Tervetuloa sähköpyörien erikoisliikkeeseen!

Ryhdy sinäkin Electrobike kauppiaaksi!

Tietoa Electrobikestä

Electrobike on vuonna 2009 perustettu suomalainen yritys. Yritys tarjoaa asiakkailleen maan kattavimman valikoiman laadukkaita sähköavusteisia polkupyöriä sekä niiden oheistarvikkeita ja huoltopalveluita. Asiantunteva ja osaava henkilökunta varmistaa, että yrityksemme tarjoaa asiakkailleen laadukkaat tuotteet, asiantuntevan tuote- ja käyttöopastuksen sekä tuotteillemme monipuoliset huoltopalvelut.

Electrobike aloitti sähköavusteisten polkupyörien maahantuonnin vuonna 2009, jolloin yritys avasi pienen ”varastomyymälän” Pälkäneelle. Pian huomasimme, että suurin osa verkkokaupassa myymistämme polkupyöristä päätyi Uudenmaan alueelle. Laajensimme toimintaamme ja avasimme tammikuussa 2011 myymälän myös Helsinkiin. Asiakkaat löysivät meidät nopeasti ja tuotteidemme sekä palvelumme tunnettuus laajeni niin kuluttajien kuin myös eri alueilla toimivien polkupyörämyymälöiden parissa. Saimme vuoden 2011 lopulla runsaasti yhteydenottoja Etelä-Suomen alueella polkupyöriä myyviltä yrittäjiltä, jotka tiedustelivat mahdollisuutta saada tuotteitamme jälleenmyyntiin. 

Yrityksemme oli perustettu toimimaan vähittäismyynnin parissa, emmekä halunneet kyselyistä huolimatta laajentaa toimintaamme tukkumyyntiin. Halusimme laajentaa yrityksen toimintaa siten, että asiakkaamme saavat edelleen asiantuntevaa ja ripeää palvelua. Joten päädyimme vuoden 2011 alussa laajentaa toimintamme francichising tyyppiseen myyntiin. Ensimmäiset kaksi Dealer kauppiasta aloittivat tuotteidemme myynnin alkuvuodesta 2012 ja kolmas sopimus tehtiin saman vuoden elokuussa. Yhteistyö Dealer- kauppiaiden kanssa on antanut asiakkaille paremmat mahdollisuudet tutustua tuotteisiimme ja parantanut niiden saatavuutta laajemmalla alueella

Yrityksemme tavoitteena on laajentaa toimintaamme niin, että tuotteidemme myynti- sekä huoltoverkoston tulisi kattaa koko Suomen. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä tarjoamiamme palveluita asiakkailta saatujen palautteiden perusteella. Yrityksen päättäjät ovat mukana toiminnassa täysipäiväisesti, joten palautteeseen reagointi ja palveluiden kehittämiseen tarttuminen on hyvin nopeaa.

 GoExpo messut 2015

Electrobike kauppiaiden edut

- Suomen suurin valikoima sähköpyöriä, yli 100 sähköpyörän valikoimasta löytyy kaikille asiakkaille jotakin.

- Electrobike hoitaa markkinoinnin ja markkinointi materiaalit liikkeellesi.

- Saat myydä yksinoikeudella omalla paikkakunnallasi Electrobiken pyöriä.

- Electrobike hoitaa varastojen ylläpidon pientä takuu rahaa vastaan, tällöin sinulla on mahdollisuus pitää suurempaa varastoa pienellä pääomalla.

- Saat kätevän kassajärjestelmämme käyttöösi, jolta voit tarkastella varastosaldojamme sekä tehdä myyntiä helposti. (Lue lisää alta)

- Testerit sähköpyöriin huoltoja ja pävityksiä varten

 

Kiinnostuitko? Jos herätimme mielenkiintomme, niin ota yhteyttä meihin täyttämällä kauppias hakemuksemme alla olevasta linkistä.

Ryhdy kauppiaaksi