Tervetuloa sähköpyörien erikoisliikkeeseen!

Miten ostan verkosta?

Sähköpyörän ostaminen netistä

1.      Päätä tarkkaan, mitä haluat ostaa

Kun olet ostamassa sähköpyörää, on sinun hyvä tietää mitä haluat. Olemme täällä Electrobikessä koonneet sähköpyörän osto oppaan jonka avulla sinun on helppo valita sähköpyörä budjettisi ja tarpeidesi mukaan. Sähköpyörää ostettaessa tärkeimmät ominaisuudet ovat avustusjärjestelmä, akun kapasiteetti, kestävyys ja varaosien saanti. Myös jarruja, vaihteista ja esimerkiksi jousituksia on hyvä vertailla ennen ostopäätöksen tekemistä.

Mikäli olet ostamassa varaosia sähköpyörääsi, on sinun tällöin hyvä tarkistaa osan sopivuus. Mikäli et ole varma sopiiko osa tai lisävaruste pyörääsi, niin kannattaa silloin kääntyä ystävällisen asiakaspalvelumme puoleen.

2.      Valitse sinulle sopivin toimitustapa

Kun tilaat verkkokaupasta, on sinun hyvä valita itsellesi sopiva toimitus tapa. Voit tilata tuotteen suoraan kotiovellesi tai vaikka lähimpään Siwaan. Voit ostoskorissa jo tarkastella erilaisia toimitustapoja syöttämällä osoite tietosi arvio toimituskulut kenttään.

Kun olet tehnyt tilauksen ja tuote lähetetään, niin saat seurantakoodin jolla voit seurata tuotteen etenemistä netistä tai verkkokaupastamme.

3.      Valitse sinulle sopivin maksutapa

Voit maksaa tuotteen useilla tavoilla. Voit maksaa tuotteen verkkopankissasi, pankkikortilla tai luottokortilla. Mikäli et halua maksaa tuotetta heti, voit valita maksutavaksi jonkin osamaksu vaihtoehdoistamme tai Klarna laskun. Osamaksuja tarjoaa verkkokaupassamme Klarna ja Nordea nettiluotto. Mikäli valitsit Klarna laskun, saat laskun vasta sitten kun tuote on saapunut sinulle.

4.      Miksi tilata tuotteet Electrobikestä?

Olemme Suomen ainoa sähköpyörien erikoisliike. Jo viiden vuoden kokemuksella olemme toimittaneet tarkkaan valikoituja sähköpyörä malleja Suomen markkinoille. Olemme ainoa sähköpyörien toimittaja Suomessa joka voi taata varaosien saannin kaikille myymillemme pyörille myös tulevaisuudessa. Olemme valinneet valikoimiimme vain sellaisia tuotteita joiden varaosien saanti on helppoa myös tulevaisuudessa.

Tuotteemme ovat hinta laatu suhteeltaan Suomen parhaita! Katso alla olevasta linkistä vertailuja vastaavista kilpailijoiden pyörämalleista.

Lähettämämme sähköpyörät tulevat aina valmiiksi kasattuina ja tarkastettuina. Sinun tarvitsee vain kiinnittää polkimet ja säätää ohjaustanko niin pyörä on valmis käyttöön otettavaksi.

5.      Hintatakuu

Mikäli löydät sähköpyörän edullisemmin vastaavalla tekniikalla ja vastaavanlaisilla komponenteilla, niin tarjoamme tuotteen sinulle aina edullisemmin. Koskee vain sähköpyöriä. Myyjän pitää olla Suomalainen kivijalkaliike tai verkkokauppa. Asiakkaan pitää pystyä todistamaan hänelle tarjottu hinta. Ei koske erikoistarjouksissa olevia tuotteita.