Facebook Pixel

R Raymon TrailRay E 10.0 - Sähkömaastopyörä

Alkaen 5 195,00
R Raymon TrailRay E 10.0 - Sähkömaastopyörä is available to buy in increments of 1
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Enduroon, maastoon, alamäkiin ja hyppyreihin!

Shimanon 12-vaihteisella XT vaihteistolla varusteltu sähkömaastopyörä vaihtaa vaihteet erittäin nopeasti ja tarkasti sekä tehokkaat Shimano MT-520 nelimäntäiset jarrut varmistavat että pyöräsi pysähtyy nopeasti aina kun niin haluat. FOX Float 36 Performance 160mm joustokeula sekä FOX Float DPX2 Performance, 230x65mm takaiskunvaimennin takaavat maastossa ajamisen mukavuuden sekä mahdollisuuden hyppiä pyörällä suuremmistakin hyppyreistä.

Maastoajosta työmatkapyöräilyyn

Sähkömaastopyörällä pääset maastossa pitemmälle ja avustustasoja säätämällä saat juuri haluamasi vastuksen. Pyörä on suunniteltu ympärivuotiseen ajoon, erityisesti trail- ja enduro-pyöräilyyn, mutta työmatka-ajotkin sujuvat sulavasti läpi vuoden. Pyörään on mahdollista asentaa lisävarusteita kuten ajovalot, satulalaukku, lukko sekä monia muita.

Suorituskykyä Yamaha PW-X2 avustusjärjestelmällä

Automaattisella avustuksenvalitsimella varusteltu Yamahan PW-X2 lippulaivamalli tarjoaa ajajalle optimaalista avustusta niin poluille kuin nopeusajoonkin. Järjestelmä vähentää apua tasaisilla teillä ja lisää voimaa jyrkissä nousuissa. Moottorissa on säilytetty aiemmasta mallista tuttu tehokas ja tarkka poljinvaste korkeimmillakin kadenseilla. 80Nm väännöllä pääset mäet vaivattomasti ylös ja suurella 630Wh akulla pääset jopa 60-130km lenkkejä yhdellä latauksella, akun lataat nopeasti 5 tunnissa tyhjästä täyteen.

LATAA PYÖRÄESITE

Pakettitarjous
Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-X2


Automaattisella avustuksenvalitsimella varusteltu Yamahan PW-X2 lippulaivamalli tarjoaa ajajalle optimaalista avustusta niin poluille kuin nopeusajoonkin. Järjestelmä vähentää avustusta tasaisilla teillä ja lisää voimaa jyrkissä nousuissa. Moottorissa on säilytetty aiemmasta mallista tuttu tehokas ja tarkka poljinvaste korkeimmillakin kadenseilla. Luotettava moottori vääntää 80Nm teholla ja sopii loistavasti myös haastavaan maastoon.

Moottorin teho 250 W
Vääntömomentti 80 Nm (EXPW) 70Nm (High/STD/Eco/+Eco)
Viisi avustustehoa (EXPW / HIGH / STD / ECO / +ECO)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 3.1 kg
Akun Koko
630Wh Simplo Integroitu Akku

 

Sähköpyörän runkoon integroitu Simplon 630Wh akku, joka on yksi markkinoiden suurimpia akkuja. Akulla ajat 80-180 km yhdelle latauksella ja akun lataat noin 5 tunnissa. Tämän ison akun avulla ajat sähköpyörälläsi kaikki päivän tarvittavat matkat ja virtaa riittää pidemmillekkin maastolenkeille.

Irroitus avaimella.

Näyttöyksikkö
Yamaha Display A

 

Yamaha Display A on suunniteltu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Siinä on yksinkertaistettu ja helppokäyttöinen suuri nestekidenäyttö, jossa on nopeus- ja akkukapasiteettitoiminnot. Taustavalaistu näyttö varmistaa, että näet tärkeät tiedot myös vaikeissa olosuhteissa. Avustustilaa voidaan vaihtaa yhdellä painalluksella ajon aikana.

Jarrusarja
Shimano BR-MT520 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru

 

Shimanon hydrauliset 4-mäntäiset levyjarrut, ergonomisilla kahden sormen jarrukahvoilla. Tarkka jarrutusvaste ja hyvä jarrutusteho. BR-MT520 on keskihintaluokan jarrujen kuningas!

Vaihteisto
Shimano XT

 

Maastopyörien käytetyin huippuvaihteisto, Shimanon yksi suosituimmista, sopii loistavasti sekä aloittelijoille ja harrastajille.

Takaiskari
FOX Float DPX2 Performance, 230x65mm

 

DPX2 yhdistelee FLOAT X2 takaiskarin loistavat vaimennusominaisuudet ja DPS mallin vaimennuksen ketteryyden, joka tekee DPX2 iskarista loistavan trail-ajoon ja esimerkiksi kivikkosiin ja  juurakkoisiin maastopätkiin. Laadukkaan ilmajouston avulla paluuvaimmenus on tarkka ja tarjoaa täydellisen vaimennuksen pieniinkin iskuihin. 10-eri säätövaihtoehtoa.

Valmistaja
R Raymon
Väri
Punainen
Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-X2
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
80Nm
Akun lisätiedot
Simplo TPS, 630Wh, 36V, 17,5Ah
Akun Koko
630Wh Simplo Integroitu Akku
Näyttöyksikkö
Yamaha Display A
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Shimano BR-MT520 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jarruvalmistaja
Shimano
Jalkajarru
Ei
Vaihteisto
Shimano XT
Vaihteiden Määrä
12-vaihdetta
Vaihteistovivut
Shimano SLX, SL-M7100, Rapidfire Plus, 12-vaihdetta
Etuhaarukka
FOX Float 36 Performance, Grip, 160mm
Etuhaarukan Joustomatka
160mm
Takaiskari
FOX Float DPX2 Performance, 230x65mm
Eturengas
Schwalbe Magic Mary, SnakeSkin, 65-622, 29x2.60
Takarengas
Schwalbe Hans Dampf Snakeskin, 65-584, 27.5x2.60
Rengaskoko
29"/27,5", Mullet
Ohjainkannatin
R Raymon 35, 40mm, 0°
Ohjaustanko
R Raymon 35, 760mm, Sweep: 9°, Rise: 20mm
Polkimet
R Raymon, metalliset
Satula
R Raymon MTB
Satulaputki
R Raymon 31.6, Hissitolppa, S: 100mm; M: 125mm; L&XL: 150mm
Pyörän Paino
25,9Kg
Kantavuus
130Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili