Facebook Pixel

R Raymon TrailRay 160E 11.0 - Sähkömaastopyörä / eMTB

Alkaen 6 499,00 Normaalihinta 7 299,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Suuren kysynnän, maailmanlaajuisen komponenttipulan ja koronaviruspandemian aiheuttamien toimitusvaikeuksien vuoksi maastopyörien uusien tilausten odotusajat ovat tällä hetkellä huomattavan pitkiä. Uusien tilausten alustava toimitusaika-arvio on vuodelle 2023.

Maailmanlaajuisten hankintaketjujen pullonkaulojen ja viivästysten vuoksi valmistaja on saattanut korvata alkuperäisessä eritelmässä kuvatut yksittäiset komponentit muilla samanlaatuisilla tai parempilaatuisilla komponenteilla. Tästä johtuen sinulle toimitettu polkupyörä voi joissakin tapauksissa poiketa verkkokauppamme kuvista.

R Raymon TrailRay E 11.0 -  Uutuusmalli Yamaha PW-X3 moottorilla!

Enduroon, alamäkiin, maastoon ja hyppyreihin. Uudella Yamaha PW-X3 moottorilla ja huipputason komponenteilla varusteltu sähkömaastopyörä on loistava valinta kuljettajalle, joka etsii parasta suorituskykyä monipuoliseen maastoajoon. Uudella ja entistä isommalla Simplon 720Wh runkoakulla varmistat ettei virta lopu ajojen aikana kesken. Pyörä on suunniteltu ympärivuotiseen ajoon, erityisesti downhill-, trail-, ja enduropyöräilyyn, mutta työmatka-ajotkin sujuvat pyörällä sulavasti läpi vuoden. Pyörään on mahdollista asentaa lisävarusteita kuten ajovalot, juomapulloteline, lokasuojat, satulalaukku ja lukko.

Uuden moottorin lisäksi TrailRay E mallisto on saanut uuden runkotyypin, 29” tuumaisilla renkailla varusteltujen mallien hydroformattua alumiinirunkoa on lyhennetty, jonka avulla pyörästä on saatu entistä ketterämpi. Uudentyyppinen runko avaa mahdollisuuksia myös uudenlaisille ja kokoisille akkumalleille, sekä mahdollistaa kaksi eri joustomatkan yhdistelmää: 170/160mm ja 150/140mm.

Lisättyä suorituskykyä uudella Yamaha PW-X3 avustusjärjestelmällä!

Uusi, tehokas Yamaha PW-X3 tarjoaa vaikuttavan 85Nm väännön ja runsaasti tehoa heti kun aloitat polkemisen. Uusi moottori on 20 prosenttia pienempi kuin edellinen PW-X2 malli, pienempi koko tuo lisää tilaa polkimien ja maan välillä sekä pienentää riskiä osua pieniin esteisiin. Automaattinen avustusjärjestelmän säätö käyttää sähköpyöriin suunniteltua anturitekniikkaa, löytääkseen sopivimman avustuksen reaaliajassa. Avustuksia säädät myös helposti itse. Tarvitsetpa lisää kiihtyvyyttä tai lisävoimaa jyrkkiin rinteisiin, Yamaha PW-X3 on luotettava valinta sähköpyörän voimanlähteeksi! 

TrailRay E 11.0 mallin viimeistelee uusi, runkoon integroitu 720Wh Simplon akku, entistä isompi akkukoko mahdollistaa nyt entistä pidemmät ajomatkat. Akku on integroitu siististi rungon sisään ja on helposti irroitettavissa pyörästä, kun haluat ladata akkua sisällä.

Uusittu ja yksinkertaistettu LED-ohjainyksikkö, Yamaha Interface X, ilmoittaa pyöräsi tärkeimmät tiedot, akun keston ja avustustilan.

Pakettitarjous
=
Säästä 281,70 €
8 095,30 €

Polkupyörämallien kuvat voivat poiketa alkuperäisestä. Kaikki tiedot toimituksista, teknisistä tiedoista ja suorituskyvystä sekä pyörien tekniset tiedot vastaavat julkaisuhetkellä saatavilla olevaa tietoa. Kaikki painotiedot eivät ole sitovia ohjearvoja, ne koskevat pienintä rungon korkeutta ja ne on määritetty ilman polkimia. Kaikki hinnat ovat suositeltuja vähittäishintoja, mukaan lukien sovellettava arvonlisävero.

Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-X3

Uusi, tehokas Yamaha PW-X3 tarjoaa vaikuttavan 85Nm väännön ja runsaasti tehoa heti kun aloitat polkemisen. Uusi moottori on 20 prosenttia pienempi kuin edellinen PW-X2 malli, pienempi koko tuo lisää tilaa polkimien ja maan välillä sekä pienentää riskiä osua esteisiin. Automaattinen avustusjärjestelmän säätö käyttää sähköpyöriin suunniteltua anturitekniikkaa, löytääkseen sopivimman avustuksen reaaliajassa. Avustuksia säädät myös helposti itse. Tarvitsetpa lisää kiihtyvyyttä tai lisävoimaa jyrkille rinteille, Yamaha PW-X3 on luotettava valinta sähköpyörän voimanlähteeksi! 

Moottorin teho 250 W
Vääntömomentti 85 Nm
Automaattinen avustuksenvalitsin ECO+/ECO/STD/HIGH/EXPW
Max. avustusnopeus 25 km/h
Paino 2.75 kg
Akun Koko
720Wh Simplo Integroitu Akku

 

Siististi runkoon integroitu 720Wh Simplo akku, entistä isompi akkukoko mahdollistaa nyt entistä pidemmät ajomatkat. Akun toimintamatka on jopa 80km-180km, ajotavasta ja olosuhteista riippuen. Helposti irroitettavissa pyörästä, kun haluat ladata akkua sisällä. Akun lataat nopeasti noin 5.5 tunnissa tyhjästä täyteen.

Näyttöyksikkö
Yamaha Interface X


Yamaha Interface X näyttöyksikkö kiinnitetään pyörän ohjainkannattimeen, joka yksinkertaistaa ohjaamoa tekee ohjaustangosta siistimmän näköisen. Avustinvalitsimessa on ergonomiset avustuksenvalintapainikkeet, joiden intuitiivinen muotoilu mahdollistaa ajajan keskittymisen edessä olevaan maastoon. Värikoodattu avustustilan ilmaisin ja akun kapasiteetin ilmaisin tarjoavat helppolukuiset tiedot.

Interface X sisältää Bluetooth® Low Energy-tekniikan älypuhelinten liittämiseen yhteensopivien sovellusten, kuten e-Sync Connection avulla. Lisäksi ANT+™-yhteysominaisuus tekee Interface X -yhteensopivan Sigma-, Garmin- ja Echowell -merkkisten pyörätietokoneiden kanssa.

Jarrusarja
Shimano Deore XT M8120 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru

 

Nopeutta, keskittymistä ja hallintaa!
Shimano Deore XT BR-M8120-levyjarru tarjoaa parhaimmistoa 4-mäntäisestä jarrutekniikkastaan. Jarrusarja tarjoaa tehokasta jarrutustehoa vaativilla poluilla ja enduro-ajossa. Suurikokoisella jarrusatulalla on paljon pysäytystehoa, mutta se tarjoaa myös hyvän jarrutustehon modulaation ja vakauden. Näin ollen mikään alamäki ei ole liian jyrkkä eikä polku liian mutkainen. Yksi jarrusarjan kohokohdista on kestävä ja kompakti jarruvipuyksikkö, jossa kulmikas I-Spec EV-puristin on siirretty sisäänpäin. Lisätuki vivun kääntymissuunnassa lisää jäykkyyttä ja vakautta jarrutettaessa aggressiivisesti ja parantaa siten jarrutuntumaa ja hallittavuutta polulla.

Vaihteisto
Shimano Deore XT, 12-vaihdetta

 

Suosittu ja luotettava Shimano Deore XT, 12-vaihteisella kasetilla ja tasapainoisella välityssuhteella, kuten kalliimmissa XTR-malleissa. Suunniteltu erityisesti maasto- ja enduro-ajoon, sillä laajan vaihteistovälin avulla, voi helposti hallita jyrkkiä nousuja ja nopeita osuuksia yhdessä poljinnopeuden kanssa. Vaihteiden väliset raot ovat pieniä, jotta vaihteet toimisivat tasaisesti. Tämä pitää rytmin ja polkemistiheyden vakiona, mikä takaa maksimaalisen käyttövoiman pienemmällä kuormituksella.

Etuhaarukka
FOX Float 38 Factory, Grip 2, E-Bike+, Air, 170 mm

 

Ominaisuuksilla pakattu Fox Float 38 Factory, on vertaansa vailla oleva Kashima-pinnoitettu iskunvaimennin. Uudistetun GRIP2-vaimentimen ansiosta ajotuntuma on erittäin mukava ja säädettävissä tarkasti kuljettajan mieltymyksiin. Sisäisesti FOX 38:ssa on uudet ilmakanavat, jotka mahdollistavat ilman ja öljyn kulkeutumisen helpommin haarukassa, mikä auttaa voitelua ja ilmajousen suorituskykyä. Haarukan takaosan ilmausportit mahdollistavat ilmanpaineen tasaamisen. Kevyt FLOAT -ilmajousijärjestelmä tasapainottaa automaattisesti positiiviset ja negatiiviset ilmakammiot parantaakseen herkkyyttä ja pitoa ilmanpaineasetuksesta riippumatta.

- FLOAT EVOL -ilmajousi lisää mukavuutta
- Päivitetty Grip2-vaimennin takaa erittäin tarkan säädettävyyden
- Optimoitu alusta optimaalisella jäykkyys/painosuhteella
- Aito Kashima -pinnoite
- Laajat säätömahdollisuudet (HSC/LSC HSR/LSR)

Takaiskari
FOX Float X Factory

 

Uusi FLOAT X Factory takaiskunvaimennin on suunniteltu erityisesti vastaamaan kestävyyttä ja suorituskykyä vaativien polkupyöräilijöiden mieltymyksiin. Iskunvaimentimessa yhdistyvät hienostunut vaimennus, uskomaton suorituskyky ja kevyt paino sekä erinomaisen kestävä rakenne. Entistä laajempi Rebound -säätöalue, aito Kashima -pinnoite sekä laajat säätömahdollisuudet tekevät tästä iskunvaimentimesta loistavan kumppanin suorituskykyä vaativalle kuskille.

Uudistettu ulkokuori
Aito Kashima -pinnoite
Laajat säätömahdollisuudet

Valmistaja
R Raymon
Väri
Pistaasi
Toimintasäde
80-180
Avustusjärjestelmä
Yamaha PW-X3
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
85Nm
Akun Koko
720Wh Simplo Integroitu Akku
Näyttöyksikkö
Yamaha Interface X
Runkotyyppi
MTB - Täysjousitettu
Jarrusarja
Shimano Deore XT M8120 4-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Etujarrulevyn Koko
200mm
Takajarrulevyn Koko
200mm
Vaihteisto
Shimano Deore XT, 12-vaihdetta
Vaihteiden Määrä
12-vaihdetta
Kasetti / Rataspakka
SRAM PG-1230, 11-50 T
Etuhaarukka
FOX Float 38 Factory, Grip 2, E-Bike+, Air, 170 mm
Etuhaarukan Joustomatka
170mm
Takaiskari
FOX Float X Factory
Rengaskoko
29"
Pyörän Paino
25Kg
Kantavuus
130Kg
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili