Facebook Pixel

R Raymon CityRay E 2.0 28" - 400Wh - Jalkajarrullinen - Sähkökaupunkipyörä - Ruskea

Alkaen 2 599,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

KAUPUNKIAJOON JA TYÖMATKAPYÖRÄILIJÄLLE

R Raymon CityRay E 2.0 tarjoaa tukevan ja rennon ajonmukavuuden kaupunkipyöräilyyn! Pyörässä on pystyinen ajoasento sekä laadukkaat ergonomiset kädensijat. Pehmeän kyydin takaa joustokeula ja avustuksen kestosta huolehtii 400Wh akku. Mallista löytyy seisontatuki, ajovalot, lokasuojat ja tarakka valmiiksi asennettuina. Matalan rungon ansiosta sähköpyörän kyytiin on helppo nousta. Pyörässä on jalkajarru, mallia on saatavana 26” tai 28” renkailla. Kaupunkipyörät ovat suunniteltu turvallisiksi ja mukaviksi ajaa. Kaupunkipyöristä löytyvät tavaratelineet helpottavat vaikka kauppatavaroiden kuljetusta ja lokasuojien ansiosta kura ei roisku. Kaupunkipyörissä on myös lain vaatimat ajovalot valmiiksi asennettuna.

YAMAHA PW-CE AVUSTUSJÄRJESTELMÄ

Yamahan PW-CE on kevyt, kaupunkikäyttöön tarkoitettu avustusjärjestelmä. Vakaan ja mukavan avustuksen antamaa vauhtia on helppo käsitellä. Avustusjärjestelmä on Yamahan hiljaisin ja moottorin ääni on lähes huomaamaton ajaessa. Automaattinen avustusjärjestelmän säätö vaihtaa tarvittaessa dynaamisesti avustuksen määrää ajo-olo- suhteista riippuen. Yamahan 400Wh akulla pääset jopa 40-100km lenkkejä yhdellä latauksella, akun lataat nopeasti 4 tunnissa tyhjästä täyteen.

Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-CE

 

Yamahan PW-CE moottorin toiminta tarkoituksena on tuottaa mukava sekä vakaa ajokokemus kaupunkiolosuhteissa. Tämä uusi sähkömoottori on käytettävyydeltään suunniteltu optimaaliseksi jokapäiväisessä ajossa ja se avustaa myös pyörää talutettaessa. PW-sarjan CE-moottori parantaa ajomukavuutta kun ajat töihin, kouluun tai ostoksille. Moottorin suurin vääntömomentti on 50 Nm, joten pyöräilijä voi nauttia kaikista sähköavusteisen pyörän eduista. PW-sarjan CE-moottori sopii kaikenlaiseen ajoon. Se avustaa kulkua niin tasaisilla kaduilla kuin mäkisissä ja tuulisissa olosuhteissa.

Moottorin teho 250W
Vääntömomentti 50 Nm
Avustustehot (High/STD/Eco/+Eco)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.9 kg

 

Näyttöyksikkö
Yamaha Display A

 

Yamaha Display A on suunniteltu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Siinä on yksinkertaistettu ja helppokäyttöinen suuri nestekidenäyttö, jossa on nopeus- ja akkukapasiteettitoiminnot. Taustavalaistu näyttö varmistaa, että näet tärkeät tiedot myös vaikeissa olosuhteissa. Avustustilaa voidaan vaihtaa yhdellä painalluksella ajon aikana.

Akun Koko
410Wh Yamaha Integroitu Akku

 

Sähköpyörän runkoon integroitu Yamaha 410Wh sähköpyörän akku. Irroitettavissa avaimella. jolloin akkua voi ladata myös sisällä. Akulla ajat 45-105 kilometriä yhdellä latauksella ja akun lataa jopa 3.5 tunnissa. Sopii erinomaisesti sähköpyöräilyretkille ja maastoajoon.

Jarrusarja
Maguran HS11 Hydraulinen Vannejarru

 

Maguran laadukas HS11 hydraulinen vannejarru, korkea jarrutusteho ja tarkka jarruvaste kaikenlaiseen kaupunkiajoon. Erittäin mukavat jarrukahvat ergonomisten 3-sormen vipujen ansiosta. 

Vaihteisto
Shimano Nexus 7

 

Perinteinen Shimano Nexus 7-vaihteinen napavaihteisto on luotettava sekä kestävä ja yksi vanhimpia Shimanon vaihteistoja. Napavaihteisto sopii parhaiten kaupunkisähköpyöriin sekä retkipyöriin.

Valmistaja
R Raymon
Väri
Ruskea
Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-CE
Näyttöyksikkö
Yamaha Display A
Toimintasäde
Jopa 115Km
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
50Nm
Akun Koko
410Wh Yamaha Integroitu Akku
Runkotyyppi
Matalarunkoinen / Wave
Runko
Alumiinirunko
Jalkajarru
Kyllä
Jarrusarja
Maguran HS11 Hydraulinen Vannejarru
Etujarrulevyn Koko
Vannejarru
Takajarrulevyn Koko
Vannejarru
Valaisimet
Kyllä
Vaihteisto
Shimano Nexus 7
Kasetti / Rataspakka
Shimano SM-Gear, 19
Etuhaarukan Joustomatka
50mm
Kantavuus
130Kg
Pyörän Paino
25
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili