Facebook Pixel

R Raymon TourRay 4.0 - Retkipyörä - Sininen

Alkaen 1 029,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

RETKIAJOON, TYÖMATKAPYÖRÄILIJÄLLE JA KAUPUNKIIN

R Raymon TourRay 4.0 on 28" renkailla varustettu retkipyörä, joka on mukava ja helppo ajaa kelissä kuin kelissä. Tämä monipuolinen ja turvallinen retkipyörä on loistava ratkaisu pyöräilijälle, joka haluaa myös kevyitä maastopyöräilyn ominaisuuksia! Pyörästä löytyy vakiovarusteina tarakka, lokasuojat sekä ajovalot. Retkipyörät ovat erinomainen valinta matka-ajoon, retkille, hiekkateille ja poluille! Pitkiä matkoja ajettaessa ajoasennon tulee olla ehdottoman mukava ja luotettava, mikä on huomioitu retkipyörien runkotyypeissä ja pyöriin valituissa laadukkaissa komponenteissa. Retkipyörä on paras valinta kuljettajalle, joka etsii mukavaa ja hyvin varusteltua käyttöpyörää, työmatkoille ja monipuoliseen vapaa-ajan ajoon.

Saksalaisen Radfahren-pyöräilylehden (02/2021) alle 1000 euron retkipyörien testikategoriassa TourRay 4.0 sai arvosanan "Erittäin hyvä". Arvostelukriteerien joukossa testaajien kehuja saivat pyörän satula, urheilullinen ajoasento ja hyvä mukavuus.

"R Raymon TourRay 4.0 on monipuolinen retkipyörä, joka myös sopii kuin nenä päähän kaupungissa ja on erittäin vakuuttava monilla alueilla.", totesi Radfahren-toimitusryhmä.

Pakettitarjous
=
Säästä 244,35 €
2 413,65 €

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

Jarrusarja
Tektro HD-T275 Hydraulinen Levyjarru

 

Tektro T275 on kaupunkipyöräilyyn ja retkiajoon suunniteltu 2-mäntäinen hydraulinen levyjarru. Jarrusta on mahdollista säätää jarruvivun etäisyyttä kuljettajan mieltymyksen mukaiseksi. Luotettava valinta myös ympärivuotiselle työmatkapyöräilijälle.

Vaihteisto
Shimano Deore 3x9, 27-vaihdetta

 

Maasto- ja retkikäyttöön suunniteltu Shimanon luottovaihteisto. Kolme eturatasta, yhteensä 27 vaihdetta. Matalaprofiilinen muotoilu on tarkoitettu myös aggressiivisemmalle ajamiselle. Erittäin matalaprofiilinen muotoilu tuo monia etuja. Se toimii sujuvasti ja hiljaa kaikissa olosuhteissa ja tarjoaa paremman kestävyyden. Lisäksi se kestää aikasempia malleja enemmän iskuja, vaihtaa varmemmin ja pitää ketjun paremmin paikallaan. Vahvempi paluujousi antaa terävämmän vaihtotunteen

Valmistaja
R Raymon
Väri
Sininen
Avustusjärjestelmä
Tavallinen Polkupyörä
Runkotyyppi
Korkea / Diamont
Jarrusarja
Tektro HD-T275 Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Etujarrulevyn Koko
160mm
Takajarrulevyn Koko
160mm
Vaihteisto
Shimano Deore 3x9, 27-vaihdetta
Etuvaihtaja
Shimano Deore
Vaihteiden Määrä
27-Vaihdetta/Speed
Vaihteistovivut
Shimano Altus, SL-M2010, Rapidfire Plus
Kasetti / Rataspakka
Shimano CS-HG200, 11-34 T
Etuhaarukka
SR Suntour NEX-E25, Coil, 63 mm
Etuhaarukan Joustomatka
63mm
Eturengas
Continental Ride City, Reflex, 42-622, 28x1.6
Takarengas
Continental Ride City, Reflex, 42-622, 28x1.6
Rengaskoko
28"
Ohjainkannatin
Promax MA-551S, 90mm, adjustable
Ohjaustanko
R Raymon 31.8, 640mm, Sweep: 6°, Rise: 18mm
Polkimet
R Raymon, Metalliset
Satula
R Raymon Ergo
Satulaputki
R Raymon 30.9, Patent, 350mm
Valaisimet
Kyllä
Etuvalo
Axa Compactline, 20 lx
Takavalo
Axa Blueline Steady
Pyörän Paino
17.5
Kantavuus
120Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili