Facebook Pixel

R Raymon TrailRay E 11.0 - Sähkömaastopyörä

Alkaen 5 895,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

ENDUROON, MAASTOON, ALAMÄKIIN JA HYPPYREIHIN!
Sram GX Eagle vaihteistolla varusteltu huipputasoinen enduropyörä, iskunvaimentimina FOX Float 38 Factory 160mm joustokeula sekä FOX Float DPX2 Performance, 230x65mm takaiskari varmistaa maastossa ajamisen mukavuuden sekä mahdollisuuden hyppiä pyörällä suuremmistakin hyppyreistä. Tehokkaat Sram G2 RSC nelimäntäiset jarrut pysäyttävät vauhdin nopeasti rinteissäkin. Runkoon integroitu iso 630Wh:n akku viimeistelee pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pitkistä maastolenkeistä.

MAASTOAJOSTA TYÖMATKAPYÖRÄILYYN
Sähkömaastopyörällä pääset maastossa pitemmälle ja avustustasoja säätämällä saat juuri haluamasi vastuksen. Se on suunniteltu ympärivuotiseen ajoon, erityisesti trail- ja enduro-pyöräilyyn, mutta työmatka-ajotkin sujuvat pyörällä sulavasti läpi vuoden. Pyörään on mahdollista asentaa lisävarusteita kuten ajovalot, satulalaukku, lukko sekä monia muita.

SUORITUSKYKYÄ YAMAHA PW-X2 AVUSTUSJÄRJESTELMÄLLÄ
Automaattisella avustuksenvalitsimella varusteltu Yamahan PW-X2 lippulaivamalli tarjoaa ajajalle optimaalista avustusta niin poluille kuin nopeusajoonkin. Järjestelmä vähentää apua tasaisilla teillä ja lisää voimaa jyrkissä nousuissa. Moottorissa on säilytetty aiemmasta mallista tuttu tehokas ja tarkka poljinvaste korkeimmillakin kadenseilla. 80Nm väännöllä pääset mäet vaivattomasti ylös ja suurella 630Wh akulla pääset jopa 60-130km lenkkejä yhdellä latauksella, akun lataat nopeasti 5 tunnissa tyhjästä täyteen.

LATAA PYÖRÄESITE

Pakettitarjous
=
Säästä 244,35 €
7 279,65 €
Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-X2


Automaattisella avustuksenvalitsimella varusteltu Yamahan PW-X2 lippulaivamalli tarjoaa ajajalle optimaalista avustusta niin poluille kuin nopeusajoonkin. Järjestelmä vähentää avustusta tasaisilla teillä ja lisää voimaa jyrkissä nousuissa. Moottorissa on säilytetty aiemmasta mallista tuttu tehokas ja tarkka poljinvaste korkeimmillakin kadenseilla. Luotettava moottori vääntää 80Nm teholla ja sopii loistavasti myös haastavaan maastoon.

Moottorin teho 250 W
Vääntömomentti 80 Nm (EXPW) 70Nm (High/STD/Eco/+Eco)
Viisi avustustehoa (EXPW / HIGH / STD / ECO / +ECO)
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 3.1 kg
Akun Koko
630Wh Simplo Integroitu Akku

 

Sähköpyörän runkoon integroitu Simplon 630Wh akku, joka on yksi markkinoiden suurimpia akkuja. Akulla ajat 80-180 km yhdelle latauksella ja akun lataat noin 5 tunnissa. Tämän ison akun avulla ajat sähköpyörälläsi kaikki päivän tarvittavat matkat ja virtaa riittää pidemmillekkin maastolenkeille.

Irroitus avaimella.

Näyttöyksikkö
Yamaha Display A

 

Yamaha Display A on suunniteltu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Siinä on yksinkertaistettu ja helppokäyttöinen suuri nestekidenäyttö, jossa on nopeus- ja akkukapasiteettitoiminnot. Taustavalaistu näyttö varmistaa, että näet tärkeät tiedot myös vaikeissa olosuhteissa. Avustustilaa voidaan vaihtaa yhdellä painalluksella ajon aikana.

Jarrusarja
Sram G2 RSC 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru

 

Sram 2 mäntäinen hydraulinen levyjarru jossa tehoa sekä kestävyyttä kovempaankin maastokäyttöön, jarrun kahvaa pystyy helposti säätämään yhdellä pultilla. Lue Lisää!

Vaihteisto
Sram GX Eagle

 

SRAM GX vaihteiston 12-vaihteinen malli, johon saat jopa 50 hampaisen takarattaan, kasvattaen välityssuhdetta perinteisestä 42 hampaisesta. Varustettu suojatuilla laakereilla sekä isoilla rissoilla, joten ketju ei pompi vaihtajalla kovemmissakaan laskuissa. 

Valmistaja
R Raymon
Väri
Vihreä
Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-X2
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
80Nm
Akun lisätiedot
Simplo TPS, 630Wh, 36V, 17,5Ah
Akun Koko
630Wh Simplo Integroitu Akku
Näyttöyksikkö
Yamaha Display A
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Sram G2 RSC 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Vaihteisto
Sram GX Eagle
Vaihteiden Määrä
12-vaihdetta
Vaihteistovivut
Sram GX Eagle, Single Click, 12-vaihdetta
Etuhaarukka
FOX Float 38 Factory, Grip 2, 160mm, E-Bike+
Etuhaarukan Joustomatka
160mm
Takaiskari
FOX Float DPX2 Factory, 230x65mm
Takarengas
Schwalbe Hans Dampf Snakeskin, 65-584, 27.5x2.60
Rengaskoko
29"/27,5", Mullet
Ohjainkannatin
R Raymon 35, 40mm, 0°
Ohjaustanko
R Raymon 35, 760mm, Sweep: 9°, Rise: 20mm
Polkimet
R Raymon, metalliset
Satula
R Raymon MTB
Satulaputki
R Raymon 31.6, Hissitolppa, S: 100mm; M: 125mm; L&XL: 150mm
Pyörän Paino
22Kg
Kantavuus
130Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili