Facebook Pixel
Sähkömaastopyörät

Huippumallisto sähkömaastopyöriä kaikenlaisille kuljettajille!

Valikoimastamme löydät sähkömaastopyörät maastoon kuin maastoon, valikoimamme kattaa jäykkäperäiset-, täysjousitetut- ja fatbike/läski sähkömaastopyörät. Ajelet sitten maastossa, metsäpoluilla tai enduro- ja alamäkiajoa, niin meiltä löydät aina sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi ja budjettiisi. 

Sähkömaastopyörät ovat tarkoitettu monipuoliseen ajoon maastossa, poluilla, hiekalla, lumella ja missä vain. Laadukkaat komponentit ja maastoon kehitetyt runkogeometriat takaavat hauskan, mukavan ja turvallisen ajokokemuksen kaikenlaisille kuljettajille. 

Jäykkäperäinen, etujousitettu sähkömaastopyörä on loistava valinta yksinkertaisempaa ja huoltovapaampaa sähkömaastopyörää etsivälle ja esimerkiksi aloittelevalle maastopyöräilijälle, jäykkäperäinen sähkömaastopyörä on parhaimmillaan poluilla ja kevyessä maastossa. 

Täysjousitettu sähkömaastopyörä on loistava valinta kun haluat täydellistä mukavuutta ja loistavaa hallittavuutta kaikenlaiseen maastoon. Nopeaan ajoon suunnitellut runkogeometriat ja laadukkaat komponentit varmistavat että voit keskittyä täysillä ajamiseen ja siitä nauttimiseen, laadukas täysjousitus ottaa vastaan kovemmatkin iskut ja tekevät ajosta pehmeää ja mukavaa. Täysjousitetut maastosähköpyörät sopivat kaikenlaiseen maastoajoon poluista, alamäkiin, hyppyreihin, enduroon jne.

Läskipyörä eli Fatbike on tyypillisesti jäykkäperäinen leveillä "läskeillä" renkailla varusteltu maastopyörä, jonka rengasleveys on yleensä 4-5". Fatbikella ajat ympäri vuoden maastosta ja säästä riippumatta, leveät renkaat antavat läskipyörälle mukavan ajokokemuksen kaikenlaisessa maastossa, sillä leveä rengas tarraa maastoon erinomaisesti. Tavallista maastorengasta suuremman pintapaineen avulla fatbikella taittaa matkaa mukavasti myös lumella ja hiekalla. Fatbike on rauhallinen maastokumppani, jolla taitat mukavasti maastolenkit ja sähköavustuksen avulla irroittelet ja nautit poluilla ja pelloilla.

Electrobiken valikoimasta löydät laadukkaat ja luotettavat Husqvarna, R Raymon ja Fantic sähkömaastopyörämerkit, joiden valikoimassa on laajasti pyöriä kaikenlaisiin tarpeisiin.

Meiltä saat lisäksi laajan valikoiman huippuluokan tarvikkeita, esim. lokarit, pumput, lukot, ajovalot ja paljon muuta sekä asennamme halutessasi kaikki lisätarvikkeet pyörääsi valmiiksi.

Sähkömaastopyörä on paras valinta kuljettajalle, joka etsii ketterää, mukavaa ja kykenevää ajokkia maastoon ja poluille, sekä myös työmatkoille ja arkiajoon. 

Ajantasaisimman varasto -& myymäläsaatavuuden saat aina helpoiten ottamalla yhteyttä puhelimitse 09 34873508, sähköpostilla [email protected] tai poikkeamalla suoraan myymälässä!

Rajaa
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.