Facebook Pixel

Leader Fox Brasa - Sähköfatbike

Alkaen 3 790,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Vauhtia ja suorituskykyä monipuoliseen retki- ja maastokäyttöön

Laadukkailla Panasonicin ja LG:n sähkökomponenteilla varusteltu Leader Fox Brasa sähköfatbike tarjoaa 95Nm väännön ja loistavaa suorituskykyä Panasonic GX Ultimate keskimoottorin avulla. Mäkisille tai metsäisille poluille, hiekkateille ja lumelle suunniteltu jäykkäperäinen läskipyörä on varustettu 95mm etujousituksella ja leveillä 4" renkailla. Suunniteltu ja kehitetty niille, jotka etsivät urheilullista ja samalla suorituskykyistä sähköpyörää.

Panasonic GX Ultimate Avustusjärjestelmä

Panasonicin lippulaivamallin avustusjärjestelmä tuo lisää tehoa jalkoihisi 95Nm maksimiväännöllä ja iso 720Wh akku tarjoaa pitkän käyttöajan ja rangen, jopa 150km matkoille. Voit hallita tehoa yksinkertaisella napin painalluksella, ja moottori on varustettu myös momentintunnistuksella ja automaattisella avustustason valinnalla. Runkogeometrian ajoasento on optimoitu siten, että voit kokea olevasi hallinnassa missä tahansa tilanteessa.

LG:n kennoilla varustettu 720Wh akku on täysin integroitu rungon sisään ja irroitettavissa avaimella, joten akkua voi ladata joko pyörässä paikallaan tain irroitettuna. Akulla kantama on jopa 150 kilometria yhdellä latauksella. Akun lataaminen täyteen kestää n. 4,5 tuntia ja 80% lataukseen nollasta n. 3,5 tuntia. Leader Fox Brasasta on saatavilla kaksi eri runkokokoa S/M ja L/XL joten tämä sähköfatbike soveltuu erinomaisesti n. 160-190cm pituisille kuskeille.

Metsäpoluille, maastoon ja vaikka työmatkalle

Sähköfatbike on pyöräilyä harrastavan tehokas ja monipuolinen valinta kaikenlaiseen maastoon ja käyttöpyöräksi, se sopii loistavasti metsäpoluille, tiesiirtymäajoon ja maastoajoon. Läskirenkailla ajelet turvallisesti ja mukavasti myös talvikeleillä, laadukkaalla etujousituksella maastoajon iskut pehmenevät mukavasti.

 

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

Jarrusarja
Shimano BR-MT200, 2-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
 
Shimano BR-MT200 hydraulinen levyjarru, jossa on tukeva 3-sormen jarruvipu ja loistava jarrutusteho. Vastakkaiset männät estävät jarrutuksesta aiheutuvaa tärinää. Jarrusarjan monipuolinen muotoilu sopii useille pyörätyypeille. Yksisuuntainen ilmausjärjestelmä mahdollistaa helpon huollon, ja kahvat sopivat myös pienemmille käsille.

 

Valmistaja
Leader Fox
Toimintasäde
~100km
Avustusjärjestelmä
Panasonic GX Ultimate
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
95Nm
Akun lisätiedot
36V/20Ah, Li-On, 720Wh
Akun Koko
720Wh LG 36V 20Ah Integroitu Akku
Näyttöyksikkö
Panasonic Sivunäyttö LCD
Runkotyyppi
Fatbike
Jarrusarja
Shimano BR-MT200, 2-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Vaihteisto
Shimano Deore, 11-vaihdetta
Vaihteiden Määrä
11 Vaihdetta
Vaihteistovivut
Shimano Deore SL-M5100-R
Etuhaarukka
RST Guide, 95mm
Etuhaarukan Joustomatka
95mm
Eturengas
CST BFT, 26x4.0 (100-559)
Takarengas
CST BFT, 26x4.0 (100-559)
Rengaskoko
26"
Ohjainkannatin
Extrace Alloy, EXT:70mm
Polkimet
Kyllä
Satula
Selle Royal Ariel, Royal gel
Satulaputki
Exerace D: 30,9mm, L: 400mm
Valaisimet
Ei
Etuvalo
Asennettavissa
Takavalo
Asennettavissa
Pyörän Paino
27,5
Kantavuus
130Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili