Facebook Pixel

Husqvarna Mountain Cross 6 MC6 - Sähkömaastopyörä

Alkaen 7 099,00 Normaalihinta 8 399,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Uusi Mountain Cross 6 - Perfecting The Essentials

Uuden Mountain Cross 6 mallin tavoitteena on ollut toteuttaa ja hioa Husqvarnan brändin tunnetut sähköpyöräominaisuudet pienintä yksityiskohtaa myöten ja luoda pyörästä kulmakivi kaikelle tulevalle kehitykselle.

MC6 on suunniteltu menestymään haastavissa maasto-olosuhteissa ja teknisillä poluilla. MC6:n monipuolisuus tekee siitä täydellisen kumppanin riippumatta pyöräilijän ajotaidosta: kokeneet kuljettajat paranevat sähkömaastopyörän kyydissä ja aloittelijat löytävät tiensä uuteen urheiluun. Jokainen laajentaa omia rajojaan intuitiivisen käsittelyn avulla ja saa tekemään pyöräilystä entistä hauskempaa!

MC6 mallin ytimessä on täysin uusittu hiilikuiturunko uudella runkogeometrialla. Perusideana oli kehittää ketterä ja dynaaminen sähkömaastopyörä, jossa on selvästi intuitiivinen ajotuntuma. Sähkömaastopyörän tulee reagoida tarkasti kaikissa ajotilanteissa. Aiempiin malleihin verrattuna MC6:n kuljettaja on sijoitettu keskemmälle ja alemmas kuin aikaisemmissa Mountain Cross sähköpyörissä. Uusi ajoasento johtaa tasaisempaan ajodynamiikkaan, paremmin hallittavissa oleva käsiteltävyyteen, vähemmällä kallistuksella sekä vähentää heiluvaa liikettä kaarteissa.

Uusi istuinasento tarjoaa myös ihanteellisemman kropan asennon pyöräilyyn, tuloksena on tehokkaampi poljinliike kun kuljettajan polkuvoima suuntautuu suoraan alaspäin eikä eteenpäin. Matalampi maavara johtaa väistämättä tietenkin maavarahaasteisiin, tätä kompensoidakseen pyörään on kehitetty tukeva alusta. Rungon takakolmio hyödyntää tehokkaasti koko jousituksen matkan, mutta ei koskaan painu enemmän kuin on tarpeen. Tämä tarkoittaa, että pyörä ei vajoa yllättäen, vaan pitää jousituksen dynaamisena. Alustan kehitystyön avulla maavara säilyy ja kolhuilta vältytään.

Ketjun pituutta on lisätty hieman täydentämään uutta keskitetympää kuljettajan istuinpaikkaa. Painon jakautumista etu-, ja takaosissa on tasapainotettu uudelleen: etupyörää on kuormitettu hieman enemmän, mikä antaa sille enemmän pitoa ja parantaa ohjauskäyttäytymistä. Tämä johtaa lopulta parempaan turvallisuuteen ja samalla mahdollistaa suuremman kaarrenopeuden. Painopistettä siirtämällä myös mäkien kiipeäminen helpottuu.

Teknisesti MC6 on huippuluokan sähkömaastopyörä ja yhdistää kaikki markkinoiden viimeisimmät vaatimukset. Mitä tekee siitä todella ainutlaatuisen on uusittu ulkonäkö. Esteettisesti Husqvarna MC6 on valinnut täysin uuden polun, joka on itsenäinen, ytimekäs ja itsevarma. Yksinkertaistettu suunnittelutapa heijastaa perinteikkään Husqvarna brändin muotoilua ja sen ruotsalaisia juuria.

Runkokoot
27.5" S/41 | 29/27.5" M/44, L/46, XL/49

Husqvarna Mountain Cross 6 MC6
Ovh. 9199€

Teksti Copyright Electrobike © 2022
Pakettitarjous
Husqvarna Mountain Cross 6 MC6 - Sähkömaastopyörä
Alkaen 7 099,00 Normaalihinta 8 399,00
+
=
Säästä 244,35 €
8 483,65 €

Smart Features

Suunnattu moottori
Shimano EP8 moottori on käännetty ylöspäin, jolloin mahdollistetaan asennustila liukuvan akun irrotusta varten. Moottoria pitää paikallaan pyörään suunniteltu ja erittäin vakaa C-muotoinen moottoriteline, joka voidaan avata kun moottoria tarvitsee irroittaa. Moottoria on tarkoituksella peitetty niin vähän kuin mahdollista, jotta se voi haihduttaa lämpöä esteettömästi kaikilla pinnoilla. Tämä yksinkertainen, mutta tehokas toimenpide on osa Passive Efficiency -konseptia, jolla pyrittään välttämään kaikkea tarpeetonta tehokkuushäviötä.

Liukuva akku
Core S3 720 Wh liukuakku sijaitsee MC6 alaosassa ja voidaan irrottaa alaspäin putkesta. Fast Lock-mekanismi  helpottaa merkittävästi akun kiinnitys- ja irrotusprosessia, ja koko prosessi toimii painamalla kahta painiketta, akun irroitukseen ei tarvita lisätyökaluja. Elastomer-kumista valmistettu akun jousitus varmistaa, että akku kelluu pehmeästi alaputkessa ja on siten tehokkaasti suojattu tärinältä ja iskuilta.

Akun kansi
Uusittu akun kansi suojaa sekä akkua että akun liitintä iskuja, pölyä ja likaa vastaan. Kansi voidaan ruuvata helposti kiinni ilman työkaluja. Toisin kuin vastaavissa sähköpyörissä, kansi pysyy aukinaisenakin rungossa kiinni, koska se on kytketty runkoon saranalla. Suljettuna kansi toimii lisäsuojana.

Vaakasuorasti asennettu iskunvaimennin
Poikketen aiemmista malleista, joissa iskunvaimennin on asetettu istuinputken myötäisest,i MC6:n iskunvaimennin on sijoitettu yläputkeen. Tämä järjestely takaa enemmän vapautta rungon suunnittelussa.

OneFit-takakolmio
Tuotannon tehokkuutta parantaen, kaikki laakerit, akselit ja ruuviliitokset käyttävät samoja varaosa ja osia voidaan käyttää kaikissa uusissa Husqvarna maastopyörämalleissa mallivuodesta 2022 alkaen, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Tämä tarkoittaa vähemmän huoltotarvetta ja helpompaa käsittelyä huollon yhteydessä.

Passiivinen tehokkuuskonsepti
Moottorin vapaasti seisova asennus runkoon vähentää lämmön kertymistä. Sama koskee akkua: pääputken aukkoissa on ja etuverkon takana on tuuletusritilät, näin lämpö haihtuu nopeasti kuin savupiipusta, riippumatta siitä onko se peräisin akusta tai esimerkiksi auringon lämmittäessä pyörää. Tämä suojaa lämpöherkkiä litiumionikennoja ja pidentää niiden käyttöikää.

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

 
Teksti - Copyright Electrobike © 2022
Avustusjärjestelmä
Shimano EP8

 

Suurempi 85Nm vääntömomentti, kevyt, magnesiumkuorinen moottori, paremmat ajo-ominaisuudet ja hallinta sekä suurempi maavara. Uusi Shimano EP8 moottori tarjoaa uudistetun Trail-tilan, jossa ajoyksikkö sopeuttaa tilanteiden muuttuessa avustustason nopeasti ja saumattomasti, joten voit itse keskittyä täysin ajamiseen!
Suosikkireitit muuttuvat myös vuodenaikojen mukaan, samoin sääolosuhteet. EP8 - moottorin kanssa yhteensopivan E-TUBE PROJECT -puhelinsovelluksen avulla voit kustomoida avustuksen ennen liikkeellelähtöä ja tallentaa itsellesi mieleiset asetukset kahteen eri profiiliin. (esim. työmatka- ja maastoajot)

Moottorin teho 250W
Vääntömomentti 85 Nm
Avustustehot (TRAIL / BOOST / ECO)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.6 kg
Vaihteisto
Shimano XTR, 12-vaihdetta

 

Shimano Deore XTR, 12-vaihteisella kasetilla ja huipputason osilla. Suunniteltu vastaamaan korkeimman tason maastopyöräilyn tarpeisiin suorituskykyllä ja kestävyydellä. Suunniteltu erityisesti maasto- ja enduro-ajoon, sillä laajan vaihteistovälin avulla, voi helposti hallita jyrkkiä nousuja ja nopeita osuuksia yhdessä poljinnopeuden kanssa. Vaihteiden väliset raot ovat pieniä, jotta vaihteet toimisivat tasaisesti. Tämä pitää rytmin ja polkemistiheyden vakiona, mikä takaa maksimaalisen käyttövoiman pienemmällä kuormituksella.

Eturengas
Schwalbe Nobby Nic, Evolution, 62-622, 29x2.4, Tubeless Ready

 

Maastopyörärengas monipuoliseen käyttöön säästä ja maastosta riippumatta. Schwalben Nobby Nic sopii retkipyöräilyyn, poluille ja maastoon, vaikeille XC-radoille sekä teknisesti haastaville Enduro-reiteille.

• Moderni maastopyörän renkaan kulutuspinta, vakailla nappuloilla, lisäämään pitoa.
• Laajennetut nappuloiden välit vähentävät hiekan ja mudan tarttumista renkaaseen.
• Erinomainen jarrutuspito ja hyvä rullaavuus.

Takarengas
Schwalbe Nobby Nic, Evolution, 65-584, 27.5x2.6, Tubeless Ready

 

Maastopyörärengas monipuoliseen käyttöön säästä ja maastosta riippumatta. Schwalben Nobby Nic sopii retkipyöräilyyn, poluille ja maastoon, vaikeille XC-radoille sekä teknisesti haastaville Enduro-reiteille.

• Moderni maastopyörän renkaan kulutuspinta, vakailla nappuloilla, lisäämään pitoa.
• Laajennetut nappuloiden välit vähentävät hiekan ja mudan tarttumista renkaaseen.
• Erinomainen jarrutuspito ja hyvä rullaavuus.

Valmistaja
Husqvarna
Väri
Harmaa
Toimintasäde
Jopa 150Km
Avustusjärjestelmä
Shimano EP8
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
90Nm
Akun lisätiedot
Core S3, 720 Wh, 36 V
Akun Koko
720Wh Husqvarna CORE S3 Integroitu Akku
Näyttöyksikkö
Shimano SC-EM800
Laturi
Husqvarna Laturi S, 4A
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Shimano BR-M8120, 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Etujarrulevyn Koko
203mm
Takajarrulevyn Koko
203mm
Vaihteisto
Shimano XTR, 12-vaihdetta
Vaihteiden Määrä
12-Vaihdetta/Speed
Vaihteistovivut
Shimano XTR, SL-M9100, Rapidfire Plus
Kasetti / Rataspakka
Shimano CS-M6100, 10-51 T
Etuhaarukka
FOX Float 36 Factory, Grip 2, Air, 150 mm
Etuhaarukan Joustomatka
150mm
Takaiskari
FOX Float X Factory, Air, 230x62.5 mm
Eturengas
Schwalbe Nobby Nic, Evolution, 62-622, 29x2.4, Tubeless Ready
Takarengas
Schwalbe Nobby Nic, Evolution, 65-584, 27.5x2.6, Tubeless Ready
Rengaskoko
29"/27,5", Mullet
Ohjainkannatin
Husqvarna 35, 0 °, Ahead
Ohjaustanko
Husqvarna Riser 35 mm, 780 mm, Sweep: 8 °, Rise: 18 mm
Polkimet
Husqvarna, aluminum
Satula
Husqvarna MTB
Satulaputki
Husqvarna Pro, 31.6 mm, Dropper post, Hissitolppa
Pyörän Paino
25
Kantavuus
130Kg
Runko
Hiilikuiturunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili