Husqvarna Gran Tourer 4 GT4 - Sähköretkipyörä 2021

Alkaen 3 795,00
Saatavuus
Verkkokauppa:
Varastossa
Vain %1 jäljellä

Tätä pyörämallia on saapumassa varastoon loppukesän/alkusyksyn aikana, tarkka toimitusaika vahvistuu myöhemmin. Pyörät toimitetaan varausjärjestyksessä. Lisätietoja varaustilanteesta ja toimitusajoista saat sähköpostilla asiakaspalvelu@electrobike.fi

Käytännöllinen ja monikäyttöinen retkipyörä
Husqvarna Gran Tourer 4 on tyylikäs ja monikäyttöinen sähköretkipyörä, jonka leveiden renkaidenansiosta pyöräretket taittuvat vaivattomasti kaikenlaisilla reiteillä. Mukavan ajoasennon ja jousitetunetuhaarukan ansiosta, pyörä soveltuu erinomaisesti seikkailu, retkeily- ja työmatkapyöräilyyn. 630Whakulla taitat pyöräretket huolettomasti.Vakiovarusteina etu- ja takavalot, tavarateline ja seisontajalka.

Työmatkoille, pyöräretkille ja kaupunkiin
Pyörä sopii erinomaisesti työmatkapyöräilyyn ja kaupunkiliikkumiseen kaikille kuljettajille, pyörästä onsaatava matalarunkoisempi Wave-runkomalli. 630Wh akku takaa, että virtaa riittää kaikkiin päivän ajoi-hin ja pidemmille pyöräretkille. Vaihtamalla nastarenkaat alle, kuljet pyörällä turvallisesti myös talvella!Pyörään on helppo asentaa lisävarusteita, kuten vaikka sivulaukun tai takakorin.

Shimano Steps E8000 Avustusjärjestelmä
Pyöräretkille avustuksen antaa Shimanon STEPS E8000, 70Nm avustusjärjestelmä, joka on suunniteltuantamaan luonnollisen ajotuntuman joka polkaisulla, kaikenlaisessa ajomaastossa. Avustusjärjestelmän vakaaja tasainen teho parantaa pyörän käsittelyä kaikissa ajotilanteissa. Avustusjärjestelmän helposti luettavastanäytöstä, seuraat kätevästi nopeutta, näet matkan etäisyyden, keston, kellonajan, arvioidun toimintasäteen,akun varaustilan ja paljon muuta.

LATAA PYÖRÄESITE

 

Avustusjärjestelmä
Shimano Steps E8000

 

Maastopyöriin suunniteltu tehokas SHIMANO STEPS E8000 moottori auttaa selviytymään jyrkimmistäkin nousuista ja tarjoaa luonnollisen avustuksen, jotta saat juuri oikean määrän tukea joka polkaisulla matkan varrella. Vakaa ja tasainen teho parantaa pyörän käsittelyä kaikenlaisessa ajossa. Parannettu polkemistehokkuus ja dynaaminen ketjukosketus sekä välitön tuntuma polkemiseen tekevät avustusjärjestelmästä yhden markkinoiden parhaimmista vaihtoehdoista monipuoliseen ajokäyttöön.

Moottorin teho 250W
Vääntömomentti 70 Nm
Avustustehot (HIGH / NORM / ECO)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.8 kg
Akun koko
630Wh Simplo Integroitu Akku

 

Sähköpyörän runkoon integroitu Simplon 630Wh akku, joka on yksi markkinoiden suurimpia akkuja. Akulla ajat 80-180 km yhdelle latauksella ja akun lataat noin 5 tunnissa. Tämän ison akun avulla ajat sähköpyörälläsi kaikki päivän tarvittavat matkat ja virtaa riittää pidemmillekkin maastolenkeille.

Irroitus avaimella.

Vaihteisto
Shimano Deore

 

Maasto- ja retkikäyttöön suunniteltu Shimanon luottovaihteisto. Matalaprofiilinen muotoilu on tarkoitettu myös aggressiivisemmalle ajamiselle. Erittäin matalaprofiilinen muotoilu tuo monia etuja. Se toimii sujuvasti ja hiljaa kaikissa olosuhteissa ja tarjoaa paremman kestävyyden. Lisäksi se kestää aikasempia malleja enemmän iskuja, vaihtaa varmemmin ja pitää ketjun paremmin paikallaan. Vahvempi paluujousi antaa terävämmän vaihtotunteen.

Valmistaja
Husqvarna
Avustusjärjestelmä
Shimano Steps E8000
Moottorin teho
250W
Moottorin vääntö
70Nm
Akun lisätiedot
Simplo TPS, 630Wh, 36V, 17,5A
Akun koko
630Wh Simplo Integroitu Akku
Runkotyyppi
Retkisähköpyörä
Jarrusarja
Shimano BR-MT200 Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Vaihteisto
Shimano Deore
Vaihteiden määrä
11-vaihdetta
Vaihteistovivut
Shimano SW-E7000-L
Eturengas
Schwalbe SuperMoto-X, Reflex, 62-584, 27.5x2.4
Takarengas
Schwalbe SuperMoto-X, Reflex, 62-584, 27.5x2.4
Rengaskoko
27,5"
Ohjauskannatin
Husqvarna 31.8, 90mm, säädettävä
Ohjaustanko
Husqvarna 31.8, 700mm, Sweep: 9°, Rise: 15mm
Polkimet
Husqvarna Tour
Satula
Husqvarna Vivo Moderate, by Selle Royal
Satulaputki
Husqvarna 31.6, 350mm
Etuvalo
Herrmans MR4, 40 Lux
Takavalo
Axa Blueline E
Pyörän paino
24Kg
Kantavuus
130Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Husqvarna Gran Tourer 4 GT4 - Sähköretkipyörä 2021