Tervetuloa sähköpyörien erikoisliikkeeseen!

Tietoa Electrobikestä

Electrobike on vuonna 2009 perustettu suomalainen sähköpyörä yritys. Yritys tarjoaa asiakkailleen maan kattavimman valikoiman laadukkaita sähköavusteisia polkupyöriä sekä niiden oheistarvikkeita ja huoltopalveluita. Asiantunteva ja osaava henkilökunta varmistaa, että yrityksemme tarjoaa asiakkailleen laadukkaat sähköpolkupyörä tuotteet, asiantuntevan tuote- ja käyttöopastuksen sekä tuotteillemme monipuoliset sähköpyörien huoltopalvelut.

Electrobike toimii tällä hetkellä 4 paikkakunnalla

Electrobike aloitti sähköavusteisten polkupyörien maahantuonnin vuonna 2009, jolloin yritys avasi pienen ”varastomyymälän” Pälkäneelle. Pian huomasimme, että suurin osa verkkokaupassa myymistämme polkupyöristä päätyi Uudenmaan alueelle. Laajensimme toimintaamme ja avasimme tammikuussa 2011 myymälän myös Helsinkiin. Asiakkaat löysivät meidät nopeasti ja tuotteidemme sekä palvelumme tunnettuus laajeni niin kuluttajien kuin myös eri alueilla toimivien polkupyörämyymälöiden parissa. Saimme vuoden 2011 lopulla runsaasti yhteydenottoja Etelä-Suomen alueella polkupyöriä myyviltä yrittäjiltä, jotka tiedustelivat mahdollisuutta saada tuotteitamme jälleenmyyntiin. 

Yrityksemme oli perustettu toimimaan vähittäismyynnin parissa, emmekä halunneet kyselyistä huolimatta laajentaa toimintaamme tukkumyyntiin. Halusimme laajentaa yrityksen toimintaa siten, että asiakkaamme saavat edelleen asiantuntevaa ja ripeää palvelua. Joten päädyimme vuoden 2011 alussa laajentaa toimintamme francichising myyntiin. Ensimmäiset kaksi Dealer kauppiasta aloittivat tuotteidemme myynnin alkuvuodesta 2012 ja kolmas sopimus tehtiin saman vuoden elokuussa. Yhteistyö Dealer- kauppiaiden kanssa on antanut asiakkaille paremmat mahdollisuudet tutustua tuotteisiimme ja parantanut niiden saatavuutta laajemmalla alueella

Yrityksemme tavoitteena on laajentaa toimintaamme niin, että tuotteidemme myynti- sekä huoltoverkoston tulisi kattaa koko Suomen. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä tarjoamiamme palveluita asiakkailta saatujen palautteiden perusteella. Yrityksen päättäjät ovat mukana toiminnassa täysipäiväisesti, joten palautteeseen reagointi ja palveluiden kehittämiseen tarttuminen on hyvin nopeaa. 

Kaiken toiminnan lähtökohtana on tyytyväinen asiakas.

Jimi Jokinen
Myynti & Markkinointi

GoExpo messut 2015

 

Jos joku tuntee sähköpyörät, niin me!

Tarjoamme asiakkaillemme Suomen laajimman ja kattavimman valikoiman korkealaatuisia sähköpolkupyöriä, niiden oheistarvikkeita ja asiantuntevaa palvelua.

Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy noin 60 erilaista sähköpyörä mallia.

Miksi sähköpyöräsi kannattaa ostaa sähköpyörien erikoisliikkeestä?

Koska meillä pääset kokeilemaan useita eri sähköpyörä merkkejä, malleja ja avustusjärjestelmiä samalla kertaa ja asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan sähköpyörä mallin. Me sähköpolkupyörien erikoisliikkeessä osaamme tämän! Sähköpyörät luovutetaan aina luovutushuollettuna ja mitoillesi säädettynä. Joskus myös satula on liian kova tai ohjaustanko väärän mallinen, ei hätää! Valikoimastamme löytyy myös paljon tarvikkeita ja voimme varustella sähköpyöräsi haluamillasi osilla ja tarvikkeilla. Tarvikkeiden asennus sisältyy aina sähköpolkupyörän hintaan.

Et ole sähköpyöräsi kanssa yksin.

Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää vielä pyörän oston jälkeen, niin asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa sähköpyöriin liittyvissä kysymyksissäsi. Me myös huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset sähköpyörät ja meidän kautta saat akut ja muut tarvike osat myös vanhaan sähköpyörääsi

Kenelle sähköpyörä sopii?

Sähköpyörä sopii kaikille! Se on nopea ja edullinen kulkuväline kulkea työpaikalle, kouluun, harrastuksiin tai sitten vaikka kauppa reissuille. Sähköpyörä on myös täydellinen retkipyörä, jos tarkoituksesi on ajella mukavasti pitkiä matkoja ilman että vastatuuli ja ylämäet rasittaisivat matkantekoa.

Sähköpyörä on erittäin hyvä kulkuneuvo lapsille, aikuisille ja myös vanhemmille ihmisille.

Sähköpyörä on yhtä nopea tai nopeampi kulkuneuvo kaupunki alueilla kuin mopot, autot ja julkinen liikenne. Samalla saat normaalin pyöräilyn hyödyt ja pääset paikasta toiseen nopeasti ja vaivattomasti.

Lue lisää sähköpyöristä