Fantic Fat Sport Integra - Sähköfatbike 2021

Alkaen 4 390,00
Saatavuus
Verkkokauppa:
Varastossa
Vain %1 jäljellä

Vauhtia ja suorituskykyä monipuoliseen maastokäyttöön
Fantic Fat Sport Integra - Sähköfatbike on kehitetty ympärivuotiseen käyttöön ajat sitten lumessa, pehmeässä hiekassa tai polkuja pitkin metsässä. Irroitettava ja integroitu 630Wh akku on sijoitettu rungon sisään. Brose Drive S - moottori tuottaa tasaisen pehmeän vedon vaikka moottori vääntää jopa 90Nm voimalla. Ajonautintoa lisää Rock Shock Pluto etujousitus joka voidaan säätää kuljettajan mieltymysten mukaiseksi.

Metsäpoluille, maastoon ja vaikka työmatkalle
Sähköfatbike on pyöräilyä harrastavan tehokas ja monipuolinen valinta kaikenlaiseen maastoon ja käyttöpyöräksi, se sopii loistavasti metsäpoluille, tiesiirtymäajoon ja maastoajoon. Läskirenkailla ajelet turvallisesti ja mukavasti myös talvikeleillä, laadukkaalla etujousituksella maastoajon iskut pehmenevät mukavasti.

Brose Drive-S Avustusjärjestelmä
Brose Drive S - avustusjärjestelmä tuottaa tasaisen pehmeän vedon moottorin vääntäessä jopa 90Nm voimalla. Tarkka poljinvaste mahdollistaa parhaan suorituskyvyn vaativilla poluilla ja antaa luonnollisen poljintuntuman. Keskimoottorin avulla painopiste pysyy alhaalla ja pyörä tarjoaa tasapainoisen ja suorituskykyisen ajokokemuksen.

LATAA PYÖRÄESITE

 

Avustusjärjestelmä
Brose Drive S

 

Brose S Mag moottori on pärjännyt erittäin hyvin testeissä ja onkin yksi markkinoiden arvostetuimpia moottoreita, 410% poljintehon avustusta tuottava 90Nm vääntävä moottori soveltuu erittäin hyvin sähkömaastopyöriin ja vaativiin olosuhteisiin.

Moottorin teho 250W
Max. Vääntömomentti 90 Nm
Avustustehot (BOOST / SPORT / TOUR / ECO)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.9 kg
Akun koko
630Wh Fantic Runkoakku

 

Sähköpyörän rungossa sijaitseva Fantic Simplon 630Wh akku, joka on yksi markkinoiden suurimpia akkuja. Akulla ajat 80-180 km yhdelle latauksella ja akun lataat noin 5 tunnissa. Tällä isolla akulla ajat sähköpyörälläsi kaikki päivän tarvittavat ajot ja pidemmätkin maastolenkit.

Irroitus kuusiokolotyökalulla.

Jarrusarja
Sram Level TLM 2-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru

 

Sram Level TLM  2-mäntäinen hydraulinen levyjarru, jossa on tehoa sekä kestävyyttä kovempaankin maastokäyttöön. Jarrunkahvaa pystyy helposti säätämään yhdellä pultilla. Lue Lisää!

Vaihteisto
Sram GX Eagle

 

SRAM GX vaihteiston 12-vaihteinen malli, johon saat jopa 50 hampaisen takarattaan, kasvattaen välityssuhdetta perinteisestä 42 hampaisesta. Varustettu suojatuilla laakereilla sekä isoilla rissoilla, joten ketju ei pompi vaihtajalla kovemmissakaan laskuissa. 

Etuhaarukka
RockShox Bluto, 120mm

 

Vaativaan maastokäyttöön suunniteltu keula, oli maastona sitten lunta, hiekkaa tai metsäreittejä, tämä keula vie Fatbike-pyörän seuraavalle tasolle. Keulassa on Low Speed kompressiosäätö, jolla joustoa voidaan säätää eri ajotilanteissa. Keula on säädettävissä kuskin painon mukaan ilmanpaineella.

Valmistaja
Fantic
Avustusjärjestelmä
Brose Drive S
Moottorin teho
250W
Moottorin vääntö
90Nm
Akun lisätiedot
Fantic Integra 630Wh, Lithium Ion, 36 V
Akun koko
630Wh Fantic Runkoakku
Runkotyyppi
Jäykkäperäinen sähkömaastopyörä
Jarrusarja
Sram Level TLM 2-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Vaihteisto
Sram GX Eagle
Vaihteiden määrä
12-vaihdetta
Vaihteistovivut
SRAM SX E-click Eagle, 12-vaihdetta
Etuhaarukka
RockShox Bluto, 120mm
Eturengas
Schwalbe JUMBO-JIM, 26x4.0
Takarengas
Schwalbe JUMBO-JIM, 26x4.0
Rengaskoko
26"
Ohjauskannatin
FSA Logo, Ø31,8, 60mm
Ohjaustanko
FSA Ø31,8, 760mm, Rise 15
Polkimet
Fantic
Satula
Fantic MTB
Satulaputki
Fantic 30.9mm, FSA 400mm
Pyörän paino
27 kg
Kantavuus
130 kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fantic Fat Sport Integra - Sähköfatbike 2021