Facebook Pixel

Husqvarna Mountain Cross MC1 29/27.5" - Sähkömaastopyörä - Keltainen

Alkaen 3 799,00 Normaalihinta 4 699,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Monipuolinen maastosähköpyörä

Täysin uudella rungolla Husqvarna Mountain Cross MC1 vie sinut entistä kevyemmin sähköpyöräretkille. Tektron uusi 9-vaihteisto auttaa sinut esteen yli sen laajan välityksen avulla, sillä siinä on yhtä kevyt ja raskas vaihde kuin esimerkiski paremmissa Shimanon vaihteistoissa. Täysjousitettu maastosähköpyörä 150mm joustomatkalla ja Shimanon uudella ja monipuolisella EP8 - moottorilla. Pehmeyttä ja helppoutta ajoon tuo SR Suntourin Zeron Ilmakeula 150mm joustomatkalla sekä XC, Trail, Enduro ajoon suunniteltu Edge Plus 2CR ilmatakaiskari vastaanottaa kovemmatkin iskut ja tarvittaessa voit jäykistää pidempiä tasaisia ajoja varten. Sähköpyörän nautintoa pidentää Husqvarnan uusi Core S1 630Wh integroitu akku. Integroitu akku irtoaa rungosta näppärästi siihen tarkoitetulla avaimella. Sähköpyörässä on huippu arvostellut Maguran MT5 4-mäntäiset hydrauliset levyjarrut, jotka takavaat pehmeän ja vahvan jarrutuntuman. Shimanon ajojärjestelmän avustustasoja säädät kätevästi E-TUBE PROJECT-sovelluksella Bluetoothin avulla.

Maastoajosta työmatkapyöräilyyn

Sähkömaastopyörällä pääset maastossa pitemmälle ja avustustasoja säätämällä saat juuri haluamasi vastuksen. Mountain Cross MC1 on suunniteltu ympärivuotiseen ajoon, erityisesti trail-, ja enduro-pyöräilyyn, mutta työmatka-ajotkin sujuvat pyörällä sulavasti läpi vuoden. Pyörään on mahdollista asentaa lisävarusteita kuten ajovalot, satulalaukku, lukko sekä monia muita.

Husqvarna & Shimano EP8

Uudessa Shimano EP8 avustusjärjestelmässä on suurempi, 85Nm vääntömomentti, entistä paremmat ajo-, ja hallintaominaisuudet sekä suurempi maavara. Kevyt, magnesiumkuorinen moottori tarjoaa myös uudistetun Trail-tilan, jossa ajoyksikkö sopeuttaa tilanteiden muuttuessa avustustason nopeasti sekä saumattomasti, joten voit itse keskittyä täysin ajamiseen! Suosikkireitit muuttuvat myös vuodenaikojen mukaan, samoin sääolosuhteet. EP8 -moottorin kanssa yhteensopivan E-TUBE PROJECT -puhelinsovelluksen avulla voit kustomoida avustuksen tasoja ennen liikkeellelähtöä ja tallentaa mieleiset asetukset kahteen eri profiiliin. (esim. työmatka- ja maastoajot). Sovellus vaatii Bluetooth-yhteyden.

 

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

Ohjainlaakeri: Acros ICR, blocklock, ZS56/ZS56

Avustusjärjestelmä
Shimano EP8

 

Suurempi 85Nm vääntömomentti, kevyt, magnesiumkuorinen moottori, paremmat ajo-ominaisuudet ja hallinta sekä suurempi maavara. Uusi Shimano EP8 moottori tarjoaa uudistetun Trail-tilan, jossa ajoyksikkö sopeuttaa tilanteiden muuttuessa avustustason nopeasti ja saumattomasti, joten voit itse keskittyä täysin ajamiseen!
Suosikkireitit muuttuvat myös vuodenaikojen mukaan, samoin sääolosuhteet. EP8 - moottorin kanssa yhteensopivan E-TUBE PROJECT -puhelinsovelluksen avulla voit kustomoida avustuksen ennen liikkeellelähtöä ja tallentaa itsellesi mieleiset asetukset kahteen eri profiiliin. (esim. työmatka- ja maastoajot)

Moottorin teho 250W
Vääntömomentti 85 Nm
Avustustehot (TRAIL / BOOST / ECO)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.6 kg
Akun Koko
630Wh Husqvarna CORE S1 Integroitu Akku

 

Sähköpyörän runkoon integroitu 630Wh akku. Akulla ajat 80-180 km yhdelle latauksella ja akun lataat noin 5 tunnissa. Tämän ison akun avulla ajat sähköpyörälläsi kaikki päivän tarvittavat matkat ja virtaa riittää pidemmillekkin maastolenkeille.

Irroitus rungosta avaimella.

Jarrusarja
Magura MT5 Hydraulinen Levyjarru

 

Maguran 4-mäntäinen hydraulinen levyjarru, ENDURO / ALL MTN käyttöön, jarru on voittanut useita testejä tehokkuudellansa sekä keveydellänsä. Lue Lisää!

Eturengas
Schwalbe Nobby Nic, Performance, 65-622, 29x2.35


Maastopyörärengas monipuoliseen käyttöön säästä ja maastosta riippumatta. Schwalben Nobby Nic sopii retkipyöräilyyn, poluille ja maastoon,
vaikeille XC-radoille sekä teknisesti haastaville Enduro-reiteille.

• Moderni maastopyörän renkaan kulutuspinta, vakailla nappuloilla, lisäämään pitoa.
• Laajennetut nappuloiden välit vähentävät hiekan ja mudan tarttumista renkaaseen.
• Erinomainen jarrutuspito ja hyvä rullaavuus.

Takarengas
Schwalbe Nobby Nic, Performance, 65-622, 27.5x2.60

 

Maastopyörärengas monipuoliseen käyttöön säästä ja maastosta riippumatta. Schwalben Nobby Nic sopii retkipyöräilyyn, poluille ja maastoon, vaikeille XC-radoille sekä teknisesti haastaville Enduro-reiteille.

• Moderni maastopyörän renkaan kulutuspinta, vakailla nappuloilla, lisäämään pitoa.
• Laajennetut nappuloiden välit vähentävät hiekan ja mudan tarttumista renkaaseen.
• Erinomainen jarrutuspito ja hyvä rullaavuus.

Valmistaja
Husqvarna
Väri
Keltainen
Toimintasäde
Jopa 150Km
Avustusjärjestelmä
Shimano EP8
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
85Nm
Akun lisätiedot
Core S1, 630 Wh, 36 V
Akun Koko
630Wh Husqvarna CORE S1 Integroitu Akku
Näyttöyksikkö
Shimano SC-E7000
Laturi
Husqvarna Laturi S, 4A
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Magura MT5 Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Etujarrulevyn Koko
203mm
Takajarrulevyn Koko
203mm
Vaihteisto
Tektro RD-T350, 9-vaihdetta
Vaihteiden Määrä
9-Vaihdetta
Vaihteistovivut
Tektro SL-M350R
Kasetti / Rataspakka
Tektro CS-M350, 11-46 T
Etuhaarukka
SR Suntour Zeron35 Boost AIR LOR, Air, 150 mm
Etuhaarukan Joustomatka
150mm
Takaiskari
SR Suntour EDGE PLUS 2CR, Air, 230x62.5 mm
Eturengas
Schwalbe Nobby Nic, Performance, 65-622, 29x2.35
Takarengas
Schwalbe Nobby Nic, Performance, 65-622, 27.5x2.60
Rengaskoko
29"/27,5", Mullet
Ohjainkannatin
Husqvarna 35, 0 °, Ahead
Ohjaustanko
Husqvarna Riser 35 mm, 780 mm, Sweep: 8 °, Rise: 20 mm
Polkimet
Husqvarna, aluminum
Satula
Husqvarna MTB
Satulaputki
Husqvarna Pro, 31.6 mm, Dropper post
Pyörän Paino
24
Kantavuus
130 KG
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili