Facebook Pixel

Fantic Issimo Urban - Sähköpyörä

Alkaen 3 190,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Tule kokemaan vallankumouksellinen liikkumisen muoto Fantic Issimo Urban sähköpyörän kanssa! Tämä huippuluokan sähköpyörä tarjoaa sinulle täysin uuden tavan liikkua kaupungissa – nopeasti, mukavasti ja ympäristöystävällisesti.

Fantic Issimo Urbanin tyylikäs muotoilu ei ainoastaan herätä huomiota, vaan se tarjoaa myös tehokkaan suorituskyvyn kaupunkiympäristössä. Voit unohtaa ruuhkat ja parkkipulmat, sillä tämä sähköpyörä liukuu vaivattomasti eteenpäin ja löytää tilaa helposti kaupungin sykkeessä.

Yksi Fantic Issimo Urbanin huomattavista eduista on sen voimakas sähköavusteinen moottori, joka antaa sinulle tarvittavaa tehoa vaivattomaan matkantekoon. Voit nauttia ajosta ilman ylimääräistä ponnistelua ja saavuttaa määränpääsi nopeasti ja energiatehokkaasti.

Tämä sähköpyörä tarjoaa myös monipuolisen ajoelämyksen eri ajotilojen ja säätömahdollisuuksien avulla. Voit valita juuri sinulle sopivan tehotason ja mukavuustason, olipa kyseessä sitten rento kaupunkiajo tai hieman vauhdikkaampi lenkki maaseudulla.

Fantic Issimo Urbanin laadukas akku takaa pitkän toimintasäteen, joten voit nauttia pidemmistäkin matkoista ilman huolta latauksen riittävyydestä. Lisäksi tämä sähköpyörä on varustettu laadukkailla komponenteilla, mikä tekee siitä kestävän ja luotettavan kumppanin päivittäisiin seikkailuihisi.

Mikä parasta, Fantic Issimo Urban ei ole pelkästään käytännöllinen kulkupeli, vaan myös tyylikäs lisäys jokaisen kaupunkilaisten tyyliin. Käännä katseita ja nauti huippuluokan liikkumisen vapaudesta Fantic Issimo Urbanin kanssa – se on enemmän kuin pelkkä sähköpyörä, se on elämäntapa. Tartu tilaisuuteen ja lähde matkaan jo tänään!

Akun Koko
630Wh Fantic Runkoakku

 

Sähköpyörän rungossa sijaitseva Fantic Simplon 630Wh akku, joka on yksi markkinoiden suurimpia akkuja. Akulla ajat 80-180 km yhdelle latauksella ja akun lataat noin 5 tunnissa. Tällä isolla akulla ajat sähköpyörälläsi kaikki päivän tarvittavat ajot ja pidemmätkin maastolenkit.

Irroitus kuusiokolotyökalulla.

Valmistaja
Fantic
Toimintasäde
Jopa 150km / Up to 150Km
Avustusjärjestelmä
BAFANG M500
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
95Nm
Akun lisätiedot
Fantic, Lithium Ion, 36 Volt, 630Wh
Akun Koko
630Wh Fantic Runkoakku
Näyttöyksikkö
Brose-Marquardt
Runkotyyppi
Fatbike
Jarrusarja
Radius BH-M960
Jalkajarru
Ei
Vaihteisto
Enviolo City
Etuhaarukka
ZOOM
Etuhaarukan Joustomatka
80mm
Eturengas
VEE-TIRE Co - 20"X4" Speedster
Takarengas
VEE-TIRE Co - 20"X4" Speedster
Rengaskoko
20"
Valaisimet
Kyllä
Etuvalo
TRELOCK Veo 50, Led
Takavalo
SPANNINGA Pimento, Led
Pyörän Paino
27Kg
Kantavuus
120KG
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili