Facebook Pixel

Husqvarna Mountain Cross 4 MC4 - Sähkömaastopyörä

Alkaen 4 495,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

Monipuolinen maastosähköpyörä
Husqvarna Mountain Cross 4 on 10-vaihteinen täysjousitettu maastosähköpyörä 150mm joustomatkalla ja Shimanon uudella ja monipuolisella EP8 - moottorilla. Pyörä on suunniteltu maastoajoon, mäkiajoon ja hyppyreihin. Runkoon integroitu 500Wh:n akku viimeistelee pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pitkistäkin maastolenkeistä. Pyörässä on Shimano Deore, SL-M4100, Rapidfire Plus, 10-vaihteinen vaihteisto ja Tektro Orion, HD-M735, hydrauliset levyjarrut, jotka takaavat hyvän ja turvallisen jarrutuntuman. Pyörän viimeistelee tyylikäs valkoharmaa väritys. 

Maastoajosta työmatkapyöräilyyn
Sähkömaastopyörällä pääset maastossa pitemmälle ja avustustasoja säätämällä saat juuri haluamasi vastuksen. Se on suunniteltu ympärivuotiseen ajoon, erityisesti trail- ja enduro-pyöräilyyn, mutta työmatka-ajotkin sujuvat pyörällä sulavasti läpi vuoden. Pyörään on mahdollista asentaa lisävarusteita kuten ajovalot, satulalaukku, lukko sekä monia muita.

Husqvarna <3 Shimano EP8
Uudessa Shimano EP8 avustusjärjestelmässä on suurempi, 85Nm vääntömomentti, entistä paremmat ajo-, ja hallintaominaisuudet sekä suurempi maavara. Kevyt, magnesiumkuorinen moottori tarjoaa myös uudistetun Trail-tilan, jossa ajoyksikkö sopeuttaa tilanteiden muuttuessa avustustason nopeasti sekä saumattomasti, joten voit itse keskittyä täysin ajamiseen! Suosikkireitit muuttuvat myös vuodenaikojen mukaan, samoin sääolosuhteet. EP8 -moottorin kanssa yhteensopivan E-TUBE PROJECT -puhelinsovelluksen avulla voit kustomoida avustuksen tasoja ennen liikkeellelähtöä ja tallentaa mieleiset asetukset kahteen eri profiiliin. (esim. työmatka- ja maastoajot). E-TUBE PROJECT-sovelluksen käyttäminen vaatii ajotietokoneen päivittämisen Bluetooth-yhteensopivaan malliin. Ajotietokone myydään erillisenä lisävarusteena.

Pyörään on mahdollisuus asentaa monipuolisesti lisävarusteita, kuten ajovalot, satulalaukku, lukko sekä monia muita.

LATAA PYÖRÄESITE

 

Pakettitarjous
=
Säästä 281,70 €
6 091,30 €
Avustusjärjestelmä
Shimano EP8

 

Suurempi 85Nm vääntömomentti, kevyt, magnesiumkuorinen moottori, paremmat ajo-ominaisuudet ja hallinta sekä suurempi maavara. Uusi Shimano EP8 moottori tarjoaa uudistetun Trail-tilan, jossa ajoyksikkö sopeuttaa tilanteiden muuttuessa avustustason nopeasti ja saumattomasti, joten voit itse keskittyä täysin ajamiseen!
Suosikkireitit muuttuvat myös vuodenaikojen mukaan, samoin sääolosuhteet. EP8 - moottorin kanssa yhteensopivan E-TUBE PROJECT -puhelinsovelluksen avulla voit kustomoida avustuksen ennen liikkeellelähtöä ja tallentaa itsellesi mieleiset asetukset kahteen eri profiiliin. (esim. työmatka- ja maastoajot)

Moottorin teho 250W
Vääntömomentti 85 Nm
Avustustehot (TRAIL / BOOST / ECO)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.6 kg
Akun Koko
500Wh Simplo Integroitu Akku

 

Sähköpyörän runkoon integroitu Shimano 500Wh sähköpyörän akku. Akulla ajat 60-120 kilometriä yhdellä latauksella ja akun lataa jopa 4 tunnissa.
Sopii erinomaisesti pidemmillekkin sähköpyöräilyretkille.

Jarrusarja
Tektro HD-M735 Hydraulinen Levyjarru

 

Tektron maastokäyttöön suunniteltu nelimäntäinen hydraulinen levyjarru. Erinomaista jarrutustehoa erityisesti trail-, ja endurokäyttöön. Kestävät ja säädettävät alumiiniset jarrukahvat.

Vaihteisto
Shimano Deore

 

Maasto- ja retkikäyttöön suunniteltu Shimanon luottovaihteisto. Matalaprofiilinen muotoilu on tarkoitettu myös aggressiivisemmalle ajamiselle. Erittäin matalaprofiilinen muotoilu tuo monia etuja. Se toimii sujuvasti ja hiljaa kaikissa olosuhteissa ja tarjoaa paremman kestävyyden. Lisäksi se kestää aikasempia malleja enemmän iskuja, vaihtaa varmemmin ja pitää ketjun paremmin paikallaan. Vahvempi paluujousi antaa terävämmän vaihtotunteen.

Eturengas
Schwalbe Nobby Nic, Performance, 65-622, 29x2.35


Maastopyörärengas monipuoliseen käyttöön säästä ja maastosta riippumatta. Schwalben Nobby Nic sopii retkipyöräilyyn, poluille ja maastoon,
vaikeille XC-radoille sekä teknisesti haastaville Enduro-reiteille.

• Moderni maastopyörän renkaan kulutuspinta, vakailla nappuloilla, lisäämään pitoa.
• Laajennetut nappuloiden välit vähentävät hiekan ja mudan tarttumista renkaaseen.
• Erinomainen jarrutuspito ja hyvä rullaavuus.

Takarengas
Schwalbe Nobby Nic, Performance, 65-584, 27.5x2.60

 

Maastopyörärengas monipuoliseen käyttöön säästä ja maastosta riippumatta. Schwalben Nobby Nic sopii retkipyöräilyyn, poluille ja maastoon, vaikeille XC-radoille sekä teknisesti haastaville Enduro-reiteille.

• Moderni maastopyörän renkaan kulutuspinta, vakailla nappuloilla, lisäämään pitoa.
• Laajennetut nappuloiden välit vähentävät hiekan ja mudan tarttumista renkaaseen.
• Erinomainen jarrutuspito ja hyvä rullaavuus.

Valmistaja
Husqvarna
Väri
Ruskea
Avustusjärjestelmä
Shimano EP8
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
85Nm
Akun lisätiedot
500Wh, 36V, 14Ah
Akun Koko
500Wh Simplo Integroitu Akku
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Tektro HD-M735 Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Vaihteisto
Shimano Deore
Vaihteiden Määrä
10-vaihdetta
Vaihteistovivut
Shimano Deore, SL-M4100, Rapidfire Plus, 10-vaihteinen
Etuhaarukan Joustomatka
150mm
Takaiskari
SR Suntour Edge LOR8, 205x60mm, Trunnion
Eturengas
Schwalbe Nobby Nic, Performance, 65-622, 29x2.35
Takarengas
Schwalbe Nobby Nic, Performance, 65-584, 27.5x2.60
Rengaskoko
29"/27,5", Mullet
Ohjainkannatin
Husqvarna 35, 40mm, 0°
Ohjaustanko
Husqvarna MTB35, 780mm, Sweep: 9°, Rise: 20mm
Polkimet
Husqvarna, Metalliset
Satula
Husqvarna MTB
Satulaputki
Husqvarna 31.6, Dropper Post, M/L: 410mm; XL: 480mm
Pyörän Paino
24,1Kg
Kantavuus
130Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili