Facebook Pixel

Helkama SE11A 11v 28″ - Sähköretkipyörä - Sininen

Alkaen 4 199,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Kattavasti varustellussa SE11A-mallissa on kaikki tarvittavat perusvarusteet vakiona: lokasuojat, seisontatuki, runkolukko sekä akusta virtansa saavat etu- ja takavalot. Tavarateline on yhteensopiva AtranVeloSystem-korien ja -laukkujen kanssa.

Hybridisähköpyörässä on laadukas ilmajousellinen lukittava RockShox Paragon -joustokeula, joka tasaa töyssyt matkan varrella. Shimano CUES BL-U8000/8020 -hydraulisten jarrujen tuntuma on erinomainen ja pysähtyminen on helppoa kaikenlaisessa ajokelissä. Pistosuojatut Schwalbe Energizer Plus -renkaat ovat kestävät ja rullaavat hyvin myös hiekkatiellä.

SE11A-pyörässä on tyylikkäästi rungon takahaarukkaan integroidut takavalot. Pyörän edessä on niin ikään tyylikkäästi runkoon integroitu DRL-päivävalo sekä Herrmans MR8 -etuvalo.

TEHOKAS SHIMANON SÄHKÖAVUSTUS

Olipa ajoympäristösi kuinka vaativa tahansa, Shimano EP6 -moottorin 85 Nm:n enimmäisvääntö auttaa selviämään matkoista suvereenisti. Luja ja säänkestävä EP6-moottori tarjoaa tasaista tehoa ja varmistaa, että ajotilanteet ovat aina hallinnassasi. Pyörän moottori on integroitu sulavasti runkoon, jolloin se sallii myös teknisempien reittien ajot. Kevyt ja hiljainen moottori antaa nauttia ajamisesta häiriöittä.

Shimano-akut tunnetaan suorituskyvystä ja kestävyydestä. Helkama SE11A -mallin semi-integroitu BT-EN606 630 Wh:n akku varmistaa, että voit akkunäytön tarkkailun sijasta keskittyä täysillä ajamiseen pidemmilläkin pyörälenkeillä.

Ohjaustangossa sijaitsevaa valintakytkintä on laajan kosketusalueen ansiosta helppo käyttää ajaessa, myös käsineet kädessä. Pienet, sirot ja ohjaimeen hyvin integroituvat käyttövivut helpottavat vaihtamista avustustilasta toiseen.

  • Moottori: Shimano Steps DU-EP600
  • Akku: Shimano BT-EN606 630 Wh
  • Näyttö: Shimano SC-EN610
  • Laturi: Shimano EC-E6002

HELPPOKÄYTTÖINEN AUTOSHIFT-TEKNIIKKA

Shimano Autoshift on ominaisuus, joka vaihtaa vaihteita automaattisesti puolestasi. Tekniikka varmistaa oikean vaihteen kaikenlaisissa maastoissa ja tilanteissa. Ennakoiva tunnistintekniikka varmistaa oikean vaihteen seuraamalla kadenssia, vääntömomenttia ja nopeutta. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti kevyemmälle vaihteelle pysähtyessäsi. Kun on aika taas lähteä liikkeelle, pyörä valitsee sopivan vaihteen automaattisesti. Voit kuitenkin aina vaihtaa myös itse vaihteita.

SHIMANO E-TUBE PROJECT -SOVELLUS

Voit yhdistää Bluetoothin avulla SE11-pyöräsi Shimano E-Tube Project -sovellukseen, joka mahdollistaa ajoasetusten muokkaamisen langattomasti. Voit säätää asetukset vastaamaan omaa ajotapaasi ja mieltymyksiäsi suoraan sovelluksesta. Sovelluksessa voit luoda kaksi eri profiilia, vaihtaa niiden välillä ajon aikana sekä tarkastella ajotietojasi.

Akun Koko
630Wh Shimano Runkoakku

 

Shimanon 630Wh runkoakku, joka on yksi markkinoiden suurimpia akkuja. Akulla ajat 80-180 km yhdelle latauksella ja akun lataat noin 5 tunnissa. Tämän ison akun avulla ajat sähköpyörälläsi kaikki päivän tarvittavat matkat ja virtaa riittää myös pitkille pyöräretkille. Lukitus avaimella

Valmistaja
Helkama
Väri
Sininen
Toimintasäde
Jopa 185Km
Avustusjärjestelmä
Shimano EP600
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
85Nm
Akun lisätiedot
Shimano BT-EN606
Akun Koko
630Wh Shimano Runkoakku
Näyttöyksikkö
Shimano SC-EN610
Laturi
Shimano Laturi EC-E8004
Runkotyyppi
Korkea / Diamont
Jarrusarja
Shimano Cues BL-U8020/Shimano Cues BL-U8000
Jalkajarru
Ei
Etujarrulevyn Koko
180mm
Takajarrulevyn Koko
160mm
Vaihteisto
Shimano Cues, 11-Vaihdetta, Autoshift
Vaihteiden Määrä
11-Vaihdetta/Speed
Vaihteistovivut
Shimano SW-EN600R (sähkövaihde
Kasetti / Rataspakka
Shimano CS-LG700, 11-45T
Etuhaarukka
RockShox Paragon Gold
Etuhaarukan Joustomatka
63mm
Eturengas
Schwalbe Energizer Plus, 40-622, 28x1.6
Takarengas
Schwalbe Energizer Plus, 40-622, 28x1.6
Rengaskoko
28"
Ohjainkannatin
Ergotec Sepia XL säädettävä 100mm
Ohjaustanko
Alumiini 31,8/660 mm
Polkimet
Kyllä
Satula
Selle Royal Ariel Skingel Athletic
Satulaputki
Kiinteä 30,9×350 mm musta
Valaisimet
Kyllä
Etuvalo
integroitu DRL päivävalo 6-12V, Herrman MR8 6-12V etuvalo,
Takavalo
Integroidut takavalot 6-36V,
Pyörän Paino
25.3
Kantavuus
130Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili