Facebook Pixel

R Raymon FullRay E-Nine 10.0 - Sähkömaastopyörä

Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

ENDUROON, MAASTOON, ALAMÄKIIN JA HYPPYREIHIN!
Sram GX Eagle 12-vaihteisella vaihteistolla varusteltu sähkömaastopyörä poluille ja metsään! Sramin nelimäntäiset G2 RSC jarrut takaavat turvallisen jarrutuksen joka tilanteessa. FOX Float 36 Factory E-Bike+, Grip 2, 140mm joustokeula sekä FOX Float DPS Factory, 205x60mm takaiskunvaimennin takaavat maastossa ajamisen mukavuuden sekä hyvän ohjattavuuden myös vaativissa tilanteissa. Isot 29” renkaat edessä ja takana! Tyylikäs sinimusta väritys ja Yamahan lippulaiva PW-X2 avustusjärjestelmä!

MAASTOAJOSTA TYÖMATKAPYÖRÄILYYN
Sähkömaastopyörällä pääset maastossa pitemmälle ja avustustasoja säätämällä saat juuri haluamasi vastuksen. Pyörä on suunniteltu ympärivuotiseen ajoon, erityisesti trail- ja enduro-pyöräilyyn, mutta työmatka-ajotkin sujuvat sulavasti läpi vuoden. Pyörään on mahdollista asentaa lisävarusteita kuten ajovalot, satulalaukku, lukko sekä monia muita.

SUORITUSKYKYÄ YAMAHA PW-X2 AVUSTUSJÄRJESTELMÄLLÄ
Automaattisella avustuksenvalitsimella varusteltu Yamahan PW-X2 lippulaivamalli tarjoaa ajajalle optimaalista avustusta niin poluille kuin nopeusajoonkin. Järjestelmä vähentää apua tasaisilla teillä ja lisää voimaa jyrkissä nousuissa. Moottorissa on säilytetty aiemmasta mallista tuttu tehokas ja tarkka poljinvaste korkeimmillakin kadenseilla. 80Nm väännöllä pääset mäet vaivattomasti ylös ja suurella 630Wh akulla pääset jopa 60-130km lenkkejä yhdellä latauksella, akun lataat nopeasti 5 tunnissa tyhjästä täyteen.

LATAA PYÖRÄESITE

Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-X2


Automaattisella avustuksenvalitsimella varusteltu Yamahan PW-X2 lippulaivamalli tarjoaa ajajalle optimaalista avustusta niin poluille kuin nopeusajoonkin. Järjestelmä vähentää avustusta tasaisilla teillä ja lisää voimaa jyrkissä nousuissa. Moottorissa on säilytetty aiemmasta mallista tuttu tehokas ja tarkka poljinvaste korkeimmillakin kadenseilla. Luotettava moottori vääntää 80Nm teholla ja sopii loistavasti myös haastavaan maastoon.

Moottorin teho 250 W
Vääntömomentti 80 Nm (EXPW) 70Nm (High/STD/Eco/+Eco)
Viisi avustustehoa (EXPW / HIGH / STD / ECO / +ECO)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 3.1 kg
Akun Koko
630Wh Simplo Integroitu Akku

 

Sähköpyörän runkoon integroitu Simplon 630Wh akku, joka on yksi markkinoiden suurimpia akkuja. Akulla ajat 80-180 km yhdelle latauksella ja akun lataat noin 5 tunnissa. Tämän ison akun avulla ajat sähköpyörälläsi kaikki päivän tarvittavat matkat ja virtaa riittää pidemmillekkin maastolenkeille.

Irroitus avaimella.

Näyttöyksikkö
Yamaha Display A

 

Yamaha Display A on suunniteltu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Siinä on yksinkertaistettu ja helppokäyttöinen suuri nestekidenäyttö, jossa on nopeus- ja akkukapasiteettitoiminnot. Taustavalaistu näyttö varmistaa, että näet tärkeät tiedot myös vaikeissa olosuhteissa. Avustustilaa voidaan vaihtaa yhdellä painalluksella ajon aikana.

Jarrusarja
Sram G2 RSC 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru

 

Sram 2 mäntäinen hydraulinen levyjarru jossa tehoa sekä kestävyyttä kovempaankin maastokäyttöön, jarrun kahvaa pystyy helposti säätämään yhdellä pultilla. Lue Lisää!

Etuhaarukka
FOX Float 36 Factory E-Bike+, Grip 2, 140mm

 

Foxin paras keula, 180mm joustomatkalla, Low Speed sekä High Speed kompressiosäädöt. Kashima Coat pinnoitettu, joka pienentää kitkaa liukuputkien sekä stefojen välillä. Keula säädetään kuskin painon mukaan ilmanpaineella.

Takaiskari
FOX Float DPS Factory, 205x60mm

 

Fox Float DPS - Dual Piston System on monipuolinen takaiskari kaikenlaiseen maastoajoon. DPS - järjestelmä tarjoaa kolme eri ilmanpaineasetusta parhaimman jouston saavuttamiseksi eri tyyppisissä maastoissa. Factory malleissa on Kashima Coat -pinnoite, joka vähentää kitkaa. Iskari on helposti säädettävissä kuskin painon mukaan ilmanpaineella.

 

Valmistaja
R Raymon
Toimintasäde
Jopa 150km / Up to 150Km
Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-X2
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
80Nm
Akun lisätiedot
Simplo TPS, 630Wh, 36V, 17,5Ah
Akun Koko
630Wh Simplo Integroitu Akku
Näyttöyksikkö
Yamaha Display A
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Sram G2 RSC 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Etujarrulevyn Koko
200mm
Takajarrulevyn Koko
200mm
Vaihteisto
Sram SX Eagle
Vaihteiden Määrä
12-vaihdetta
Vaihteistovivut
Sram GX Eagle, Single Click, 12-vaihdetta
Kasetti / Rataspakka
SRAM PG-1230, 11-50 T
Etuhaarukka
FOX Float 36 Factory E-Bike+, Grip 2, 140mm
Etuhaarukan Joustomatka
140mm
Takaiskari
FOX Float DPS Factory, 205x60mm
Eturengas
Schwalbe Magic Mary, SnakeSkin, 65-622, 29x2.60
Takarengas
Schwalbe Hans Dampf, SnakeSkin, 65-622, 29x2.60
Rengaskoko
29"
Ohjainkannatin
R Raymon 31.8, 45mm, 0°
Ohjaustanko
R Raymon 31.8, 760mm, Sweep: 9°, Rise: 15mm
Polkimet
R Raymon, metalliset
Satula
R Raymon MTB
Satulaputki
R Raymon 31.6, Hissitolppa, S: 100mm; M: 125mm; L&XL: 150mm
Pyörän Paino
22 Kg
Kantavuus
130 Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili