Facebook Pixel

R Raymon TrailRay 140E 11.0 - Täysjousitettu Sähkömaastopyörä

Alkaen 6 499,00 Normaalihinta 7 299,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Suuren kysynnän, maailmanlaajuisen komponenttipulan ja koronaviruspandemian aiheuttamien toimitusvaikeuksien vuoksi maastopyörien uusien tilausten odotusajat ovat tällä hetkellä huomattavan pitkiä. Uusien tilausten alustava toimitusaika-arvio on vuodelle 2023.

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

R Raymon TrailRay 140E 11.0 - 7299€

R Raymon TrailRay 140E 11.0 - Yamaha PW-X3 moottorilla!

Enduroon, alamäkiin, maastoon ja hyppyreihin. Tehokkaalla Yamaha PW-X3 uutuusmoottorilla ja laadukkailla komponenteilla varusteltu sähkömaastopyörä on loistava valinta kuljettajalle, joka etsii parasta suorituskykyä monipuoliseen maastoajoon. Uskomattoman isolla Simplo 835Wh runkoakulla varmistat, ettei virta lopu ajojen aikana kesken. Akku on integroitu siististi rungon sisään ja on helposti irrotettavissa pyörästä, kun haluat ladata akkua sisällä. Pyörä on suunniteltu ympärivuotiseen ajoon, erityisesti downhill-, trail-, ja enduropyöräilyyn, mutta työmatka-ajotkin sujuvat pyörällä sulavasti läpi vuoden. Pyörään on mahdollista asentaa lisävarusteita kuten ajovalot, juomapulloteline, lokasuojat, satulalaukku ja lukko.

TrailRay E mallisto on saanut uuden runkotyypin, jossa hydroformattua alumiinirunkoa on lyhennetty, jonka avulla pyörästä on saatu entistä ketterämpi. Tässä mallissa on 29" rengastus. Uudentyyppinen runko avaa mahdollisuuksia myös uudenlaisille ja kokoisille akkumalleille.

Lisättyä suorituskykyä uudella Yamaha PW-X3 avustusjärjestelmällä!

Uusi, tehokas Yamaha PW-X3 tarjoaa vaikuttavan 85Nm väännön ja runsaasti tehoa heti kun aloitat polkemisen. Uusi moottori on 20 prosenttia pienempi kuin edellinen PW-X2 malli, pienempi koko tuo lisää tilaa polkimien ja maan välillä sekä pienentää riskiä osua pieniin esteisiin. Automaattinen avustusjärjestelmän säätö käyttää sähköpyöriin suunniteltua anturitekniikkaa, löytääkseen sopivimman avustuksen reaaliajassa. Avustuksia säädät myös helposti itse. Tarvitsetpa lisää kiihtyvyyttä tai lisävoimaa jyrkkiin rinteisiin, Yamaha PW-X3 on luotettava valinta sähköpyörän voimanlähteeksi! 

Kaikissa verkkokaupasta tilatuissa sähköpyörissämme on ilmainen kuljetus suoraan kotiovelle.

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-X3

Uusi, tehokas Yamaha PW-X3 tarjoaa vaikuttavan 85Nm väännön ja runsaasti tehoa heti kun aloitat polkemisen. Uusi moottori on 20 prosenttia pienempi kuin edellinen PW-X2 malli, pienempi koko tuo lisää tilaa polkimien ja maan välillä sekä pienentää riskiä osua esteisiin. Automaattinen avustusjärjestelmän säätö käyttää sähköpyöriin suunniteltua anturitekniikkaa, löytääkseen sopivimman avustuksen reaaliajassa. Avustuksia säädät myös helposti itse. Tarvitsetpa lisää kiihtyvyyttä tai lisävoimaa jyrkille rinteille, Yamaha PW-X3 on luotettava valinta sähköpyörän voimanlähteeksi! 

Moottorin teho 250 W
Vääntömomentti 85 Nm
Automaattinen avustuksenvalitsin ECO+/ECO/STD/HIGH/EXPW
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.75 kg
Akun Koko
835Wh Simplo Integroitu Akku

 

Siististi runkoon integroitu 835Wh Simplo akku, entistä isompi akkukoko mahdollistaa nyt entistä pidemmät ajomatkat. Akun toimintamatka on jopa 105km-210km, ajotavasta ja olosuhteista riippuen. Helposti irroitettavissa pyörästä, kun haluat ladata akkua sisällä. Akun lataat nopeasti noin 6 tunnissa tyhjästä täyteen.

Näyttöyksikkö
Yamaha Interface X


Yamaha Interface X näyttöyksikkö kiinnitetään pyörän ohjainkannattimeen, joka yksinkertaistaa ohjaamoa tekee ohjaustangosta siistimmän näköisen. Avustinvalitsimessa on ergonomiset avustuksenvalintapainikkeet, joiden intuitiivinen muotoilu mahdollistaa ajajan keskittymisen edessä olevaan maastoon. Värikoodattu avustustilan ilmaisin ja akun kapasiteetin ilmaisin tarjoavat helppolukuiset tiedot.

Interface X sisältää Bluetooth® Low Energy-tekniikan älypuhelinten liittämiseen yhteensopivien sovellusten, kuten e-Sync Connection avulla. Lisäksi ANT+™-yhteysominaisuus tekee Interface X -yhteensopivan Sigma-, Garmin- ja Echowell -merkkisten pyörätietokoneiden kanssa.

Vaihteisto
Shimano Deore XT, 12-vaihdetta

 

Suosittu ja luotettava Shimano Deore XT, 12-vaihteisella kasetilla ja tasapainoisella välityssuhteella, kuten kalliimmissa XTR-malleissa. Suunniteltu erityisesti maasto- ja enduro-ajoon, sillä laajan vaihteistovälin avulla, voi helposti hallita jyrkkiä nousuja ja nopeita osuuksia yhdessä poljinnopeuden kanssa. Vaihteiden väliset raot ovat pieniä, jotta vaihteet toimisivat tasaisesti. Tämä pitää rytmin ja polkemistiheyden vakiona, mikä takaa maksimaalisen käyttövoiman pienemmällä kuormituksella.

Etuhaarukka
FOX Float 38 Factory, Grip 2, E-Bike+, Air, 150 mm

 

Ominaisuuksilla pakattu Fox Float 38 Factory, on vertaansa vailla oleva Kashima-pinnoitettu iskunvaimennin. Uudistetun GRIP2-vaimentimen ansiosta ajotuntuma on erittäin mukava ja säädettävissä tarkasti kuljettajan mieltymyksiin. Sisäisesti FOX 38:ssa on uudet ilmakanavat, jotka mahdollistavat ilman ja öljyn kulkeutumisen helpommin haarukassa, mikä auttaa voitelua ja ilmajousen suorituskykyä. Haarukan takaosan ilmausportit mahdollistavat ilmanpaineen tasaamisen. Kevyt FLOAT -ilmajousijärjestelmä tasapainottaa automaattisesti positiiviset ja negatiiviset ilmakammiot parantaakseen herkkyyttä ja pitoa ilmanpaineasetuksesta riippumatta.

- FLOAT EVOL -ilmajousi lisää mukavuutta
- Päivitetty Grip2-vaimennin takaa erittäin tarkan säädettävyyden
- Optimoitu alusta optimaalisella jäykkyys/painosuhteella
- Aito Kashima -pinnoite
- Laajat säätömahdollisuudet (HSC/LSC HSR/LSR)

Takaiskari
FOX Float X Factory

 

Uusi FLOAT X Factory takaiskunvaimennin on suunniteltu erityisesti vastaamaan kestävyyttä ja suorituskykyä vaativien polkupyöräilijöiden mieltymyksiin. Iskunvaimentimessa yhdistyvät hienostunut vaimennus, uskomaton suorituskyky ja kevyt paino sekä erinomaisen kestävä rakenne. Entistä laajempi Rebound -säätöalue, aito Kashima -pinnoite sekä laajat säätömahdollisuudet tekevät tästä iskunvaimentimesta loistavan kumppanin suorituskykyä vaativalle kuskille.

Uudistettu ulkokuori
Aito Kashima -pinnoite
Laajat säätömahdollisuudet

Valmistaja
R Raymon
Väri
Musta
Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-X3
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
85Nm
Akun lisätiedot
Simplo EnergyTube, 835 Wh, 36 V
Akun Koko
835Wh Simplo Integroitu Akku
Näyttöyksikkö
Yamaha Interface X
Laturi
Simplo Pikalaturi, 4A
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Shimano BR-M8120, 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Etujarrulevyn Koko
203mm
Takajarrulevyn Koko
203mm
Vaihteisto
Shimano Deore XT, 12-vaihdetta
Vaihteiden Määrä
12-Vaihdetta/Speed
Vaihteistovivut
Shimano Deore XT, RD-M8100, Shadow Plus, 12-S
Kasetti / Rataspakka
Shimano CS-M7100, 10-51 T
Etuhaarukka
FOX Float 38 Factory, Grip 2, E-Bike+, Air, 150 mm
Etuhaarukan Joustomatka
150mm
Takaiskari
FOX Float X Factory
Eturengas
Schwalbe Magic Mary, Evolution, 62-622, 29x2.4, Tubeless Ready
Takarengas
Schwalbe Hans Dampf, Evolution, 60-622, 29x2.35, Tubeless ready
Rengaskoko
29"
Ohjainkannatin
R Raymon 35, 0 °, Ahead
Ohjaustanko
R Raymon Riser 35 mm, 780 mm, Sweep: 9 °, Rise: 20 mm
Polkimet
R Raymon, aluminum
Satula
R Raymon MTB
Satulaputki
R Raymon Pro, 34,9 mm
Pyörän Paino
25Kg
Kantavuus
130Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili