Fantic logo

Fanticilla on kokemusta ja pitkä historia moottoripyörien valmistuksesta 1968 vuodesta asti. Suuri kokemus offroad ja trial -maailmasta yhdistettynä moderniin teknologiaan, designiin ja laadukkaisiin materiaaleihin on mahdollistanut osaamisen laajentamisen myös huippu laadukkaiden sähköpyörien valmistukseen.

 Fantic sähköpyörä valmistus löytyy Italian Trevisossa Alppien juurelta ja vlmistukseen käytetään vain parhaita osia. Fantic sähköpyörien voimanlähteenä käytetään mm. Saksalaista huippulaadukasta Brose-moottoria, joka on hiljainen hihnavälityksensä johdosta ja on yksi markkinoiden vääntävimpiä moottoreita tuottaen jopa 90Nm vääntöä! Todella suuri akkukapasiteetti 630Wh. Suuri akku mahdollistaa pitkätkin ajokerrat yhdellä latauksella. Jos siis etsit laadukasta huippusähköpyörää, valintasi on ehdottomasti Fantic sähköpyörä!

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction
 1. Fantic SEVEN DAYS LIVING
  Fantic SEVEN DAYS LIVING

  Huippuhyvin varusteltu Fanticin Seven Days Living - malli vakuuttaa tarkimmatkin harrastajat! Pyörästä löytyy hiljainen saksalainen Brose Drive-S 90Nm moottori! 2,8" tuumaiset renkaat sekä 630Wh akku. Tällä Retkipyörällä taitat pisimmätkin retket eikä vaikea maastokaan enää haittaa.

  Pyörästä löytyy vakiovarusteina seisontatuki, lokasuojat, tehokkaat ajovalot sekä tavarateline.

   

  Ei varastossa
 2. Fantic Fat Sport Intergra - Sähköfatbike - 2021
  Fantic Fat Sport Integra - Sähköfatbike 2021
  Alkaen 4 390,00

  Vauhtia ja suorituskykyä monipuoliseen maastokäyttöön
  Fantic Fat Sport Integra - Sähköfatbike on kehitetty ympärivuotiseen käyttöön ajat sitten lumessa, pehmeässä hiekassa tai polkuja pitkin metsässä. Irroitettava ja integroitu 630Wh akku on sijoitettu rungon sisään. Brose Drive S - moottori tuottaa tasaisen pehmeän vedon vaikka moottori vääntää jopa 90Nm voimalla. Ajonautintoa lisää Rock Shock Pluto etujousitus joka voidaan säätää kuljettajan mieltymysten mukaiseksi.

  Metsäpoluille, maastoon ja vaikka työmatkalle
  Sähköfatbike on pyöräilyä harrastavan tehokas ja monipuolinen valinta kaikenlaiseen maastoon ja käyttöpyöräksi, se sopii loistavasti metsäpoluille, tiesiirtymäajoon ja maastoajoon. Läskirenkailla ajelet turvallisesti ja mukavasti myös talvikeleillä, laadukkaalla etujousituksella maastoajon iskut pehmenevät mukavasti.

  Brose Drive-S Avustusjärjestelmä
  Brose Drive S - avustusjärjestelmä tuottaa tasaisen pehmeän vedon moottorin vääntäessä jopa 90Nm voimalla. Tarkka poljinvaste mahdollistaa parhaan suorituskyvyn vaativilla poluilla ja antaa luonnollisen poljintuntuman. Keskimoottorin avulla painopiste pysyy alhaalla ja pyörä tarjoaa tasapainoisen ja suorituskykyisen ajokokemuksen.

  LATAA PYÖRÄESITE

   

 3. Fantic XF1 Integra 180 Race1
  Fantic XF1 Integra 180 Race - Sähkömaastopyörä
  Alkaen 6 890,00

  Uudistettu Fantic XF1 180 Race sähkömaastopyörä, jossa 180 mm joustopituus edessä sekä takana. Soveltuu erinomaisesti metsään, enduropoluille sekä alamäkiin. Brosen uudistettu Drive - S moottori on yksi markkinoiden vääntävimmistä moottoreista huimalla 90nm väännöllä. Iso 630Wh akku takaa pitkät maastolenkit. Pyörästä löytyy uudistettu Sram 12-vaihteinen vaihteisto sekä 29'' tuumainen eturengas ja 27,5'' plus kokoinen takarengas, tämä helpottaa isompienkin esteidenkin ylitykset. Iskareina pyörässä on huippuluokan Rockshox Lyric keula sekä RockShox superdeluxe Coil select+ takaiskari. Pyörässä on myös kätevä hissitolppa vakiovarusteena. Pyörästä löytyy 3 runkokokoa.

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction