Yamaha

Yamaha Avustusjärjestelmien Varaosat & Tarvikkeet

Kiitos Yamahan pitkän historian moottoriurheilun parissa, Yamahan sähköpyöräjärjestelmiin on sovellettu samaa osaamista ja Yamahan moottorit tarjoavat tehokkaan mutta luonnollisen ja intuitiivisen ajokokemuksen. Vuosien mittaan Yamaha on ansainnut maineen korkeatasoisesta laadustaan ​​ja tarjoaa erinomaisen luotettavia sähköpyöräjärjestelmiä. Electrobiken valikoimassa Yamahan moottorit löytyvät R Raymon sähköpyöristä ja ovat siksi monen pyöräilijän ykkösvalinta sähköpyörää etsisessä.

Yamaha - lähes huoltovapaa moottori.

Moottoriyksikköön ei tarvitse säännöllisesti vaihtaa sisäisiä osia. Pystyt siis ajamaan kauas ilman huolta siitä, että moottorin kanssa ilmenisi ongelmia. Lisäksi moottorin ominaisuudet kestävät erinomaisesti ulkoisia tekijöitä, kuten huonoa säätä ja kuumenemista.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 54

Sivu
per sivu
Set Descending Direction
 1. Electrobike pinna magneeti
  Electrobike pinna magneeti
  12,95
  Pinna magneetti kaikkiin keskiökoneellisiin sähköpyöriin. Sopii Boschin, Yamahan, Impulsen, Panasonicin ja moneen muuhun järjestelmään myös.
 2. FAHRER Akun Liittimien Suojus
  FAHRER Akun Liittimien Suojus
  22,95
  Suojaa sähköpyöräsi akun liittimet kun akkusi on irti pyörästä. Helppo käyttää ja suositeltava käyttää kuljetusten ja säilytyksen aikana.
  Ei varastossa
 3. FAHRER Akun Liittimien suojus yleismalli
  FAHRER Akun Liittimien suojus yleismalli
  22,95
  Suojaa sähköpyöräsi akun liittimet kun akkusi on irti pyörästä. Helppo käyttää ja suositeltava käyttää kuljetusten ja säilytyksen aikana.
 4. FAHRER Moottorisuoja E-Bike
  FAHRER Moottorisuoja E-Bike
  45,95
  Voit suojata moottorisi pakkaselta jos jätät sen esimerkiksi pihalle. Suojaa myös sähköpyörää kuljetettaessa.
 5. FAHRER Ohjainyksikön Suoja
  FAHRER Ohjainyksikön Suoja
  16,95
  FAHRER Ohjainyksikön Suoja. Yleiskäyttöinen korkki, joka on valmistettu elastisesta kennorakenteesta kahvan ohjainyksikön suojaamiseksi mini-näytöt kuten BOSCH Purion.
 6. Supernova E3 Takavalo
  Supernova E3 Takavalo
  49,95
  Tehokkaalle etuvalolle pariksi yhtä ylivertainen LED-takavalo, 3 kirkasta LED-lamppua. Twin Beam - tekniikka tarjoaa erittäin kirkkaan valokeilan suoraan taakse, sekä kirkkaat valopalki
 7. Supernova M99 Pure Etuvalo
  Supernova M99 Pure Etuvalo
  299,95
  Kevyt, pienikokoinen ja kykenevä, M99 avulla näet varmasti teillä sekä metsäpoluilla. Alumiinikotelo ja täysin automaattinen LED-säätö takaavat optimaali
 8. Supernova V521 Etuvalo etuhaarukkaan
  Supernova V521 Etuvalo etuhaarukkaan
  162,95
  Tehokas ja vedenpitävä V521 etuvalo on loistovalinta päivävaloksi ja pimeässä ajamiseen. Terraflux 3 -objektiivi ja uusi korkean suorituskyvyn LED mahdollistavat kirkkaan
 9. Supernova V521 Etuvalo ohjaustankoon
  Supernova V521 Etuvalo ohjaustankoon
  162,95
  Supernova V521 etuvalossa on 235 lumeenia valotehoa, käy kaikkiin sähköpyöriin joissa 5-21V virran ulosotto Paino 90  G Kiinnittyy kaikkiin 31.8mm ohjaustankoihin.
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 54

Sivu
per sivu
Set Descending Direction