Facebook Pixel

Terässiipi 365 D - Vihreä

Alkaen 3 399,00
Saatavuus
Valitse tuotevariaatio
Vain %1 jäljellä

Kotimaisen suunnittelun lisäksi pyörä on kokoonpantu Suomessa.

Nordic Master on runkomallista riippumatta varusteltu jarrujen, napojen ja vaihteiston osalta Shimanon komponenteilla, joiden ansiosta pyörän luotettavuus vaikeimpinakin päivinä on maksimoitu. Kunkin pyöräyksilön muokattavuus on huomioitu eri tarpeita sekä vuodenaikoja silmällä pitäen, jotta jokainen voi ajaa itselleen parhaiten sopivalla pyörällä lisävarusteineen.

Sähkönsä 365 saa saksalaiselta arvostetulta ja palkitulta Broselta, jonka Drive T Mag moottori tuottaa lähes äänettömän ja ylellisen tasaisen avustuksen.

Kotimaisen klassikkopyörän paluu

Suunnittelun pohjana on ollut halu luoda pohjoismaisiin olosuhteisiin täydellisesti soveltuva pyörämallisto. Tässä tehtävässä onnistuakseen Terässiipi on pureutunut syvälle suunnitteluprosessiin ja kyseenalaistanut olemassa olevia ratkaisuja, joita pääsääntöisesti sovelletaan uusien pyörämallien suunnittelussa.

Suunnittelemalla parasta mahdollista pyörää pohjoismaisiin olosuhteisiin, Terässiipi on samalla luomassa mallisarjaa, jossa yhden pyörän käyttöikä voidaan maksimoida. Kestävät komponentit ja luotettavat osatoimittajat luovat edellytykset pyörän peruskorjaamiselle vielä vuosienkin päästä.

Moottori – Brosen moottori on harvoja Euroopassa valmistettuja moottoreita (Berlin, Saksa). Hihnavetonsa ansiosta se on myös markkinoiden hiljaisin. Brosen tausta tulee autoteollisuudesta, jossa se on toiminut autojen eri toiminnoissa tarvittavien sähkömoottoreiden toimittajana. Brosella on saatavilla laajasti varaosia pyörän moottorin peruskorjauksia varten, jolloin pyörän elinkaari pystytään varmistamaan mahdollisimman pitkäksi.

Akku – 630 Wh:n akku riittää parhaimmillaan hyvissä olosuhteissa alhaisilla avustuksilla ja kevyillä kuormilla jopa 200 km matkaan. Käytännössä keskitason avustuksilla ja normaalilla kuormilla ajettaessa toimintamatka asettuu noin 100 km kohdalle. Akku on integroitu rungon alaputkeen ja on sieltä helposti irroitettavissa lataukseen. Akun lataus onnistustuu myös ilman sen irroittamista suoraan rungossa sijaitsevasta pistokkeesta.

Jarrusarja
Shimano BR-MT200, 2-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
 
Shimano BR-MT200 hydraulinen levyjarru, jossa on tukeva 3-sormen jarruvipu ja loistava jarrutusteho. Vastakkaiset männät estävät jarrutuksesta aiheutuvaa tärinää. Jarrusarjan monipuolinen muotoilu sopii useille pyörätyypeille. Yksisuuntainen ilmausjärjestelmä mahdollistaa helpon huollon, ja kahvat sopivat myös pienemmille käsille.

 

Valmistaja
Electrobike
Toimintasäde
Jopa 200km
Avustusjärjestelmä
Brose T Mag
Moottorin teho
250W
Moottorin Vääntö
70Nm
Akun lisätiedot
Phylion 630WH (36V, 17,5Ah)
Akun Koko
630WH Phylion Integroitu Akku
Näyttöyksikkö
Brose Display Allround
Runkotyyppi
Korkea / Diamont
Jarrusarja
Shimano BR-MT200, 2-Mäntäinen Hydraulinen Levyjarru
Jalkajarru
Ei
Etujarrulevyn Koko
180mm
Takajarrulevyn Koko
160mm
Vaihteisto
Shimano Deore, 10-vaihdetta
Kasetti / Rataspakka
Shimano CS-M4100, 11-42 T
Etuhaarukan Joustomatka
80mm
Rengaskoko
27,5"
Ohjainkannatin
31,8mm, Säädettävä 0-90 astetta, 90mm pituus
Ohjaustanko
Trekking 660mm
Polkimet
Flat pedal
Satula
Unisex, memory foam
Satulaputki
31.8mm
Valaisimet
Kyllä
Etuvalo
HERRMANS, MR8
Takavalo
Kyllä
Pyörän Paino
26
Kantavuus
140
Runko
Alumiinirunko
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili