm väännöllä ja erityisesti maastopyöräilyyn suunnittelulla ohjelmistolla varmistaa, että kuljettaja saa aina parhaimman mahdollisen avustuksen myös korkeilla kadensseilla. AirRay pyörät viimeistelee joko 410Wh tai 500Wh Yamaha akku, kompaktimpi akku mahdollistaa kevyemmän pyörän, antaen kuitenkin riittävästi virtaa hauskanpitoon.

Uusittu ja yksinkertaistettu LED-ohjainyksikkö, Yamaha Interface X ilmoittaa pyöräsi tärkeimmät tiedot, akun keston ja avustustilan. Runkojen sähkökaapelointeja on myös paranneltu, ja akun irroittaminen on entistä helpompaa, uusi runko helpottaa myös huoltotöiden tekemistä.

Electrobike - R Raymon AirRay Sähkömaastopyörä

Enemmän flowta - vähemmän säätämistä

AIR DRIVE avustusjärjestelmä voi halutessasi hallita vaihteiden vaihtoa puolestasi, jolloin voit keskittyä täysin reittiin ja ympäristöösi maastossa ajaessasi. Tarvitsetpa lisää työntövoimaa kiihtyvyyteen tai suurta vääntöä jyrkissä rinteissä, automaattinen avustusjärjestelmä ja sen uudistettu anturitekniikka valitsee saumattomasti oikean avustustason.

AirRay Mallisto

R Raymon AirRay 10.0 - 5795€

Electrobike - R Raymon AirRay 10.0 Sähkömaastopyörä

R Raymon AirRay 11.0 - 6895€

Electrobike - R Raymon AirRay 11.0 Sähkömaastopyörä

R Raymon AirRay 12.0 - 7695€

Electrobike - R Raymon AirRay 12.0 Sähkömaastopyörä

 

Polkupyörämallien kuvat voivat poiketa alkuperäisestä. Kaikki tiedot toimituksista, teknisistä tiedoista ja suorituskyvystä sekä pyörien tekniset tiedot vastaavat julkaisuhetkellä saatavilla olevaa tietoa. Kaikki painotiedot eivät ole sitovia ohjearvoja, ne koskevat pienintä rungon korkeutta ja ne on määritetty ilman polkimia. Kaikki hinnat ovat suositeltuja vähittäishintoja, mukaan lukien sovellettava arvonlisävero. Ei vastuuta tulostusvirheistä tai puutteellisista tiedoista.