Facebook Pixel

Winther Superbe 2 - Sähkökaupunkipyörä - Punainen

As low as 2 399,00
Availability
Please choose product option
Only %1 left

Kaupunkiajoon ja työmatkapyöräilijälle

Tervetuloa tutustumaan upeaan Winther Superbe 2 -sähkökaupunkipyöräämme! Tämä huippuluokan sähköpyörä tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja tyyliä kaupunkiliikkumiseen. Olitpa sitten matkalla töihin, kauppareissulla tai vain nauttimassa kaupungin vilinästä, tämä pyörä on täydellinen kumppani sinulle.

Winther Superbe 2 on suunniteltu tarjoamaan sulavaa ja mukavaa ajokokemusta kaupunkiympäristössä. Siinä on kevyt ja kestävä alumiinirunko, joka takaa erinomaisen ajovakauden ja kestävyyden. Rungon mattapunainen väri ja tyylikkäät punaiset tarrat tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan.

Tämän sähkökaupunkipyörän voimanlähteenä toimii tehokas Promovec-sähköjärjestelmä. Promovecin 70 Nm:n keskimoottori tarjoaa vääntöä ja tehoa juuri sopivasti, jotta voit ajaa mukavasti ja vaivattomasti ylämäissä ja pitkillä matkoilla. Voit valita eri avustustasoista juuri sinulle sopivan määrän polkemisavustusta.

Laadukkaat komponentit, mukava ajotuntuma

Winther Superbe 2:ssa on myös 7-vaihteinen Shimano Nexus -vaihteisto ja helppokäyttöiset Revoshift-vaihdevivut, joten vaihtaminen on sulavaa ja tarkkaa. Voit mukauttaa vaihteistoa eri tilanteisiin ja maastoihin tarpeidesi mukaan.

Turvallisuus on etusijalla tässä sähkökaupunkipyörässä. Siinä on hydraulinen levyjarru edessä, joka tarjoaa luotettavan jarrutustehon kaikissa olosuhteissa. Lisäksi takapyörässä on kätevä rullajarru (coaster brake), joka antaa sinulle lisäturvaa ja helppokäyttöisyyttä.

Winther Superbe 2 on varustettu myös monilla käytännöllisillä ominaisuuksilla. Mukana tuleva mattapunainen Promovec-alumiinitakateline tarjoaa runsaasti tilaa tavaroiden kuljettamiseen. Lisäksi pyörään sisältyy käytännöllinen kori, joka helpottaa päivittäisten tavaroiden kuljettamista kaupungilla.

Tämän sähkökaupunkipyörän valaistusjärjestelmä on integroitu akkuun, ja siinä on LED-etusvalo ja takavalo, jotka takaavat hyvän näkyvyyden pimeällä. Voit siis ajaa turvallisesti ja näkyä selvästi liikenteessä.

Winther Superbe 2 -pyörän mukana saat myös Bike Attitude -lukon, joka pitää pyöräsi turvassa, sekä AtranVelo Rex DV -tukijalan, joka takaa vakaan pysäköinnin.

 

Winther Superbe 2 -sähkökaupunkipyörä tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi mukavuuden, suorituskyvyn ja tyylikkyyden kaupunkiajoihin. Tilaa omasi nyt ja koe uusi tapa liikkua kaupungissa Wintherin huippulaatuisella sähköpyörällä!

Superbe on rakennettu mukavaksi. Se voidaan tunnistaa hyvin harkitusta geometriasta, joka luo erinomaisen istuma-asennon ja helpon nousun.
Yhdessä korkean varustetason kanssa Superbe on täydellinen työmatkoille ja pienille matkoille.

Brand
Winther
Motor
PROMOVEC Keskiömoottori
Display Unit
Promovec Central Display
Toimintasäde
Jopa 80Km
Engine Power
250W
Motor Torque
70Nm
Battery Capacity
374Wh Promovec 10,4Ah Rear Rack Battery
Battery Details
10,4A / 36V
Frame Type
Step-through / Wave
Frame
Aluminum Frame
Coaster Brake
Yes
Brake System
Tektro HD-T280 Hydraulic Disc Brake
Front Brake Disc Size
180mm
Rear Brake Disc Size
180mm
Valaisimet
Yes
Gear System
Shimano Nexus, 7-speed
Cassette
Shimano Nexus
Fork Travel
Without travel
Rim Size
28"
Maximum Rider Weight
130Kg
Weight
24
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account