Boostbike sähköpyörä helsinki

Designed in Finland

Boostbiken takaa löytyy Suomen johtavat sähköpyöräilyn ammattilaiset, joilla on yli 10 vuoden yhtäjaksoinen kokemus sähköpyörien suunnittelusta ja kehityksestä. Laadukkaat osat ja huoliteltu viimeistely yhdistettynä Skandinaavisen muotoiluun antavat Boostbike-sähköpyörille modernin kokonaisilmeen.

Boostbike kehitettiin Suomessa, kun haastavat olosuhteet olivat esteenä ympärivuotiselle työmatkapyöräilylle. Laadukkaat Suomen talven kestävät akut ja komponentit yhdistyivät pelkistettyyn skandinaaviseen muotoiluun ja syntyi Boostbike - uuden ajan sähköpyörä.Boostbike on pohjoismaiden ainoa sähköpyörä, joka toimitetaan automaattisesti kaksilla renkailla. Näin talven työmatkapyöräilyt onnistuvat turvallisesti ja vaivattomasti.

View as Ruudukko Luettelo

1 Tuote

per sivu
Set Descending Direction
 1. Boostbike City 2.0
  Boostbike City 2.0

  Erinomainen sähköpyörä kaupunkiin ja työmatkoille! 

  City 2.0 on erittäin laadukas sähköpyörä, josta löytyy momentintunnistin ja Boostbiken suurin 500wh Lithium akku. Pyörällä ajaa matka-ajoa minimissään 50km ja maksimissaan 120km. City 2.0 sähköpyörästä löytyy 7 vaihdetta ja 5 eri avustustasoa, joita voit helposti vaihtaa ajon aikana. Tämä sähköpyörä on myös varusteltu valmiiksi etu- ja takavaloilla, sekä tarakalla johon on saatavilla paljon erilaisia lisävarusteita. Pyörässä on myös jalkajarrut kuin myös käsijarrut eteen ja taakse. City 2.0 on myös varusteltu erittäin laadukkailla alumiinisilla lokasuojilla ja pyörän runko on viimeistelty hiomalla hitsaus saumat piiloon. Ajomukavuutta lisää pyörässä vielä siihen lisätty joustava satulaputki.

  Boostbike sähköpyörät ovat suunniteltu Suomessa Suomen vaativiin oloihin. Ne toimivat erinomaisesti myös talvella pakkasessa, kuin myös kesällä helteellä. Boostbike on Suomalainen sähköpyörä merkki ja olemme valmistaneet sähköpyöriä jo 7 vuoden ajan.

  Ei varastossa
View as Ruudukko Luettelo

1 Tuote

per sivu
Set Descending Direction