Tervetuloa sähköpyörien erikoisliikkeeseen!

Varaa huolto sähköpyörällesi!

Valitse ensin sinulle sopivin päivä ja tarkasta mitkä päivät ovat vapaan. Tämän jälkeen valitse sopiva aika alhaalla olevista huoltoajoista. Täytä seuraavaksi avautuvaan lomakkeeseen omat tietosi ja mikä huolto on kyseessä.

Tämä on prototyyppi versio huoltojen varauksesta, jonka takia se ei vielä ole täysin Suomen kielellä, pahoittelemme tätä.

 

 

Jotta pyöräsi toimisi moitteettomasti, älä unohda huoltaa sitä.

 

Pyöräsi tärkein huolto on sen ensihuolto. Ensimmäisten satojen kilometrien aikana uuden sähköpolkupyöräsi vaijerit venyvät, pinnat asettuvat vanteelle, kammet ja laakeristot saattavat löystyä - pyöräsi toimintaan tulee pientä epätarkkuutta.

 

Ensihuollossa koko pyörä käydään läpi, syntyneet välykset poistetaan, vanteet rihdataan ja vaihteet ja jarrut säädetään. Ensihuoltoon saakka pyörällä ajo sisäänajoa ja vasta tämän jälkeen ovat parhaat kilometrit edessä.

 

Varmin keino hankkia teknisiä hankaluuksia jatkossa on jättää ensihuolto tekemättä. Tuo sähköpolkupyöräsi huollettavaksi ennenkuin pyöräilykausi alkaa niin vältyt jonottamiselta ja pääset aloittamaan pyöräilyn heti kun kausi alkaa!

 

 

 

Varaa huoltosi tästä