Facebook Pixel

Leader Fox - Brasa - Oranssi Sähköfatbike

Alkaen 3 390,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Leader Fox - Brasa - Oranssi Sähköfatbike 3390€

Jos olet tehnyt varauksen Fantic Fat Sport Integra työsuhdepyörään ja odotat vielä tilaamasi pyörän saapumista, on sinun mahdollista valita vaihtoehtoiseksi työsuhdepyörämalliksi myös tämä sähköfatbike. Et menetä alkuperäistä paikkaasi tilausjonossa, vaan tarjoamme sinulle ensiksi saapuvaa pyörämallia valitsemistasi vaihtoehdoista alkuperäisen jonotuspaikkasi perusteella.

Olemme yhteydessä kaikkiin sähköfatbikea odottaviin asiakkaisiin, jolloin voit ilmoittaa halukkuudestasi myös tähän vaihtoehtoiseen malliin. Voit myös olla yhteydessä meihin sähköpostilla [email protected]

Suuren kysynnän, maailmanlaajuisen komponenttipulan ja koronaviruspandemian aiheuttamien toimitusvaikeuksien vuoksi Leader Fox Sähköfatpyörien uusien tilausten odotusajat ovat tällä hetkellä huomattavan pitkiä. Uusien tilausten alustava toimitusaika-arvio on vuodelle 2023.

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

Vauhtia ja suorituskykyä monipuoliseen retki- ja maastokäyttöön

Laadukkailla Panasonicin ja LG:n sähkökomponenteilla varusteltu Leader Fox Brasa sähköfatbike tarjoaa 90Nm väännön ja loistavaa suorituskykyä Panasonic GX Ultimate keskimoottorin avulla. Mäkisille tai metsäisille poluille, hiekkateille ja lumelle suunniteltu jäykkäperäinen läskipyörä on varustettu 95mm etujousituksella ja leveillä 4" renkailla. Suunniteltu ja kehitetty niille, jotka etsivät urheilullista ja samalla suorituskykyistä sähköpyörää.

Panasonic GX Ultimate Avustusjärjestelmä

Panasonicin lippulaivamallin avustusjärjestelmä tuo lisää tehoa jalkoihisi 90Nm maksimiväännöllä ja iso 720Wh akku tarjoaa pitkän käyttöajan ja rangen, jopa 150km matkoille. Voit hallita tehoa yksinkertaisella napin painalluksella, ja moottori on varustettu myös momentintunnistuksella ja automaattisella avustustason valinnalla. Runkogeometrian ajoasento on optimoitu siten, että voit kokea olevasi hallinnassa missä tahansa tilanteessa.

LG:n kennoilla varustettu 720Wh akku on täysin integroitu rungon sisään ja irroitettavissa avaimella, joten akkua voi ladata joko pyörässä paikallaan tain irroitettuna. Akulla kantama on jopa 150 kilometria yhdellä latauksella. Akun lataaminen täyteen kestää n. 4,5 tuntia ja 80% lataukseen nollasta n. 3,5 tuntia. Leader Fox Brasasta on saatavilla kaksi eri runkokokoa S/M ja L/XL joten tämä sähköfatbike soveltuu erinomaisesti n. 160-190cm pituisille kuskeille.

Metsäpoluille, maastoon ja vaikka työmatkalle

Sähköfatbike on pyöräilyä harrastavan tehokas ja monipuolinen valinta kaikenlaiseen maastoon ja käyttöpyöräksi, se sopii loistavasti metsäpoluille, tiesiirtymäajoon ja maastoajoon. Läskirenkailla ajelet turvallisesti ja mukavasti myös talvikeleillä, laadukkaalla etujousituksella maastoajon iskut pehmenevät mukavasti.

Muita suosittuja sähkömaastopyöriä

R Raymon HardRay E 6.0 29" - Harmaa
R Raymon HardRay E 6.0 27.5" - Harmaa
R Raymon HardRay E 6.0 27.5" - Sininen

R Raymon TrailRay 140E 7.0 - Vihreä
R Raymon TrailRay 140E 7.0 - Valkoinen

Husqvarna Mountain Cross 5

Valmistaja
Leader Fox
Väri
Oranssi
Toimintasäde
Jopa 150Km
Avustusjärjestelmä
Panasonic GX Ultimate
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
90Nm
Akun lisätiedot
36V/20Ah, Li-On, 720Wh
Näyttöyksikkö
Panasonic Keskinäyttö
Runkotyyppi
Fatbike
Jalkajarru
Ei
Vaihteisto
Shimano Deore, 10-vaihdetta
Etuhaarukka
RST Guide, 95mm
Etuhaarukan Joustomatka
100mm
Eturengas
CST BFT, 26x4.0 (100-559)
Takarengas
CST BFT, 26x4.0 (100-559)
Rengaskoko
26"
Ohjainkannatin
EXERACE ALLOY, EXT:70mm
Satula
SELLE ROYAL ARIEL
Satulaputki
EXERACE D: 30,9mm, L: 400mm
Valaisimet
Ei
Pyörän Paino
27.5 KG
Kantavuus
130 KG
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili