Facebook Pixel

R Raymon CityRay E 1.0 28" 400Wh - Sähkökaupunkipyörä

As low as 1 999,00 Regular Price 2 499,00
Availability
Please choose product option
Only %1 left

KAUPUNKIAJOON JA TYÖMATKAPYÖRÄILIJÄLLE

R Raymon CityRay E 1.0 tarjoaa tukevan ja rennon ajonmukavuuden kaupunkipyöräilyyn! Pyörässä on pystyinen ajoasento sekä laadukkaat ergonomiset kädensijat. Pehmeän kyydin takaa joustokeula ja avustuksen kestosta huolehtii 400Wh akku. Mallista löytyy seisontatuki, ajovalot, lokasuojat ja tarakka valmiiksi asennettuina. Matalan rungon ansiosta sähköpyörän kyytiin on helppo nousta. Pyörämallia on saatavana 26” tai 28” renkailla. Kaupunkipyörät ovat suunniteltu turvallisiksi ja mukaviksi ajaa. Kaupunkipyöristä löytyvät tavaratelineet helpottavat vaikka kauppatavaroiden kuljetusta ja lokasuojien ansiosta kura ei roisku. Kaupunkipyörissä on myös lain vaatimat ajovalot valmiiksi asennettuna.

YAMAHA PW-CE AVUSTUSJÄRJESTELMÄ

Yamahan PW-CE on kevyt, kaupunkikäyttöön tarkoitettu avustusjärjestelmä. Vakaan ja mukavan avustuksen antamaa vauhtia on helppo käsitellä. Avustusjärjestelmä on Yamahan hiljaisin ja moottorin ääni on lähes huomaamaton ajaessa. Automaattinen avustusjärjestelmän säätö vaihtaa tarvittaessa dynaamisesti avustuksen määrää ajo-olo- suhteista riippuen. Yamahan 400Wh akulla pääset jopa 30-90km lenkkejä yhdellä latauksella, akun lataat nopeasti 5 tunnissa tyhjästä täyteen.

Motor
Yamaha PW-CE

 

Yamahan PW-CE moottorin toiminta tarkoituksena on tuottaa mukava sekä vakaa ajokokemus kaupunkiolosuhteissa. Tämä uusi sähkömoottori on käytettävyydeltään suunniteltu optimaaliseksi jokapäiväisessä ajossa ja se avustaa myös pyörää talutettaessa. PW-sarjan CE-moottori parantaa ajomukavuutta kun ajat töihin, kouluun tai ostoksille. Moottorin suurin vääntömomentti on 50 Nm, joten pyöräilijä voi nauttia kaikista sähköavusteisen pyörän eduista. PW-sarjan CE-moottori sopii kaikenlaiseen ajoon. Se avustaa kulkua niin tasaisilla kaduilla kuin mäkisissä ja tuulisissa olosuhteissa.

Moottorin teho 250W
Vääntömomentti 50 Nm
Avustustehot (High/STD/Eco/+Eco)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.9 kg

 

Display Unit
Yamaha Display A

 

The Display A was designed for a wide range of uses, from city to trail riding. It features a simplified and easily operable large liquid crystal display, with speed and battery capacity functions. High importance has been placed on visibility while riding in severe environmental conditions. Support mode can be changed at the press of a button as you ride.

Battery Capacity
400Wh Yamaha Frame Battery

 

Yamahan 400Wh akulla ajat 60-120 kilometriä yhdellä latauksella, akun lataat jopa 4 tunnissa, sopii pidemmillekkin sähköpyöräretkille.
Irroitettavissa rungosta avaimella, jolloin lataat akun kätevästi myös sisällä.

Brake System
Tektro HD-T275 Hydraulic Disc Brake

 

Tektro T275 on kaupunkipyöräilyyn ja retkiajoon suunniteltu 2-mäntäinen hydraulinen levyjarru. Jarrusta on mahdollista säätää jarruvivun etäisyyttä kuljettajan mieltymyksen mukaiseksi. Luotettava valinta myös ympärivuotiselle työmatkapyöräilijälle.

Fork
SR Suntour NEX E25, Coil, 50mm

 

Sähköpyöriin suunniteltu SR Suntour NEX-E25 joustokeula. Luotettava ratkaisu retki- sekä kaupunkisähköpyöräilyyn, pehmentämään ranteisiin kohdistuvia iskuja.

Brand
R Raymon
Color
Pistachio
Motor
Yamaha PW-CE
Display Unit
Yamaha Display A
Toimintasäde
Jopa 120Km
Engine Power
250W
Motor Torque
50Nm
Battery Capacity
400Wh Yamaha Frame Battery
Battery Details
Yamaha EX400, 400 Wh, 36 V
Frame Type
Step-through / Wave
Frame
Aluminum Frame
Coaster Brake
No
Brake System
Tektro HD-T275 Hydraulic Disc Brake
Front Brake Disc Size
180mm
Rear Brake Disc Size
160mm
Valaisimet
Yes
Gear System
Tektro RD-T350, 8-speed
Cassette
Tektro CS-M330, 11-42 T
Fork Travel
50mm
Rim Size
28"
Maximum Rider Weight
130Kg
Weight
25
Fork
SR Suntour NEX E25, Coil, 50mm
Rear Tire
Mitas Flash, Reflex, 47-622, 28x1.75
Front Tire
Mitas Flash, Reflex, 47-622, 28x1.75
Stem
R Raymon 31.8, Ahead, adjustable
Handlebar
R Raymon Ergo 31,8 mm, 640 mm, Sweep: 35 °, Rise: 25mm
Pedals
R Raymon
Saddle
R Raymon Ergo
Seatpost
R Raymon, 31,6 mm, 350 mm, Patent
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account