Facebook Pixel

GASGAS MXA 3 29" - Täysjousitettu Sähkömaastopyörä

Alkaen 6 399,00 Normaalihinta 6 499,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Monipuolinen maastosähköpyörä

GASGAS MXA 3 on yksinkertaisesti täysjousitettujen sähkömaastopyörien työjuhta. Sähköpyörän joustomatkana toimii 140mm FOX Factory Float takaiskari ja edessä isoimmatkin iskut ottaa vastaa FOX 38 Factory Grip 2, e-optimoitu Kashima-päällysteisillä liukuputkilla. Näillä huippu varustelluilla FOX joustolla maasto kuin maasto ei ole ongelma. Vaihteistona toimii SRAM GX Eagle 12-vaihteinen vaihteisto joka takaa sujuvan vaihteen vaihdon. Jarrutusvoimaa löytyy 4-mäntäisistä SRAM Code R jarruista, lisämausteena 200mm jarrulevyt edestä että takaa.

GASGAS ja Yamaha PW-X3

Sähköpyörän runko on super tasapainoinen haastavammillekin poluille. Geometrianan toimii 65-asteen emäputken kulma, 72-asteen istuinputken kulma sekä vain 460mm pitkä ketjulinja ja 470mm reach ( L-runko). Pyörän runkoon on kauniisti upotettu Yamahan PW-X3 uusin moottori 85Nm väännöllä. Näitä herkkuja pääset nauttimaan 720Wh integroidulla akulla jonka saat kuitenkin irti omilla avaimilla ilman suurempaa säätöä.

Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-X3

Uusi, tehokas Yamaha PW-X3 tarjoaa vaikuttavan 85Nm väännön ja runsaasti tehoa heti kun aloitat polkemisen. Uusi moottori on 20 prosenttia pienempi kuin edellinen PW-X2 malli, pienempi koko tuo lisää tilaa polkimien ja maan välillä sekä pienentää riskiä osua esteisiin. Automaattinen avustusjärjestelmän säätö käyttää sähköpyöriin suunniteltua anturitekniikkaa, löytääkseen sopivimman avustuksen reaaliajassa. Avustuksia säädät myös helposti itse. Tarvitsetpa lisää kiihtyvyyttä tai lisävoimaa jyrkille rinteille, Yamaha PW-X3 on luotettava valinta sähköpyörän voimanlähteeksi! 

Moottorin teho 250 W
Vääntömomentti 85 Nm
Automaattinen avustuksenvalitsin ECO+/ECO/STD/HIGH/EXPW
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.75 kg
Akun Koko
720Wh Simplo Integroitu Akku

 

Siististi runkoon integroitu 720Wh Simplo akku, entistä isompi akkukoko mahdollistaa nyt entistä pidemmät ajomatkat. Akun toimintamatka on jopa 80km-180km, ajotavasta ja olosuhteista riippuen. Helposti irroitettavissa pyörästä, kun haluat ladata akkua sisällä. Akun lataat nopeasti noin 5.5 tunnissa tyhjästä täyteen.

Näyttöyksikkö
Yamaha Interface X


Yamaha Interface X näyttöyksikkö kiinnitetään pyörän ohjainkannattimeen, joka yksinkertaistaa ohjaamoa tekee ohjaustangosta siistimmän näköisen. Avustinvalitsimessa on ergonomiset avustuksenvalintapainikkeet, joiden intuitiivinen muotoilu mahdollistaa ajajan keskittymisen edessä olevaan maastoon. Värikoodattu avustustilan ilmaisin ja akun kapasiteetin ilmaisin tarjoavat helppolukuiset tiedot.

Interface X sisältää Bluetooth® Low Energy-tekniikan älypuhelinten liittämiseen yhteensopivien sovellusten, kuten e-Sync Connection avulla. Lisäksi ANT+™-yhteysominaisuus tekee Interface X -yhteensopivan Sigma-, Garmin- ja Echowell -merkkisten pyörätietokoneiden kanssa.

Jarrusarja
Sram Code R 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru

 

Sram Code R on 4-mäntäinen alamäkipyöräilyyn suunniteltu jarru, jossa säädöt sekä kestävyys on tehty kisakuskeja ajatellen. Lue Lisää!

Etuhaarukka
FOX Float 38 Factory, Grip 2, E-Bike+, Air, 150 mm

 

Ominaisuuksilla pakattu Fox Float 38 Factory, on vertaansa vailla oleva Kashima-pinnoitettu iskunvaimennin. Uudistetun GRIP2-vaimentimen ansiosta ajotuntuma on erittäin mukava ja säädettävissä tarkasti kuljettajan mieltymyksiin. Sisäisesti FOX 38:ssa on uudet ilmakanavat, jotka mahdollistavat ilman ja öljyn kulkeutumisen helpommin haarukassa, mikä auttaa voitelua ja ilmajousen suorituskykyä. Haarukan takaosan ilmausportit mahdollistavat ilmanpaineen tasaamisen. Kevyt FLOAT -ilmajousijärjestelmä tasapainottaa automaattisesti positiiviset ja negatiiviset ilmakammiot parantaakseen herkkyyttä ja pitoa ilmanpaineasetuksesta riippumatta.

- FLOAT EVOL -ilmajousi lisää mukavuutta
- Päivitetty Grip2-vaimennin takaa erittäin tarkan säädettävyyden
- Optimoitu alusta optimaalisella jäykkyys/painosuhteella
- Aito Kashima -pinnoite
- Laajat säätömahdollisuudet (HSC/LSC HSR/LSR)

Takaiskari
FOX Float X Factory

 

Uusi FLOAT X Factory takaiskunvaimennin on suunniteltu erityisesti vastaamaan kestävyyttä ja suorituskykyä vaativien polkupyöräilijöiden mieltymyksiin. Iskunvaimentimessa yhdistyvät hienostunut vaimennus, uskomaton suorituskyky ja kevyt paino sekä erinomaisen kestävä rakenne. Entistä laajempi Rebound -säätöalue, aito Kashima -pinnoite sekä laajat säätömahdollisuudet tekevät tästä iskunvaimentimesta loistavan kumppanin suorituskykyä vaativalle kuskille.

Uudistettu ulkokuori
Aito Kashima -pinnoite
Laajat säätömahdollisuudet

Valmistaja
GasGas
Väri
Punainen
Toimintasäde
Jopa 150km / Up to 150Km
Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-X3
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
85Nm
Akun lisätiedot
Simplo, 720 Wh, 36 V
Akun Koko
720Wh Simplo Integroitu Akku
Näyttöyksikkö
Yamaha Interface X
Laturi
Simplo Pikalaturi, 4A
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Sram Code R 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Etujarrulevyn Koko
200mm
Takajarrulevyn Koko
200mm
Vaihteisto
Sram GX Eagle, 12-vaihdetta
Vaihteiden Määrä
12-vaihdetta/speed
Vaihteistovivut
SRAM GX Eagle, Single Click
Kasetti / Rataspakka
SRAM PG-1230, 11-50 T
Etuhaarukka
FOX Float 38 Factory, Grip 2, E-Bike+, Air, 150 mm
Etuhaarukan Joustomatka
150mm
Takaiskari
FOX Float X Factory
Eturengas
Schwalbe Magic Mary, Evolution, 62-622, 29x2.4, Tubeless Ready
Takarengas
Schwalbe Hans Dampf, Evolution, 60-622, 29x2.35, Tubeless ready
Rengaskoko
29"
Ohjainkannatin
GASGAS 35, 0 °, Ahead
Ohjaustanko
GASGAS Riser 35 mm, 780 mm, Sweep: 9 °, Rise: 20 mm
Polkimet
GASGAS, aluminum
Satula
GASGAS MTB
Satulaputki
GASGAS, 34.9 mm, Dropper post
Pyörän Paino
25.1
Kantavuus
130
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili