Facebook Pixel

R Raymon AirRay 10.0 - Sähkömaastopyörä / eMTB

Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Suuren kysynnän, maailmanlaajuisen komponenttipulan ja koronaviruspandemian aiheuttamien toimitusvaikeuksien vuoksi maastopyörien uusien tilausten odotusajat ovat tällä hetkellä huomattavan pitkiä. Uusien tilausten alustava toimitusaika-arvio on vuodelle 2023.

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

R Raymon AirRay E 10.0 - Hiilikuiturunkoinen uutuusmalli!
Kuinka parantaa sähkömaastopyöräilyä ja siitä nauttimista? Lisää vääntöä? Mikä ettei. Enemmän valikoimaa? Ehdottomasti. Mutta ennen kaikkea enemmän ohjattavuutta ja parempaa ajotuntumaa, joiden avulla voit tuntea omat voimasi samalla kun pidät enemmän ja pitempään hauskaa sähköavustuksen avulla! Uuden hiilikuiturungon ansiosta, AirRay E 10.0 painaa vain 20.2kg. Pyörän keveys parantaa ohjautuvuutta huomattavasti ja tarjoaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen maastossa.

R Raymon AirRay malliston suunnittelun kulmakivenä on ollut vähentää ylimääräiset häiriöt ja maksimoida ajamisen ilo! Kevyempi akku ja moottori vähentävät pyörän painoa, tekevät ohjauksesta kevyemmän, kompromisoimatta kuitenkaan sähkömaastopyöräilyn hauskuutta. 

Suorituskykyä AIR DRIVE avustusjärjestelmällä
AirRay malliston sähköavustuksesta vastaa Yamahan ja R Raymonin yhteistyössä suunnittelema AIR DRIVE avustusjärjestelmä, joka luotu yhteensopivaksi kevyttä AirRay mallistoa ajatellen. Moottori painaa vain 2,9kg ja tehostaa maastolenkkejäsi 50Nm väännöllä.

Kevyempi pyörä yhdistettynä 50Nm väännöllä ja maastopyöräilyyn suunnittelulla ohjelmistolla varmistaa, että kuljettaja saa aina parhaimman mahdollisen avustuksen myös korkeilla kadensseilla. AirRay E 10.0 mallin viimeistelee 500Wh runkoon integroitu Yamahan akku, kompaktimpi akku mahdollistaa kevyemmän pyörän, antaen kuitenkin riittävästi virtaa hauskanpitoon. Akun irroittaa helposti ja nopeasti avaimen avulla, jolloin voit ottaa sen esimerkiksi sisälle latautumaan.

Uusittu ja yksinkertaistettu LED-ohjainyksikkö, Yamaha Interface X ilmoittaa pyöräsi tärkeimmät tiedot, akun keston ja avustustilan. Lisäksi rungon sähkökaapelointeja on myös paranneltu, ja akun irroittaminen on entistä helpompaa, uusi runkotyyppi helpottaa myös huoltotöiden tekemistä.

Polkupyörämallien kuvat voivat poiketa alkuperäisestä. Kaikki tiedot toimituksista, teknisistä tiedoista ja suorituskyvystä sekä pyörien tekniset tiedot vastaavat julkaisuhetkellä saatavilla olevaa tietoa. Kaikki painotiedot eivät ole sitovia ohjearvoja, ne koskevat pienintä rungon korkeutta ja ne on määritetty ilman polkimia. Kaikki hinnat ovat suositeltuja vähittäishintoja, mukaan lukien sovellettava arvonlisävero. Ei vastuuta tulostusvirheistä tai puutteellisista tiedoista.

Avustusjärjestelmä
Yamaha Air Drive

 

AirRay malliston sähköavustuksesta vastaa Yamahan ja R Raymonin yhteistyössä suunnittelema AIR DRIVE avustusjärjestelmä, joka on luotu yhteensopivaksi kevyttä AirRay mallistoa ajatellen. Moottori painaa vain 2,9kg ja tehostaa maastolenkkejäsi 50Nm väännöllä. Maastopyöräilyyn suunnitteltu ohjelmisto varmistaa, että kuljettaja saa aina parhaimman mahdollisen avustuksen myös korkeilla kadensseilla. 

Moottorin teho 250 W
Vääntömomentti 50 Nm
Automaattinen avustuksenvalitsin ECO / NORM / HIGH
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.9 kg
Akun Koko
500Wh Yamaha Integroitu Akku

 

Sähköpyörän runkoon integroitu Yamaha 500Wh sähköpyörän akku. Irroitettavissa avaimella. jolloin akkua voi ladata myös sisällä. Akulla ajat 60-120 kilometriä yhdellä latauksella ja akun lataa jopa 4 tunnissa. Sopii erinomaisesti pidemmillekkin sähköpyöräilyretkille.

Näyttöyksikkö
Yamaha Interface X


Yamaha Interface X näyttöyksikkö kiinnitetään pyörän ohjainkannattimeen, joka yksinkertaistaa ohjaamoa tekee ohjaustangosta siistimmän näköisen. Avustinvalitsimessa on ergonomiset avustuksenvalintapainikkeet, joiden intuitiivinen muotoilu mahdollistaa ajajan keskittymisen edessä olevaan maastoon. Värikoodattu avustustilan ilmaisin ja akun kapasiteetin ilmaisin tarjoavat helppolukuiset tiedot.

Interface X sisältää Bluetooth® Low Energy-tekniikan älypuhelinten liittämiseen yhteensopivien sovellusten, kuten e-Sync Connection avulla. Lisäksi ANT+™-yhteysominaisuus tekee Interface X -yhteensopivan Sigma-, Garmin- ja Echowell -merkkisten pyörätietokoneiden kanssa.

Jarrusarja
Magura MT Trail SL

 

MT Trail SL - MAGURA:n parasta jarrutustehoa monipuoliseen ajotyyliin ja maastoon!

Maguran MT SL yhdistää 4-mäntäisen etujarrun maksimaalisen jarrutehon ja 2-mäntäisen takajarrun täydellisen jarrutehon säädön ja modulointikyvyn. Kromiviimeistely tekee jarrusta todellisen katseenvangitsijan. Ergonomisesti optimoitu yhden sormen hiilikuitukahva säästää kokonaispainossa ja on edelleen yhtä kestävä kuin vastaavanlainen alumiinikahva. Maguran hydraulisiin jarruihin käytetään Maguran Royal Blood mineraaliöljyä.

Vaihteisto
Shimano SLX, 12-vaihdetta

 

Shimano SLX on tasapainoinen ja monikäyttöinen vaihdesarja, joka on yhtä monipuolinen kuin kestäväkin. Uudistettu rakenne parantaa vaihtamista, säätömahdollisuuksia ja vähentää ketjun hyppimistä. Vaihteiston tekniikka ja muotoilu perustuvat XTR- ja Deore XT -sarjaan. SLX on suunniteltu erityisesti nopeatempoiseen ja vaativaan maasto-, enduro- ja alamäkiajoon.

 


Etuhaarukka
RockShox Revelation RC, DebonAir, Air, 150 mm

 

RockShox Revelation RC, 150mm on täysiverinen maastokäyttöön tarkoitettu etuhaarukka, joka pystyy käsittelemään vaativimmatkin polut entistä luottavaisemmin. Revelationissa yhdistyy DebonAir™-ilmajousi Motion Control-vaimentimeen ja 35 mm:n Fast Black -putkiin. DebonAir™-ilmajousi tarjoaa voimaisen sileän joustotuntuman, luottamuksen lisäämiseksi maastossa. Motion Control-vaimentimen Low Speed kompressiosäädöllä kontrolloit iskunvaimentimen tehoa pehmentää kuoppien ja juurien aiheuttamia iskuja käsiin.

Takaiskari
RockShox Deluxe Select

 

RockShox Deluxe Select tarjoaa kevyen, mutta tehokkaan iskunvaimennuspaketin, jolla on sama todistettu vaimennusteho koko kuten koko RockShox Deluxe -tuoteperheellä. Iskunvaimentimeen lisätty Maxima Plush-neste lisää tehokkuutta ja iskunvaimentimen kykyä vastata myös koviin iskuihin. Ulkoisella Rebound säädöllä säätelet ilmajousen palautumista ja ilmanpaineeilla säädettävä DebonAir™ ilmajousi tarjoaa pehmeän tuntuman koko joustomatkalta. Uudistettu ulkoasu.

Valmistaja
R Raymon
Väri
Punainen
Avustusjärjestelmä
Yamaha Air Drive
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
50Nm
Akun Koko
500Wh Yamaha Integroitu Akku
Näyttöyksikkö
Yamaha Interface X
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Magura MT Trail SL
Jarruvalmistaja
Magura
Jalkajarru
Ei
Vaihteisto
Shimano SLX, 12-vaihdetta
Vaihteiden Määrä
12-vaihdetta
Vaihteistovivut
Shimano SLX, SL-M7100, Rapidfire Plus
Etuhaarukka
RockShox Revelation RC, DebonAir, Air, 150 mm
Etuhaarukan Joustomatka
150mm
Takaiskari
RockShox Deluxe Select
Rengaskoko
29"
Satula
Selle Italia SLR Boost, Titan
Satulaputki
R Raymon Pro, 31.6mm
Pyörän Paino
20.2 Kg
Kantavuus
120 Kg
Runko
Hiilikuiturunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili