Facebook Pixel

HELKAMA TE8 8V DI2 Unisex - Sähköretkipyörä - Harmaa

Alkaen 3 399,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Huippuvarusteltu Helkama TE8 on e-hybrid kategorian pyörä Shimanon Di2 sähkövaihteilla. Pyörän Di2 sähkövaihteet vaihtuvat automaattisesti, tai voit itse vaihtaa niitä painikkeista. Helppoa ja yksinkertaista sähköpyöräilyä erityisesti työmatkoille ja kaupunkiajoon. Saatavilla kahta eri runkokokoa, 52cm ja 56cm.

Tehokkaalla Shimano Steps E6110 moottorilla matka taittuu jouhevasti ja 60Nm vääntö avustaa kiperissä ylämäissä. Yksi markkinoiden kevyimmistä (n. 2,7kg) moottoreista on suunniteltu reagoimaan nopeasti, mikä lisää turvallisuutta nopearytmisessä liikenteessä. Vahva, mutta samalla älykäs sähköavustus on luotu vakaata ja luonnollista ajotuntumaa varten.

Uudistuneen kevyen alumiini rungon viistoputkeen sijoitettu BT-E8010 504Wh akku tarjoaa parhaimmillaan jopa 185km toimintasäteen yhdellä latauksella.* Voit ladata akkua paikallaan tai irroittaa sen helposti latausta varten.

Shimano SC-E6100 selkeästä näytöstä (2,7″) seuraat ja selaat ajodataa kätevästi. Ajotietokone näyttää nopeuden, etäisyyden, matkan keston, ajan, vaihteet, arvioidun jäljellä olevan toimintamatkan sekä akun varaustilan. Ohjaustangossa sijaitsevassa valintakytkimessä on kaksi suurta ja selkeää painiketta, joista vaihdat avustasojen (ECO, NORMAL, HIGH) välillä sekä liikut näytön valikoissa.

Yhdistä Bluetoothin avulla pyöräsi Shimano E-Tube Project sovellukseen, joka mahdollistaa ajoasetusten muokkaamisen langattomasti. Voit säätää asetukset vastaamaan omaa ajotapaasi ja mieltymyksiäsi suoraan sovelluksesta. Voit myös luoda kaksi eri profiilia, vaihtaa niiden välillä ajon aikana sekä tarkastella ajotietojasi.

Huolettomat, kiinteät Herrmansin LED-valot ottavat virtansa pyörän akusta, kuten myös sähkövaihteet. Pyörän kestävät ja erittäin helppokäyttöiset Di2 sähkövaihteet eivät hevillä ruostu tai jäädy. Voit asettaa 8-v vaihteiston joko automaattiseksi tai vaihtaa vaihdetta itse vaihtonapeista. Voit myös säätää mieleisen poljinkierrosnopeuden sekä pysähdyksen jälkeisen liikkeellelähtövaihteen. Vaihteisto tunnistaa kammen asennon ja ajoittaa vaihdot vaihteistoa vähiten kuormittavaan kohtaan.

Lisää ajomukavuutta pyörään tuo Suntourin lukittava etujousitus, Shimanon hydrauliset levyjarrut sekä kestävät ja pistosuojatut Schwalbe Marathon e-Plus renkaat.

Vakiovarusteina lisäksi lokasuojat, seisontatuki sekä Atran velo tavarateline, joka on yhteensopiva AtranVeloSystem (AVS) korien ja laukkujen kanssa.

*Avustustehosta ja ajo-olosuhteista (mm. maasto, tuuliolosuhteet, ajajan paino, ulkolämpötila) riippuen toimintasäde vaihtelee. Sähköavustustila ja akun maksimi kapasiteetti/toimintamatka-arviot perustuvat Shimanon alkuperäisiin testituloksiin, joissa käyttäjän ja pyörän paino oli yhteensä 100kg ja testissä käytetty nopeus oli 23 km/t tasaisella tiellä.

Avustusjärjestelmä
Shimano Steps E6100

 

SHIMANO STEPS E6100 on ensiluokkainen sähköpyörien avustusjärjestelmä, joka tarjoaa mahtavan ja luonnollisen ajokokemuksen. Se on valikoimamme kaikkein monipuolisin järjestelmä. Erittäin kestävä kaikissa sääolosuhteissa, soveltuu parhaiten retkeilyyn sekä kaupunkipyöräilyyn.

Moottorin teho 250W
Vääntömomentti 60 Nm
Avustustehot (HIGH / NORM / ECO)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.88 kg
Akun Koko
504Wh Shimano Runkoakku

 

Sähköpyörän rungossa sijaitseva Shimano 504Wh sähköpyörän akku. Akulla ajat 60-120 kilometriä yhdellä latauksella. Akun lataa jopa 4 tunnissa. Sopii erinomaisesti pidemmillekkin sähköpyöräilyretkille.

Näyttöyksikkö
Shimano SC-E6100


Shimano SC-E6100 - Näyttöyksikkö, jolla kustomoit ajosi aikana näytettävät tiedot.

  • Avustustilan säätö: HIGH, NORM, ECO, OFF, TALUTUSAVUSTIN
  • Ajovalojen päälle/pois -toiminto
  • Nähtävissä myös kello, nopeus, akun kantama ja akun varaustaso.
  • Suuri, helposti luettava näyttö
  • Langaton yhteys kolmannen osapuolen näyttöihin ja älypuhelinsovelluksiin
Valmistaja
Helkama
Väri
Harmaa
Toimintasäde
Jopa 150km / Up to 150Km
Avustusjärjestelmä
Shimano Steps E6100
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
60Nm
Akun lisätiedot
SHIMANO BT-E8010 504WH
Akun Koko
504Wh Shimano Runkoakku
Näyttöyksikkö
Shimano SC-E6100
Runkotyyppi
Unisex / Trapez
Jarrusarja
Clarks Clout hydraulinen levyjarru
Jalkajarru
Ei
Etujarrulevyn Koko
180mm
Takajarrulevyn Koko
160mm
Vaihteisto
Shimano Alfine Di2 8-vaihdetta
Vaihteiden Määrä
8-vaihdetta/speed
Vaihteistovivut
Shimano E6010 nappivaihde
Kasetti / Rataspakka
Alfine-8 Di2 22T
Etuhaarukka
SR Suntour NEX-E25, Coil, 63 mm
Etuhaarukan Joustomatka
63mm
Eturengas
Schwalbe Marathon e-Plus 40-622
Takarengas
Schwalbe Marathon e-Plus 40-622
Rengaskoko
28"
Ohjainkannatin
Säädettävä 110 mm
Ohjaustanko
Alumiini 31,8/660 mm
Satula
Selle Royal Ariel Skingel Athletic
Satulaputki
Kiinteä 30,9×350 mm musta
Valaisimet
Kyllä
Etuvalo
Herrmans MR GO e-bikeE 6-12v
Takavalo
Herrmans H-Cargo
Pyörän Paino
26
Kantavuus
120KG
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili