Facebook Pixel

GASGAS ECC6 - Täysjousitettu Sähkömaastopyörä

Alkaen 10 499,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Tervetuloa tutustumaan vallankumoukselliseen sähköpolkupyörään, GasGas ECC6! Tämä huippuluokan sähköpyörä yhdistää Sramin uuden moottoritekniikan, sekä Sramin autoshift vaihteiston. Tämän hetken yksi puhutuimpia uutuuksia! 

Tehokas ja äykäs Sähkömoottori

GASGAS ECC6:ssa sykkii tehokas Sramin sähkömoottori, joka tarjoaa välitöntä voimaa ja saumatonta yhteistyötä, moottorin sekä vaihteiston välillä. Moottori tarjoaa 90NM vääntövoiman, joten meno ei lopu kesken suurimmissakaan ylämäissä!

Kevyt ja Kestävä Rakenne

Pyörän kevyt ja kestävä hiilikuiturunko tarjoaa sinulle hallittavuutta, kovimmissakin maastoissa.

Pyörästä löytyy myös langaton Rockshoxin Reverb AXS-hissitolppa, joka mahdollistaa langattoman istuinkorkeuden säädön.

Huippuluokan Jousitusjärjestelmä

GASGAS ECC6:ssa on huippuluokan WPn iskunvaimentajat, cone valve teknologialla. WP on tehnyt iskunvaimentajat yhteistyössä DVOn kanssa, aiemmin WP iskunvaimentajia on nähty MM. motocross pyörissä!

Tyylikäs Design

GASGAS ECC6 ei ole vain suorituskykyinen, vaan myös silmiä hivelevän tyylikäs. Varmasti tämän hetken yksi tyylikkäimmistä pyöristä, GasGasille tutun punaisen värisenä. Tämä varmasti erottuu massasta! Pyörä on suojattu huippukevyillä muovikatteilla, jotka ovat tarvittaessa vaihdettavissa. Ohjaustankokin on saatu pidettyä simppelimpänä langattoman vaihteiston, sekä langattoman hissitolpan ansiosta.

Älykäs Teknologia

Vaihteiston ominaisuuksia:

Autoshift Mahdollistaa automaattisen vaihteenvaihdon, kadenssin mukaan. Voit myös valita perinteisen manuaalisen vaihdon halutessasi.

Coastshift:Vaiheisto vaihtaa vaihdetta, ilman polkemista. Pystyt vaihtamaan vaihdetta pahan paikan tullen, ilman, että sinun tarvitsee samalla polkea. Vaihteisto  vaihtaa halutun vaihteen puolestasi.

Sramin moottorissa on kaksi eri tehotilaa, joka tekee moottorin tehonsäädöstä entistä yksinkertaisempaa, jotta sinä voit täysillä nauttia vain sulavasta ajokokemuksesta!

Valitse GASGAS ECC6 ja astu sähköpyöräilyn tulevaisuuteen. Koe vapaus, suorituskyky ja ympäristöystävällisyys uudella tavalla – tämä sähköpolkupyörä tarjoaa sinulle enemmän kuin koskaan ennen. Ota seuraava askel kestävämpään liikkumiseen ja nauti jokaisesta matkasta GASGAS ECC6:n selässä!

 
 
 

Tervetuloa tutustumaan vallankumoukselliseen sähköpolkupyörään, GasGas ECC6! Tämä huippuluokan sähköpyörä yhdistää Sramin uuden moottoritekniikan, sekä Sramin autoshift vaihteiston. Tämän hetken yksi puhutuimpia uutuuksia! 

Tehokas Sähkömoottori: GasGas ECC6:ssa sykkii tehokas Sramin sähkömoottori, joka tarjoaa välitöntä voimaa ja saumatonta yhteistyötä, moottorin sekä vaihteiston välillä. Moottori tarjoaa 90NM vääntövoiman, joten meno ei lopu kesken suurimmissakaan ylämäissä!

Kevyt ja Kestävä Rakenne: Pyörän kevyt ja kestävä hiilikuiturunko tarjoaa sinulle hallittavuutta, kovimmissakin maastoissa.

Pyörästä löytyy myös langaton Rockshoxin Reverb AXS-hissitolppa, joka mahdollistaa langattoman istuinkorkeuden säädön.

Huippuluokan Jousitusjärjestelmä: GasGas ECC6:ssa on huippuluokan WPn iskunvaimentajat, cone valve teknologialla. WP on tehnyt iskunvaimentajat yhteistyössä DVOn kanssa, aiemmin WP iskunvaimentajia on nähty MM. motocross pyörissä!

Tyylikäs Design: GasGas ECC6 ei ole vain suorituskykyinen, vaan myös silmiä hivelevän tyylikäs. Varmasti tämän hetken yksi tyylikkäimmistä pyöristä, GasGasille tutun punaisen värisenä. Tämä varmasti erottuu massasta! Pyörä on suojattu huippukevyillä muovikatteilla, jotka ovat tarvittaessa vaihdettavissa. Ohjaustankokin on saatu pidettyä simppelimpänä langattoman vaihteiston, sekä langattoman hissitolpan ansiosta.

Älykäs Teknologia:

Vaihteiston ominaisuuksia:

Autoshift: Mahdollistaa automaattisen vaihteenvaihdon, kadenssin mukaan. Voit myös valita perinteisen manuaalisen vaihdon halutessasi.

Coastshift: Vaiheisto vaihtaa vaihdetta, ilman polkemista. Pystyt vaihtamaan vaihdetta pahan paikan tullen, ilman, että sinun tarvitsee samalla polkea. Vaihteisto  vaihtaa halutun vaihteen puolestasi.

Sramin moottorissa on kaksi eri tehotilaa, joka tekee moottorin tehonsäädöstä entistä yksinkertaisempaa, jotta sinä voit täysillä nauttia vain sulavasta ajokokemuksesta!

Valitse GasGas ECC6 ja astu sähköpyöräilyn tulevaisuuteen. Koe vapaus, suorituskyky ja ympäristöystävällisyys uudella tavalla – tämä sähköpolkupyörä tarjoaa sinulle enemmän kuin koskaan ennen. Ota seuraava askel kestävämpään liikkumiseen ja nauti jokaisesta matkasta GasGas ECC6:n selässä!

 
 
 
Jarrusarja
Sram G2 RSC 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru

 

Sram 2 mäntäinen hydraulinen levyjarru jossa tehoa sekä kestävyyttä kovempaankin maastokäyttöön, jarrun kahvaa pystyy helposti säätämään yhdellä pultilla. Lue Lisää!

Vaihteisto
Sram X01 AXS

 

SRAM salamannopea 12-vaihteinen lippulaivamalli langattomalla sähköisellä vaihteistolla. Valmistettu huippuluokan materiaaleista, täysin uudenlainen vaihtamisen tunne.

Valmistaja
GasGas
Väri
Punainen
Toimintasäde
Jopa 150km / Up to 150Km
Avustusjärjestelmä
SRAM Eagle Powertrain Drive Unit
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
90Nm
Akun lisätiedot
SRAM Eagle Powertrain, 630 Wh
Akun Koko
630Wh SRAM Eagle, integroitu akku
Näyttöyksikkö
SRAM Eagle Powertrain AXS Bridge Display
Laturi
SRAM Eagle Powertrain Charger, 4 A
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Sram G2 RSC 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Etujarrulevyn Koko
220mm
Takajarrulevyn Koko
200mm
Vaihteisto
Sram X01 AXS
Vaihteiden Määrä
12-vaihdetta/speed
Vaihteistovivut
SRAM AXS Pod Ultimate Controller
Kasetti / Rataspakka
SRAM XS-1295, 10-52 T
Etuhaarukka
WB by DVO Onyx D1CV OTT, Air
Etuhaarukan Joustomatka
170mm
Takaiskari
WB by DVO JadeX CV Coil, Coil, 205x65 mm
Eturengas
Maxxis Assegai, 63-622, 29x2.5, Tubeless ready
Takarengas
Maxxis Minion DHR II, 29x2.4, Tubeless ready
Rengaskoko
29"
Ohjainkannatin
Acros AZX-579 ZS56/ZS56
Ohjaustanko
NEWMEN Advanced 318.25, 800 mm, Rise: 25 mm
Polkimet
GASGAS, alumiini
Satula
Selle Royal Terra Ridon X5
Satulaputki
RockShox Reverb AXS
Pyörän Paino
23Kg
Kantavuus
130Kg
Runko
Hiilikuiturunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Lisää merkiltä GasGas