Facebook Pixel

Terässiipi 365 D - Vihreä

As low as 3 399,00
Availability
Please choose product option
Only %1 left

Kotimaisen suunnittelun lisäksi pyörä on kokoonpantu Suomessa.

Nordic Master on runkomallista riippumatta varusteltu jarrujen, napojen ja vaihteiston osalta Shimanon komponenteilla, joiden ansiosta pyörän luotettavuus vaikeimpinakin päivinä on maksimoitu. Kunkin pyöräyksilön muokattavuus on huomioitu eri tarpeita sekä vuodenaikoja silmällä pitäen, jotta jokainen voi ajaa itselleen parhaiten sopivalla pyörällä lisävarusteineen.

Sähkönsä 365 saa saksalaiselta arvostetulta ja palkitulta Broselta, jonka Drive T Mag moottori tuottaa lähes äänettömän ja ylellisen tasaisen avustuksen.

Kotimaisen klassikkopyörän paluu

Suunnittelun pohjana on ollut halu luoda pohjoismaisiin olosuhteisiin täydellisesti soveltuva pyörämallisto. Tässä tehtävässä onnistuakseen Terässiipi on pureutunut syvälle suunnitteluprosessiin ja kyseenalaistanut olemassa olevia ratkaisuja, joita pääsääntöisesti sovelletaan uusien pyörämallien suunnittelussa.

Suunnittelemalla parasta mahdollista pyörää pohjoismaisiin olosuhteisiin, Terässiipi on samalla luomassa mallisarjaa, jossa yhden pyörän käyttöikä voidaan maksimoida. Kestävät komponentit ja luotettavat osatoimittajat luovat edellytykset pyörän peruskorjaamiselle vielä vuosienkin päästä.

Moottori – Brosen moottori on harvoja Euroopassa valmistettuja moottoreita (Berlin, Saksa). Hihnavetonsa ansiosta se on myös markkinoiden hiljaisin. Brosen tausta tulee autoteollisuudesta, jossa se on toiminut autojen eri toiminnoissa tarvittavien sähkömoottoreiden toimittajana. Brosella on saatavilla laajasti varaosia pyörän moottorin peruskorjauksia varten, jolloin pyörän elinkaari pystytään varmistamaan mahdollisimman pitkäksi.

Akku – 630 Wh:n akku riittää parhaimmillaan hyvissä olosuhteissa alhaisilla avustuksilla ja kevyillä kuormilla jopa 200 km matkaan. Käytännössä keskitason avustuksilla ja normaalilla kuormilla ajettaessa toimintamatka asettuu noin 100 km kohdalle. Akku on integroitu rungon alaputkeen ja on sieltä helposti irroitettavissa lataukseen. Akun lataus onnistustuu myös ilman sen irroittamista suoraan rungossa sijaitsevasta pistokkeesta.

Brake System
Shimano BR-MT200, 2-Piston Hydraulic Disc Brake
 
Shimano BR-MT200 hydraulinen levyjarru, jossa on tukeva 3-sormen jarruvipu ja loistava jarrutusteho. Vastakkaiset männät estävät jarrutuksesta aiheutuvaa tärinää. Jarrusarjan monipuolinen muotoilu sopii useille pyörätyypeille. Yksisuuntainen ilmausjärjestelmä mahdollistaa helpon huollon, ja kahvat sopivat myös pienemmille käsille.

 

Brand
Electrobike
Toimintasäde
Jopa 200km
Motor
Brose T Mag
Engine Power
250W
Motor Torque
70Nm
Battery Details
Phylion 630WH (36V, 17,5Ah)
Battery Capacity
630WH Phylion Integrated Battery
Display Unit
Brose Display Allround
Frame Type
Korkea / Diamont
Brake System
Shimano BR-MT200, 2-Piston Hydraulic Disc Brake
Coaster Brake
No
Front Brake Disc Size
180mm
Rear Brake Disc Size
160mm
Gear System
Shimano Deore, 10-speed
Cassette
Shimano CS-M4100, 11-42 T
Fork Travel
80mm
Rim Size
27,5"
Stem
31,8mm, Säädettävä 0-90 astetta, 90mm pituus
Handlebar
Trekking 660mm
Pedals
Flat pedal
Saddle
Unisex, memory foam
Seatpost
31.8mm
Valaisimet
Yes
Front Light
HERRMANS, MR8
Rear Light
Kyllä
Weight
26
Maximum Rider Weight
140
Frame
Aluminum Frame
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account