Facebook Pixel

Husqvarna Hard Cross 8 HC8 - Sähkömaastopyörä

Alkaen 6 795,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

Monipuolinen tehopakkaus
Hard Cross HC8 2021 on 12-vaihteinen maastosähköpyörä 180mm joustomatkalla ja Shimanon uudella ja monipuolisella EP8 - moottorilla. Pyörä on suunniteltu haastavaan ja vauhdikkaaseen maastoajoon, missä hypyt ja laskut näyttelevät suurta osaa.  Runkoon integroitu iso Simplon 630Wh:n akku viimeistelee pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pitkistäkin maastolenkeistä. Pyörässä on Shimano Deore XT, RD-M8100, Shadow Plus 12-vaihteinen vaihteisto ja SHIMANO Shimano BR-MT520 hydrauliset levyjarrut, jotka takaavat hyvän ja turvallisen jarrutuntuman. Pyörän viimeistelee tyylikäs uusi väritys. 

Maastoajosta työmatkapyöräilyyn
Sähkömaastopyörällä pääset maastossa pitemmälle ja avustustasoja säätämällä saat juuri haluamasi vastuksen. Se on suunniteltu ympärivuotiseen ajoon, erityisesti trail- ja enduro-pyöräilyyn, mutta työmatka-ajotkin sujuvat pyörällä sulavasti läpi vuoden. Pyörään on mahdollista asentaa lisävarusteita kuten ajovalot, satulalaukku, lukko sekä monia muita.

Husqvarna <3 Shimano EP8
Uudessa Shimano EP8 avustusjärjestelmässä on suurempi, 85Nm vääntömomentti, entistä paremmat ajo-, ja hallintaominaisuudet sekä suurempi maavara. Kevyt, magnesiumkuorinen moottori tarjoaa myös uudistetun Trail-tilan, jossa ajoyksikkö sopeuttaa tilanteiden muuttuessa avustustason nopeasti sekä saumattomasti, joten voit itse keskittyä täysin ajamiseen! Suosikkireitit muuttuvat myös vuodenaikojen mukaan, samoin sääolosuhteet. EP8 -moottorin kanssa yhteensopivan E-TUBE PROJECT -puhelinsovelluksen avulla voit kustomoida avustuksen tasoja ennen liikkeellelähtöä ja tallentaa itsellesi mieleiset asetukset kahteen eri profiiliin. (esim. työmatka- ja maastoajot).

Pyörään on mahdollisuus asentaa monipuolisesti lisävarusteita, kuten ajovalot, satulalaukku, lukko sekä monia muita.

LATAA PYÖRÄESITE

 

Pakettitarjous
=
Säästä 281,70 €
8 391,30 €
Avustusjärjestelmä
Shimano EP8

 

Suurempi 85Nm vääntömomentti, kevyt, magnesiumkuorinen moottori, paremmat ajo-ominaisuudet ja hallinta sekä suurempi maavara. Uusi Shimano EP8 moottori tarjoaa uudistetun Trail-tilan, jossa ajoyksikkö sopeuttaa tilanteiden muuttuessa avustustason nopeasti ja saumattomasti, joten voit itse keskittyä täysin ajamiseen!
Suosikkireitit muuttuvat myös vuodenaikojen mukaan, samoin sääolosuhteet. EP8 - moottorin kanssa yhteensopivan E-TUBE PROJECT -puhelinsovelluksen avulla voit kustomoida avustuksen ennen liikkeellelähtöä ja tallentaa itsellesi mieleiset asetukset kahteen eri profiiliin. (esim. työmatka- ja maastoajot)

Moottorin teho 250W
Vääntömomentti 85 Nm
Avustustehot (TRAIL / BOOST / ECO)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.6 kg
Akun Koko
630Wh Simplo Integroitu Akku

 

Sähköpyörän runkoon integroitu Simplon 630Wh akku, joka on yksi markkinoiden suurimpia akkuja. Akulla ajat 80-180 km yhdelle latauksella ja akun lataat noin 5 tunnissa. Tämän ison akun avulla ajat sähköpyörälläsi kaikki päivän tarvittavat matkat ja virtaa riittää pidemmillekkin maastolenkeille.

Irroitus avaimella.

Jarrusarja
Shimano BR-MT520 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru

 

Shimanon hydrauliset 4-mäntäiset levyjarrut, ergonomisilla kahden sormen jarrukahvoilla. Tarkka jarrutusvaste ja hyvä jarrutusteho. BR-MT520 on keskihintaluokan jarrujen kuningas!

Vaihteisto
Shimano XT

 

Maastopyörien käytetyin huippuvaihteisto, Shimanon yksi suosituimmista, sopii loistavasti sekä aloittelijoille ja harrastajille.

Etuhaarukka
FOX Float 38 Performance, Grip, E-Bike+, Air, 180 mm

 

FOX Float 38 Performance, Grip, ammattilaistason etuhaarukka 180mm joustomatkalla. Suunniteltu kovaan ja vaativaan enduro-tyyppiseen ajoon. Haarukka on suunniteltu takaamaan tasainen ja luotettava suorituskyky ja iskujen vaimennus vaikeimmissakin ajotilanteissa. Float EVOL -ilmajousen ja kolmiasentoisen GRIP-vaimentajan avulla haarukassa on laajat kompressio, rebound ja ilmanpaineen säätöalueet. Performance-sarjan mallit on viimeistelty anodisoidulla pinnoitteella lisäsuojaksi korroosiota vastaan.

Valmistaja
Husqvarna
Väri
Sininen
Toimintasäde
Jopa 150km / Up to 150Km
Avustusjärjestelmä
Shimano EP8
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
85Nm
Akun lisätiedot
Simplo TPS, 630Wh, 36V, 17,5Ah
Akun Koko
630Wh Simplo Integroitu Akku
Näyttöyksikkö
Shimano SC-E7000
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Shimano BR-MT520 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Etujarrulevyn Koko
203mm
Takajarrulevyn Koko
203mm
Vaihteisto
Shimano XT
Vaihteiden Määrä
12-vaihdetta
Vaihteistovivut
Shimano Deore, SL-M6100, Rapidfire Plus, 12-vaihdetta
Kasetti / Rataspakka
Shimano CS-M8100, 10-51 T
Etuhaarukka
FOX Float 38 Performance, Grip, E-Bike+, Air, 180 mm
Etuhaarukan Joustomatka
180mm
Takaiskari
Fox Float X2 Performance, 225x67.5mm
Eturengas
Maxxis Minion DHF, Exo+ Protection, 65-584, 27.5x2.60
Rengaskoko
27,5"
Ohjainkannatin
Husqvarna 35, 40mm, 7°
Ohjaustanko
Husqvarna MTB35, 780mm, Sweep: 8°, Rise: 18mm
Polkimet
Husqvarna, Metalliset
Satula
Husqvarna MTB
Satulaputki
Husqvarna 31.6, Hissitolppa, S: 365mm; M/L: 410; XL: 480mm
Pyörän Paino
24,7kg
Kantavuus
130Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili