Facebook Pixel

Husqvarna Hard Cross 9 HC9 - Sähkömaastopyörä

Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Endurosähköpyörien kiistaton kuningas
Shimanon huippu XT Di2 sähkövaihteisto takaa että vaihteet vaihtuvat salamannopeasti, eikä sinun tarvitse miettiä vaihteiston säätämistä. Iskunvaimentimina pyörässä on FOXin uudet lippulaiva mallit Fox Factory 38, Grip 2 180mm joustokeula sekä FOX Factory X2 takaiskari 180mm joustomatkalla. jarruina pyörässä on Shimanon huippu-uutudet BR-M8120 XT 4 mäntäiset hydraulisest levyjarrut, joissa riittää tehoa pysäyttääkseen pyörän nopeasti jyrkimmissäkin mäissä. Runkoon integroitu iso Simplon 630Wh:n akku viimeistelee pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pitkistäkin maastolenkeistä.

Maastoajosta työmatkapyöräilyyn
Sähkömaastopyörällä pääset maastossa pitemmälle ja avustustasoja säätämällä saat juuri haluamasi vastuksen. Se on suunniteltu ympärivuotiseen ajoon, erityisesti trail- ja enduro-pyöräilyyn, mutta työmatka-ajotkin sujuvat pyörällä sulavasti läpi vuoden. Pyörään on mahdollista asentaa lisävarusteita kuten ajovalot, satulalaukku, lukko sekä monia muita.

Husqvarna <3 Shimano EP8
Uudessa Shimano EP8 avustusjärjestelmässä on suurempi, 85Nm vääntömomentti, entistä paremmat ajo-, ja hallintaominaisuudet sekä suurempi maavara. 
Kevyt, magnesiumkuorinen moottori tarjoaa myös uudistetun Trail-tilan, jossa ajoyksikkö sopeuttaa tilanteiden muuttuessa avustustason nopeasti sekä saumattomasti, joten voit itse keskittyä täysin ajamiseen! Suosikkireitit muuttuvat myös vuodenaikojen mukaan, samoin sääolosuhteet. EP8 -moottorin kanssa yhteensopivan E-TUBE PROJECT -puhelinsovelluksen avulla voit kustomoida avustuksen tasoja ennen liikkeellelähtöä ja tallentaa itsellesi mieleiset asetukset kahteen eri profiiliin. (esim. työmatka- ja maastoajot).

Pyörään on mahdollisuus asentaa monipuolisesti lisävarusteita, kuten ajovalot, satulalaukku, lukko sekä monia muita.

LATAA PYÖRÄESITE

 

Avustusjärjestelmä
Shimano EP8

 

Suurempi 85Nm vääntömomentti, kevyt, magnesiumkuorinen moottori, paremmat ajo-ominaisuudet ja hallinta sekä suurempi maavara. Uusi Shimano EP8 moottori tarjoaa uudistetun Trail-tilan, jossa ajoyksikkö sopeuttaa tilanteiden muuttuessa avustustason nopeasti ja saumattomasti, joten voit itse keskittyä täysin ajamiseen!
Suosikkireitit muuttuvat myös vuodenaikojen mukaan, samoin sääolosuhteet. EP8 - moottorin kanssa yhteensopivan E-TUBE PROJECT -puhelinsovelluksen avulla voit kustomoida avustuksen ennen liikkeellelähtöä ja tallentaa itsellesi mieleiset asetukset kahteen eri profiiliin. (esim. työmatka- ja maastoajot)

Moottorin teho 250W
Vääntömomentti 85 Nm
Avustustehot (TRAIL / BOOST / ECO)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.6 kg
Akun Koko
630Wh Simplo Integroitu Akku

 

Sähköpyörän runkoon integroitu Simplon 630Wh akku, joka on yksi markkinoiden suurimpia akkuja. Akulla ajat 80-180 km yhdelle latauksella ja akun lataat noin 5 tunnissa. Tämän ison akun avulla ajat sähköpyörälläsi kaikki päivän tarvittavat matkat ja virtaa riittää pidemmillekkin maastolenkeille.

Irroitus avaimella.

Jarrusarja
Shimano XT BR-MT8020 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru

 

Yksi Shimanon suosituimmista huippuluokan 4-mäntäisistä jarruista, luotettavat ja kestävät komponentit ovat suunniteltu vauhdikkaaseen ja aggressiiviseen maasto-, enduro-, ja downhillajoon. Jarrussa on kahvan pituuden säätö sekä mäntien etäisyyden säätö.

Vaihteisto
Shimano XT Di2

 

Huippuluokan Shimano 11-vaihteisen XT vaihteiston sähköinen versio, jossa vaihtaminen on erittäin sujuvaa sekä nopeata. Vaihteiston parhaimpia puolia on sen vähäinen huollontarve.

Takaiskari
Fox Float X2 Factory, 225x67.5mm

 

Tehokkain FOX takaiskari on nyt entistä parempi! Paranneltu rakenne antaa entistä tarkemmat vaimennussominaisuudet, uusitut tiivisteet ja paranneltu öljynvirtaustekniikka sekä pienemmän kitkan mahdollistava Kashima Coat-pinnoite mahdollistavat tarkan ja responsiivisen iskarivasteen vaihtelevissa maastoissa. Iskunvaimentimen suuren ilmatilavuuden avulla saadaan optimaalinen pintaherkkyys häviämättä vaimentimen progressiivisuutta. Iskarissa on Low Speed sekä High Speed kompressiosäädöt, jolla voidaan säätää joustoa eri ajotilanteisiin sopivaksi.

Valmistaja
Husqvarna
Väri
Musta
Avustusjärjestelmä
Shimano EP8
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
85Nm
Akun lisätiedot
Simplo TPS, 630Wh, 36V, 17,5Ah
Akun Koko
630Wh Simplo Integroitu Akku
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Shimano XT BR-MT8020 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jarruvalmistaja
Shimano
Jalkajarru
Ei
Vaihteisto
Shimano XT Di2
Vaihteiden Määrä
11-vaihdetta
Vaihteistovivut
Shimano Deore XT, SW-M8050, Di2, 11-vaihdetta
Etuhaarukka
FOX Float 38 Factory, Grip 2, 180mm
Etuhaarukan Joustomatka
180mm
Takaiskari
Fox Float X2 Factory, 225x67.5mm
Eturengas
Maxxis Minion DHF, Exo+ Protection, 65-584, 27.5x2.60
Rengaskoko
27,5"
Ohjainkannatin
Husqvarna 35, 40mm, 7°
Ohjaustanko
Husqvarna MTB35, 780mm, Sweep: 8°, Rise: 18mm
Polkimet
Husqvarna, Metalliset
Satula
Husqvarna MTB
Satulaputki
Kind Shock E20i 31.6, hisstolppa, S: 365mm; M/L: 410mm; XL: 480mm
Pyörän Paino
24,6Kg
Kantavuus
130Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili