Facebook Pixel

Husqvarna Gran Tourer 6 Wave GT6 - Sähköretkipyörä

Alkaen 4 099,00 Normaalihinta 4 695,00
Kampanjaa edeltävän 30 päivän alin hinta: 4 099,00 €
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

 

Käytännöllinen ja monikäyttöinen retkipyörä
Husqvarna Gran Tourer 6 on tyylikäs ja monikäyttöinen sähköretkipyörä, jonka leveiden renkaidenansiosta pyöräretket taittuvat vaivattomasti kaikenlaisilla reiteillä. Mukavan ajoasennon ja jousitetunetuhaarukan ansiosta, pyörä soveltuu erinomaisesti seikkailu, retkeily- ja työmatkapyöräilyyn. Shimanonuudella EP8 avustusjärjestelmällä ja 630Wh akulla taitat pitkät pyöräretket huolettomasti.Vakiovarusteina etu- ja takavalot, tavarateline ja seisontajalka.

Työmatkoille, pyöräretkille ja kaupunkiin
Pyörä sopii erinomaisesti työmatkapyöräilyyn ja kaupunkiliikkumiseen kaikille kuljettajille, pyörästä onsaatava matalarunkoisempi Wave-runkomalli. 630Wh akku takaa, että virtaa riittää kaikkiin päivän ajoi-hin ja pidemmille pyöräretkille. Vaihtamalla nastarenkaat alle, kuljet pyörällä turvallisesti myös talvella!Pyörään on helppo asentaa lisävarusteita, kuten vaikka sivulaukun tai takakorin.

Husqvarna <3 Shimano EP8
Uudessa Shimano EP8 avustusjärjestelmässä on suurempi, 85Nm vääntömomentti, entistä paremmatajo-, ja hallintaominaisuudet sekä suurempi maavara. Kevyt, magnesiumkuorinen moottori tarjoaa myösuudistetun Trail-tilan, jossa ajoyksikkö sopeuttaa tilanteiden muuttuessa avustustason nopeasti sekäsaumattomasti, joten voit itse keskittyä täysin ajamiseen! Suosikkireitit muuttuvat myös vuodenaikojenmukaan, samoin sääolosuhteet. EP8 -moottorin kanssa yhteensopivan E-TUBE PROJECT -puhelinsovelluksenavulla voit kustomoida avustuksen tasoja ennen liikkeellelähtöä ja tallentaa itsellesi mieleiset asetuksetkahteen eri profiiliin. (esim. työmatka- ja maastoajot).

LATAA PYÖRÄESITE

 

Pakettitarjous
=
Säästä 281,70 €
5 695,30 €

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

Avustusjärjestelmä
Shimano EP8

 

Suurempi 85Nm vääntömomentti, kevyt, magnesiumkuorinen moottori, paremmat ajo-ominaisuudet ja hallinta sekä suurempi maavara. Uusi Shimano EP8 moottori tarjoaa uudistetun Trail-tilan, jossa ajoyksikkö sopeuttaa tilanteiden muuttuessa avustustason nopeasti ja saumattomasti, joten voit itse keskittyä täysin ajamiseen!
Suosikkireitit muuttuvat myös vuodenaikojen mukaan, samoin sääolosuhteet. EP8 - moottorin kanssa yhteensopivan E-TUBE PROJECT -puhelinsovelluksen avulla voit kustomoida avustuksen ennen liikkeellelähtöä ja tallentaa itsellesi mieleiset asetukset kahteen eri profiiliin. (esim. työmatka- ja maastoajot)

Moottorin teho 250W
Vääntömomentti 85 Nm
Avustustehot (TRAIL / BOOST / ECO)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.6 kg
Akun Koko
630Wh Simplo Integroitu Akku

 

Sähköpyörän runkoon integroitu Simplon 630Wh akku, joka on yksi markkinoiden suurimpia akkuja. Akulla ajat 80-180 km yhdelle latauksella ja akun lataat noin 5 tunnissa. Tämän ison akun avulla ajat sähköpyörälläsi kaikki päivän tarvittavat matkat ja virtaa riittää pidemmillekkin maastolenkeille.

Irroitus avaimella.

Vaihteisto
Shimano XT Di2

 

Huippuluokan Shimano 11-vaihteisen XT vaihteiston sähköinen versio, jossa vaihtaminen on erittäin sujuvaa sekä nopeata. Vaihteiston parhaimpia puolia on sen vähäinen huollontarve.

Etuhaarukka
SR Suntour Mobie25 LOR, Air, 75mm

 

Sähköretkipyöriin sekä kaupunkipyöriin suunniteltu keula lukituksella ja 75mm joustomatkalla, keulan jousto on säädettävissä kuskin painon mukaan ilmanpaineella.

Valmistaja
Husqvarna
Väri
Harmaa
Avustusjärjestelmä
Shimano EP8
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
85Nm
Akun lisätiedot
Simplo TPS, 630Wh, 36V, 17,5A
Akun Koko
630Wh Simplo Integroitu Akku
Runkotyyppi
Matalarunkoinen / Wave
Jarrusarja
Shimano BR-MT410 Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Vaihteisto
Shimano XT Di2
Vaihteiden Määrä
11-vaihdetta
Vaihteistovivut
Shimano SW-E7000, Di2
Etuhaarukka
SR Suntour Mobie25 LOR, Air, 75mm
Etuhaarukan Joustomatka
75mm
Eturengas
Schwalbe Super MOTO-X, Green Guard, 62-584, 27.5x2.40
Takarengas
Schwalbe Super MOTO-X, Green Guard, 62-584, 27.5x2.40Schwalbe Super MOTO-X, Green Guard, 62-584, 27.5x2.40
Rengaskoko
27,5"
Ohjainkannatin
Husqvarna 31.8, 90mm, säädettävä
Ohjaustanko
Husqvarna 31.8, 700mm, Sweep: 9°, Rise: 15mm
Polkimet
Husqvarna Tour Pro, MIK-System
Satula
Husqvarna Vivo Moderate, by Selle Royal
Satulaputki
Husqvarna 31.6, 350mm
Valaisimet
Kyllä
Etuvalo
Haarukkaan integroitu etuvalo, Litemove HKSE-70, 70 Lux
Takavalo
Spanninga Commute Glow E
Pyörän Paino
24Kg
Kantavuus
130Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili