Facebook Pixel

Husqvarna Gran Tourer 2 GT2 - Sähköretkipyörä

As low as 3 195,00
Husqvarna Gran Tourer 2 GT2 - Sähköretkipyörä is available to buy in increments of 1
Availability
Please choose product option
Only %1 left

Käytännöllinen ja monikäyttöinen retkipyörä ja loistava työmatkapyörä
Husqvarna Gran Tourer 2 on tyylikäs ja monikäyttöinen sähköretkipyörä, jonka leveiden renkaiden ansiosta pyöräretket taittuvat vaivattomasti kaikenlaisilla reiteillä. Mukavan ajoasennon ja jousitetun etuhaarukan ansiosta, pyörä soveltuu erinomaisesti seikkailu, retkeily- ja työmatkapyöräilyyn. 504Wh akulla taitat pyöräretket huolettomasti. Vakiovarusteina etu- ja takavalot, tavarateline ja seisontajalka.

Työmatkoille, pyöräretkille ja kaupunkiin
Pyörä sopii erinomaisesti työmatkapyöräilyyn ja kaupunkiliikkumiseen kaikille kuljettajille, pyörästä on saatava matalarunkoisempi Unisex-malli. 504Wh akku takaa, että virtaa riittää kaikkiin päivän ajoihin. Vaihtamalla nastarenkaat alle, kuljet pyörällä turvallisesti myös talvella! Pyörään on helppo asentaa lisävarusteita, kuten vaikka sivulaukun tai takakorin.

Shimano Steps E6100 avustusjärjestelmä
Shimanon STEPS E6100 -avustusjärjestelmä tarjoaa kuljettajalle luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa 60Nm väännöllä kaikissa olosuhteissa. Tehokas ja kevyt moottori mahdollistaa optimaalisen voimansiirron pitkää ja mukavaa ajoa varten. Ohjaustankoon asennetusta, helposti luettavasta näytöstä näet nopeuden, etäisyyden, matkan keston, kellonajan, arvioidun toimintasäteen, akun varaustilan ja paljon muuta.

LATAA PYÖRÄESITE

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

Motor
Shimano Steps E6100

 

SHIMANO STEPS E6100 delivers an enhanced riding experience that delivers a smooth, efficient and natural ride feeling - no matter how or where ridden. Designed from the rider's perspective to ensure that it integrates more seamlessly while maintaining the comfort and efficiency of traditional cycling.

Engine Power 250W
Torque 60 Nm
Assist Levels (HIGH / NORM / ECO)
Max. Assist Speed  25 km/h
Weight 2.88 kg
Battery Capacity
504Wh Shimano Frame Battery

 

Sähköpyörän rungossa sijaitseva Shimano 504Wh sähköpyörän akku. Akulla ajat 60-120 kilometriä yhdellä latauksella. Akun lataa jopa 4 tunnissa. Sopii erinomaisesti pidemmillekkin sähköpyöräilyretkille.

Display Unit
Shimano SC-E5000

 

Shimano Steps E5000 - Pyörätietokone

Yksinkertaisen ja kompaktin valikon ansiosta E5000-pyörätietokone tarjoaa selkeän, taustavalaistun näytön, josta näet kaikki tärkeimmät tiedot. Laite toimii myös avustustason kytkimenä, jolloin kuljettaja voi säätää avustustasoa ylös tai alas suurilla, helposti löydettävillä painikkeilla.

  • Yhdistetty avustuskytkin ja näyttö
  • Vasenkätinen ohjaus litteälle ohjaustangolle
  • Yksinkertainen ja kompakti valikonäyttö yksivärisellä fontilla
  • Avustustilan valintapainikkeet (ylös/alas)
  • Valon päälle/pois -painike
  • Kantama/Trippimittari/Kokonaisajokilometrit
  • Kävelyavustintoiminto
  • Ei virtakytkintä
Brake System
Shimano BR-MT200, 2-Piston Hydraulic Disc Brake
 
Shimano BR-MT200 hydraulinen levyjarru, jossa on tukeva 3-sormen jarruvipu ja loistava jarrutusteho. Vastakkaiset männät estävät jarrutuksesta aiheutuvaa tärinää. Jarrusarjan monipuolinen muotoilu sopii useille pyörätyypeille. Yksisuuntainen ilmausjärjestelmä mahdollistaa helpon huollon, ja kahvat sopivat myös pienemmille käsille.

 

Gear System
Shimano Deore, 9-speed

 

Maasto- ja retkikäyttöön suunniteltu Shimanon luottovaihteisto. Matalaprofiilinen muotoilu on tarkoitettu myös aggressiivisemmalle ajamiselle. Erittäin matalaprofiilinen muotoilu tuo monia etuja. Se toimii sujuvasti ja hiljaa kaikissa olosuhteissa ja tarjoaa paremman kestävyyden. Lisäksi se kestää aikasempia malleja enemmän iskuja, vaihtaa varmemmin ja pitää ketjun paremmin paikallaan. Vahvempi paluujousi antaa terävämmän vaihtotunteen.

Fork
SR Suntour NVX30 LO, 80mm

 

Sähköpyöriin suunniteltu SR Suntour NVX-30, 80mm joustomatkalla oleva lukittava keula. Luotettava ratkaisu retki- sekä kaupunkisähköpyöräilyyn, pehmentämään ranteisiin kohdistuvia iskuja.

Front Tire
Continental Contact Plus City, Reflex, 55-584, 27.5x2.10

 

Hyvin rullaava kaupunki-ja retkipyörärengas. Kulutuspintakuvio uritetuilla alueilla, jotka helpottavat pitoa tiellä ja märällä tienpinnalla. Pistosuojatut.

Rear Tire
Continental Contact Plus City, Reflex, 55-584, 27.5x2.10

 

Hyvin rullaava kaupunki-ja retkipyörärengas. Kulutuspintakuvio uritetuilla alueilla, jotka helpottavat pitoa tiellä ja märällä tienpinnalla. Pistosuojatut.

Brand
Husqvarna
Color
Blue
Motor
Shimano Steps E6100
Engine Power
250W
Motor Torque
60Nm
Battery Details
Shimano BT-E8010, 504Wh, 36V, 14Ah
Battery Capacity
504Wh Shimano Frame Battery
Display Unit
Shimano SC-E5000
Frame Type
Men's Bikes
Brake System
Shimano BR-MT200, 2-Piston Hydraulic Disc Brake
Brakes
Shimano
Coaster Brake
No
Gear System
Shimano Deore, 9-speed
Amount of Gears
9-vaihdetta
Gear Shift Levers
Shimano Altus, SL-M2010, Rapidfire Plus, 9-vaihdetta
Fork
SR Suntour NVX30 LO, 80mm
Fork Travel
80mm
Front Tire
Continental Contact Plus City, Reflex, 55-584, 27.5x2.10
Rear Tire
Continental Contact Plus City, Reflex, 55-584, 27.5x2.10
Rim Size
27,5"
Stem
Husqvarna 31.8, 90mm, säädettävä
Handlebar
Husqvarna 31.8, 700mm, Sweep: 9°, Rise: 15mm
Pedals
Husqvarna Tour, metalliset
Saddle
Husqvarna Vivo Moderate, by Selle Royal
Seatpost
Husqvarna 31.6, 350mm
Front Light
Herrmans MR4, 40 Lux
Rear Light
Axa Blueline E
Weight
24Kg
Maximum Rider Weight
130Kg
Frame
Aluminum Frame
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account