Facebook Pixel

Husqvarna Mountain Cross 4 MC4 - Sähkömaastopyörä

As low as 4 495,00
Availability
Please choose product option
Only %1 left

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

Monipuolinen maastosähköpyörä
Husqvarna Mountain Cross 4 on 10-vaihteinen täysjousitettu maastosähköpyörä 150mm joustomatkalla ja Shimanon uudella ja monipuolisella EP8 - moottorilla. Pyörä on suunniteltu maastoajoon, mäkiajoon ja hyppyreihin. Runkoon integroitu 500Wh:n akku viimeistelee pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pitkistäkin maastolenkeistä. Pyörässä on Shimano Deore, SL-M4100, Rapidfire Plus, 10-vaihteinen vaihteisto ja Tektro Orion, HD-M735, hydrauliset levyjarrut, jotka takaavat hyvän ja turvallisen jarrutuntuman. Pyörän viimeistelee tyylikäs valkoharmaa väritys. 

Maastoajosta työmatkapyöräilyyn
Sähkömaastopyörällä pääset maastossa pitemmälle ja avustustasoja säätämällä saat juuri haluamasi vastuksen. Se on suunniteltu ympärivuotiseen ajoon, erityisesti trail- ja enduro-pyöräilyyn, mutta työmatka-ajotkin sujuvat pyörällä sulavasti läpi vuoden. Pyörään on mahdollista asentaa lisävarusteita kuten ajovalot, satulalaukku, lukko sekä monia muita.

Husqvarna <3 Shimano EP8
Uudessa Shimano EP8 avustusjärjestelmässä on suurempi, 85Nm vääntömomentti, entistä paremmat ajo-, ja hallintaominaisuudet sekä suurempi maavara. Kevyt, magnesiumkuorinen moottori tarjoaa myös uudistetun Trail-tilan, jossa ajoyksikkö sopeuttaa tilanteiden muuttuessa avustustason nopeasti sekä saumattomasti, joten voit itse keskittyä täysin ajamiseen! Suosikkireitit muuttuvat myös vuodenaikojen mukaan, samoin sääolosuhteet. EP8 -moottorin kanssa yhteensopivan E-TUBE PROJECT -puhelinsovelluksen avulla voit kustomoida avustuksen tasoja ennen liikkeellelähtöä ja tallentaa mieleiset asetukset kahteen eri profiiliin. (esim. työmatka- ja maastoajot). E-TUBE PROJECT-sovelluksen käyttäminen vaatii ajotietokoneen päivittämisen Bluetooth-yhteensopivaan malliin. Ajotietokone myydään erillisenä lisävarusteena.

Pyörään on mahdollisuus asentaa monipuolisesti lisävarusteita, kuten ajovalot, satulalaukku, lukko sekä monia muita.

LATAA PYÖRÄESITE

 

Pakettitarjous
Motor
Shimano EP8

 

The new Shimano EP8 eBike system has a higher, 85Nm torque, even better driving and control properties, and greater ground clearance. The light, magnesium-encased engine also offers a renewed Trail mode, where the drive unit adjusts the level of assistance quickly and seamlessly as situations change, so you can fully focus on driving! Favorite routes also change with the seasons, as do the weather conditions. With the E-TUBE PROJECT phone application, which is compatible with the EP8 engine, you can customize the levels of assistance before setting off and save the settings you like in two different profiles. (e.g. commuting and off-road driving). Using the E-TUBE PROJECT application requires updating the on-board computer to a Bluetooth-compatible model. The on-board computer is sold as a separate accessory.

Engine Power 250W
Torque 85 Nm
Assist Levels (TRAIL / BOOST / ECO)
Max. Assist Speed 25 km/h
Weight 2.6 kg
Battery Capacity
500Wh Simplo Integrated Battery

 

Sähköpyörän runkoon integroitu Shimano 500Wh sähköpyörän akku. Akulla ajat 60-120 kilometriä yhdellä latauksella ja akun lataa jopa 4 tunnissa.
Sopii erinomaisesti pidemmillekkin sähköpyöräilyretkille.

Brake System
Tektro HD-M735 Hydraulic Disc Brake

 

Tektron maastokäyttöön suunniteltu nelimäntäinen hydraulinen levyjarru. Erinomaista jarrutustehoa erityisesti trail-, ja endurokäyttöön. Kestävät ja säädettävät alumiiniset jarrukahvat.

Gear System
Shimano Deore

 

Maasto- ja retkikäyttöön suunniteltu Shimanon luottovaihteisto. Matalaprofiilinen muotoilu on tarkoitettu myös aggressiivisemmalle ajamiselle. Erittäin matalaprofiilinen muotoilu tuo monia etuja. Se toimii sujuvasti ja hiljaa kaikissa olosuhteissa ja tarjoaa paremman kestävyyden. Lisäksi se kestää aikasempia malleja enemmän iskuja, vaihtaa varmemmin ja pitää ketjun paremmin paikallaan. Vahvempi paluujousi antaa terävämmän vaihtotunteen.

Front Tire
Schwalbe Nobby Nic, Performance, 65-622, 29x2.35


Maastopyörärengas monipuoliseen käyttöön säästä ja maastosta riippumatta. Schwalben Nobby Nic sopii retkipyöräilyyn, poluille ja maastoon,
vaikeille XC-radoille sekä teknisesti haastaville Enduro-reiteille.

• Moderni maastopyörän renkaan kulutuspinta, vakailla nappuloilla, lisäämään pitoa.
• Laajennetut nappuloiden välit vähentävät hiekan ja mudan tarttumista renkaaseen.
• Erinomainen jarrutuspito ja hyvä rullaavuus.

Rear Tire
Schwalbe Nobby Nic, Performance, 65-584, 27.5x2.60

 

Maastopyörärengas monipuoliseen käyttöön säästä ja maastosta riippumatta. Schwalben Nobby Nic sopii retkipyöräilyyn, poluille ja maastoon, vaikeille XC-radoille sekä teknisesti haastaville Enduro-reiteille.

• Moderni maastopyörän renkaan kulutuspinta, vakailla nappuloilla, lisäämään pitoa.
• Laajennetut nappuloiden välit vähentävät hiekan ja mudan tarttumista renkaaseen.
• Erinomainen jarrutuspito ja hyvä rullaavuus.

Brand
Husqvarna
Color
Brown
Motor
Shimano EP8
Engine Power
250W
Motor Torque
85Nm
Battery Details
500Wh, 36V, 14Ah
Battery Capacity
500Wh Simplo Integrated Battery
Frame Type
MTB - Full Suspension
Brake System
Tektro HD-M735 Hydraulic Disc Brake
Coaster Brake
No
Gear System
Shimano Deore
Amount of Gears
10-vaihdetta
Gear Shift Levers
Shimano Deore, SL-M4100, Rapidfire Plus, 10-vaihteinen
Fork Travel
150mm
Rear Suspension Model
SR Suntour Edge LOR8, 205x60mm, Trunnion
Front Tire
Schwalbe Nobby Nic, Performance, 65-622, 29x2.35
Rear Tire
Schwalbe Nobby Nic, Performance, 65-584, 27.5x2.60
Rim Size
29"/27,5", Mullet
Stem
Husqvarna 35, 40mm, 0°
Handlebar
Husqvarna MTB35, 780mm, Sweep: 9°, Rise: 20mm
Pedals
Husqvarna, Metalliset
Saddle
Husqvarna MTB
Seatpost
Husqvarna 31.6, Dropper Post, M/L: 410mm; XL: 480mm
Weight
24,1Kg
Maximum Rider Weight
130Kg
Frame
Aluminum Frame
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account