View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 28

Sivu
per sivu
Set Descending Direction
 1. Wera Momenttiavain Click-Torque A 6 1/4
  Wera Momenttiavain Click-Torque A 6 1/4" Bits-pidin
  284,95
  Naksahtava momenttiavain hyvin tunnistettavaan Wera-tyyliin muotoiltuna. Erittäin vankka malli ja korkea tarkkuus standardin DIN EN ISO 6789-1:2017-07 mukaan. Arvojen helppo säätö ja varmistaminen. Työkalu naksahtaa kuultavasti ja tuntuvasti, kun arvo saavutetaan. Tämä helpottaa myös halutun vääntömomentin turvallista asettamista. Vankka laukaisumekanismi takaa selvästi kuultavan ja tuntuvan laukaisusignaalin, kun asetettu vääntömomentti saavutetaan. Oikealle kiristys. Suunnanvaihtoräikkä, jossa 45 hammasta.
 2. Wera Momenttiavain Click-Torque B 2 3/8
  Wera Momenttiavain Click-Torque B 2 3/8" vääntiö
  308,95
  Naksahtava momenttiavain hyvin tunnistettavaan Wera-tyyliin muotoiltuna. Erittäin vankka malli ja korkea tarkkuus standardin DIN EN ISO 6789-1:2017-07 mukaan. Arvojen helppo säätö ja varmistaminen. Työkalu naksahtaa kuultavasti ja tuntuvasti, kun arvo saavutetaan. Tämä helpottaa myös halutun vääntömomentin turvallista asettamista. Vankka laukaisumekanismi takaa selvästi kuultavan ja tuntuvan laukaisusignaalin, kun asetettu vääntömomentti saavutetaan. Oikealle kiristys. Suunnanvaihtoräikkä, jossa 45 hammasta. Wera - Be a Tool Rebel
 3. Wera Momenttiavain Click-Torque C 3 Set 1
  Wera Momenttiavain Click-Torque C 3 Set 1
  501,95
  Click-Torq -momenttiavain ikonisella Wera-muotoilulla sekä erittäin korkealla tarkkuudella DIN EN ISO 6789-1: 2017-07 mukaan. Raja-arvo on erittäin helppo asettaa ja lukita. Selkeästi kuuluva, ja käsissä tuntuva naksahdus auttaa asettamaan oikean momenttiarvon avaimeen. Selvästi kuultava ja käsissä tuntuva vapautussignaali, kun asetettu vääntömomentti saavutetaan. Vain oikeakäteiseen käyttöön, vääntömomentin hallinta toimii vain myötä päivään. 45-hampaisella käännettävällä räikällä. Toimitetaan kattavien lisätarvikkeiden kera, kompaktissa tekstiililaatikossa. Sisältö: Click-Torq -momenttiavain C 3, 1/2“, 40 - 200 Nm, neljä 1/2" hylsyavainta, 7 kärkihylsyä: kuusiokolo, TORX® sekä jatkovarsi.
 4. Wera Ruuvitalttasarja Kraftform XXL 2
  Wera Ruuvitalttasarja Kraftform XXL 2
  94,95
  12-osainen ruuvitalttasarja Allround-Set. Kraftform Plus -kahva miellyttävään ergonomiseen työskentelyyn, estää rakkuloiden ja kovettumien syntymisen. Kovat tartunta-alueet takaavat suuren työskentelynopeuden, kun taas pehmeät tartunta-alueet takaavat korkean vääntömomentin voimansiirron. Osa ruuvitaltoista Lasertip-kärjellä: Weran Lasertip-ruuvitalttojen kärki on mikroskooppisesti karhennettu lasersäteellä. Tämä karkea pinta puree ruuvinpäähän. Tahatonta poisluiskahtamista ei enää pääse tapahtumaan. Take it easy -värikoodausjärjestelmä profiilien ja koon mukaan – tarvittavan työkalun helppoon ja nopeaan löytämiseen.
 5. Wera Kuusiokoloavainsarja 950/9 Multicolour HF1
  Wera Kuusiokoloavainsarja 950/9 Multicolour HF1
  66,95
  Huippulaadukas kuusiokoloavainsarja värikoodatulla ja käsittelyä parantavalla muoviholkilla. Muoviholkin ansiosta oikean kokoinen avain on helppo löytää. Lisäksi ote avaimesta on ergonominen ja avainta on miellyttävä käyttää myös alhaisemmissa lämpötiloissa. Kestävä säilytyspidin varmistaa turvallisen säilytyksen ja helpon käytön. Hex-Plus-profiilin ansiosta kasvanut kosketuspinta-ala ruuvinkannan sisällä estää sekä ruuvinkannan vauriot, että tekee avaimesta erittäin pitkäikäisen. Pitkän varren pallopää mahdollistaa ruuvauksen vinossa. Pito-toiminto pitää ruuvit tukevasti kiinni avaimessa. BlackLaser-pintakäsittely tarjoaa erinomaisen pinnan suojan jopa korroosiota vastaan ja pitkän käyttöiän. Laserkaiverretut ja siten kulutuskestävät kokomerkinnät L-näppäimiin nopeaa käyttöä varten.
 6. Wera Kuusiokoloavainsarja 950 PKL/9 BM
  Wera Kuusiokoloavainsarja 950 PKL/9 BM
  38,95
  Laadukas L-avainsarja kuusiokoloruuveille. Hex-Plus-profiili estää ruuvinkannan vauriot: Suuri kosketuspinta estää kannan pyöristymisen. Pitkän varren pallopää mahdollistaa ruuvauksen vinossa. BlackLaser-pinta tarjoaa kehittyneen korroosiosuojan. Hankautumista kestävä kokomerkintä helppoa käyttöä varten. Mukana kestävä pidike, jossa L-avaimet pysyvät hyvin kiinni ja josta avaimet on helppo irrottaa.
 7. Wera Kuusiokoloavainsarja 3950 SPKL
  Wera Kuusiokoloavainsarja 3950 SPKL
  71,95
  Huippulaadukas ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuusiokoloavainsarja. Ruostumattomasta teräksestä valmistetusta avaimesta ei pääse lohkeamaan teräshiukkasia ruuvinkantaa, joten ruuvinkantaan ei pääse muodostumaan ruostetta ajan saatossa. Hex-Plus-profiilin ansiosta kasvanut kosketuspinta-ala ruuvinkannan sisällä estää sekä ruuvinkannan vauriot, että tekee avaimesta erittäin pitkäikäisen. Pitkän varren pallopää mahdollistaa ruuvauksen vinossa. "Take it easy" Tool Finder -järjestelmän värikoodaus koon mukaan.
 8. Wera L-avainsarja 967/9 TX XL Multicolour HF 1
  Wera L-avainsarja 967/9 TX XL Multicolour HF 1
  71,95
  Huippulaadukas L-avainsarja TORX®-ruuveille. Pitotoiminto on toteutettu kärkiprofiilin kiilamaisella muodolla jolloin korkeampi kosketuspaine pitää ruuvin kiinni avaimessa. Erityisen pitkä varsi. Pyöreä runko, sekä sen päälle supistettu muoviholkki on miellyttävä käyttää ja mahdollistaa parhaan mahdollisen voiman välittymisen. Muoviholkin ansiosta työskentely on miellyttävää myös alhaisissa lämpötiloissa. "Take it easy Toolfinder" -järjestelmän värikoodaus helpottaa oikean avaimen nopeaa löytämistä. BlackLaser-pintakäsittely tarjoaa erinomaisen suojan korroosiota vastaan ja pitkän käyttöiän. Laser -kaiverretut kokomerkinnät kestävät kulutusta, sekä tekevät avainten tunnistamisesta helppoa. Toimitetaan kestävässä kumipidikkeessä, joka mahdollistaa L-avainten turvallisen säilyttämisen ja yksinkertaisen käytön.
 9. Wera Ruuvitalttasarja 334/6
  Wera Ruuvitalttasarja 334/6
  62,95
  6-osainen ruuvitalttasarja Kraftform Plus -kahvalla nopeaan työskentelyyn ja ergonomiseen ruuvaukseen ilman rakkoja ja känsiä. Kraftform-monikomponenttikahva asettuu hyvin käteen ja on erittäin mukava ja tehokas vääntömomentin välittäjä nopeassa työssä. Vierimätön muotoilu estää työkalun karkaamisen työkohteessa. Pääasiassa Lasertip-kärjellä: kärjen mikrourat tarttuvat kiinnittimeen, varmistavat otteen ja vähentävät ulos vääntymistä. Kahvan ruuvisymboli ja kärjen koon merkinnät kahvassa helpottavat oikean työkalun löytämistä työkalulaatikosta. Mukana muovinen säilytysteline, ihanteellinen järjestelmällistä säilytystä varten.
 10. Wera Ruuvitalttasarja 932/6 6-os.
  Wera Ruuvitalttasarja 932/6 6-os.
  80,95
  Wera lyöntiruuvitalttasarja juuttuneiden ruuvien tai ruuvikiristimien avaamiseen, talttaamiseen ja kiristämiseen. Kraftform Plus -monikomponenttikahva sallii ergonomisen työskentelyn. Kraftform Plus kahvan kovat tartuntavyöhykkeet suurille työskentelynopeuksille, kun taas pehmeät vyöhykkeet varmistavat korkean vääntömomentin siirron. Kuusikulmainen varsi on korkealaatuista terästä ja ulottuu koko kahvan läpi varmistaen koko voiman välittymisen jopa vasaralla lyötynä. Sitkeä ja karkaistu materiaali estää terää halkeilemasta tai murtumasta. Yhdysrakenteinen lyöntipää pidentää käyttöikää ja vähentää halkeiluvaaraa. Wera Black Point -kärki tarjoaa tarkan sovituksen ja optimaalisen korroosiosuojan. Kahvan kuusikulmainen muotoilu estää työkalun vierimisen työpisteeltä.
 11. Wera Räikkälenkkisarja Joker 4-os.
  Wera Räikkälenkkisarja Joker 4-os.
  159,95
  Laadukas räikkälenkkiavainsarja. Kaikkea mitä räikkälenkiltä odotetaan. Ja paljon muuta. Nopeampi, parempi, tyylikäs. Todellinen jokeri. Uuden sukupolven räikkälenkkiavaimet. Kuusiokantapulteille, ruuveille ja muttereille. Sen ainutlaatuinen pitotoiminto kidan metallilevyn ansiosta vähentää muttereiden ja pulttien putoamisriskiä. Kidan vaihdettava metallilevy puree muttereihin ja pultteihin erikoiskovilla hampaillaan ja vähentää pyörähdysriskiä. Integroitu pitotoiminto estää pulttia tai mutteria lipsahtamasta avaimen läpi ja sallii suuremman vääntömomentin käytön. Kaksoiskuusio-geometria antaa varman otteen muttereista ja pulteista ja vähentää pyörähdysriskiä. Vain 30 asteen palautuskulma avoimessa päässä vähentää aikaa vievää avaimen kääntämistä. Silmukkapään räikkämekanismin erittäin hieno hammastus, yhteensä 80 hammasta, mahdollistaa joustavan käytön ahtaassa tilassa. Erikoistaottu geometria suurta vääntömomentin ja voiman siirtoa varten. Korkealaatuista kromimolybdeeniterästä nikkelikromipinnoitteella antaa hyvän korroosiosuojan. "Take it easy" -työkalun värikoodaus helpottaa oikean työkalun valitsemisessa nopeasti.
 12. Wera Räikkälenkkisarja Joker 11-os.
  Wera Räikkälenkkisarja Joker 11-os.
  455,95
  Laadukas yhdistelmäräikkäavainsarja. Kaikkea mitä räikkäavaimelta odotetaan. Ja paljon muuta. Nopeampi, parempi, tyylikäs. Todellinen jokeri. Uuden sukupolven yhdistelmäräikkäavaimet. 11-osainen sarja tukevassa kotelossa. Kuusiokantapulteille, ruuveille ja muttereille. Sen ainutlaatuinen pitotoiminto kidan metallilevyn ansiosta vähentää muttereiden ja pulttien putoamisriskiä. Kidan vaihdettava metallilevy pidättää mutterit ja pultit erikoiskovilla hampailla ja vähentää pyörähdysriskiä. Integroitu rajoitin estää pyörähdyksen pultin kannan ympärillä ja sallii suuremman vääntömomentin käytön. Kaksoiskuusio-geometria antaa varman otteen muttereista ja pulteista ja vähentää pyörähdysriskiä. Vain 30 asteen palautuskulma avoimessa päässä vähentää aikaa vievää avaimen kääntämistä kiristettäessä. Silmukkapään räikkämekanismin erittäin hieno hammastus – yhteensä 80 hammasta – mahdollistaa joustavan käytön ahtaassa tilassa. Erikoistaottu geometria suurta vääntömomentin ja voiman siirtoa varten. Korkealaatuista kromimolybdeeniterästä nikkelikromipinnoitteella antaa hyvän korroosiosuojan.
 13. Wera Polkupyöräsarja 1
  Wera Polkupyöräsarja 1
  72,95
  Polkupyöränkorjaamot ja intohimoiset pyöräilijät rakastavat pyöränsä kunnostamista ja huoltamista. Weran Bicycle set 1 tarjoaa valikoiman työkaluja ja ratkaisuja yleisimpiin ruuvaustarpeisiin polkupyörien kanssa työskenneltäessä. Kestävä ja laadukas tekstiilikotelo sisältää Zyklop Mini 1 räikän sekä 10 ruuvauskärjen sarjan, jotka on valittu juuri polkupyöristä löytyviä ruuviliitoksia silmällä pitäen. Kärjet sisältävät kaikki Weran ruuvauskärkiteknologian tuomat hyödyt ja edut.
 14. Wera Polkupyöräsarja 2
  Wera Polkupyöräsarja 2
  109,95
  Työkalusarja polkupyöräilijälle käytännöllisessä tekstiilitaskussa ja 89 mm pitkillä vaihtokärjillä. Sisältää 816 R Kraftform -talttakahvan Rapidaptor-kärkipitimellä. Kaksikomponentti kahva ergonomiseen työskentelyyn.
 15. Wera Polkupyöräsarja 3
  Wera Polkupyöräsarja 3
  164,95

  Työkalusarja polkupyöräilijälle, sisältää bits -räikän, bits -ruuvauskärkiä, hylsyavaimia ja näppärän kokoisen talttakahvan.

  Täydellinen universaali apuri moniin eri ruuvaustarpeisiin. Korkealaatuinen Kraftform Plus -talttakahva ergonomiseen työskentelyyn. Kraftform Plus kahvan kovat tartuntavyöhykkeet suurille työskentelynopeuksille, kun taas pehmeät vyöhykkeet varmistavat korkean vääntömomentin siirron. Bits -räikkä nopeaan työskentelyyn, kun tilanpuutteen takia ruuvitaltan tai koneen käyttö on mahdotonta. Nopea räikän suunnanvaihto kääntövivun ansiosta. Räikkää mahdollista pyörittää nopeasti myös peukalolla uritetun kehän ansiosta. Helppokäyttöinen jopa yhdellä kädellä. Ergonominen räikän varsi Kraftfrom muotoilulla sopii täydellisesti sormillesi. Räikkään suoraan yhdistetty bits –kärkipidin mahdollistaa todella ahtaissa väleissä työskentelyn. Pieni, vain 6 ° paluukulma 6 ° tarkkaan työhön. Kestävä, muottiin taottu täysmetallinenvarsi. Kestää jopa yli 65Nm vääntöä. Ruuvausnopeutta lisäävällä irtokauluksella varustettua Rapidaptor-kärkipidintä voidaan käyttää jatkeena salaman nopeisiin ruuvikärkien vaihtoon. Kestävät ruuvauskärjet yleiskäyttöön. Käsi- ja konehylsyt melkein kaikkiin sovelluksiin.

  Take it Easy Tool Finder –järjestelmän värikoodauksen ansiosta löydät nopeasti oikean työkalun. Tukeva ote myös öljyisillä käsillä urituksen ansiosta. Ura pidinkuulalle. Ulkoisille kuusikulmaisille pulteille ja muttereille. Valmistettu mattakromatusta kromi-vanadiinista.

 16. Wera Polkupyöräsarja 4
  Wera Polkupyöräsarja 4
  82,95
  Pyöreästä teräksestä valmistetut L-avaimet muoviholkilla polkupyöräilijälle. Muoviholkki tekee työskentelystä ergonomista ja mukavan myös matalissa lämpötiloissa. Kaikki L-avaimet ovat helposti löydettävissä värikoodauksensa ja kokomerkintöjensä ansiosta. Kuusiokolo ja TORX®-ruuveille. Kestävä ja kevyt, taitettava tekstiilitasku.
 17. Wera Kraftform Kompakt Zyklop Mini 2
  Wera Kraftform Kompakt Zyklop Mini 2
  169,95
  Räikät ja ruuvaustyökalut Kraftform Kompakt -muodossa. Näissä taotuissa, täysteräksisissä Zyklop Mini 1- ja 2 -räikissä yhdistyy upea muotoilu ja uskomaton kestävyys. Erityisen nopeaan ruuvaamiseen myös ahtaissa työtilanteissa. Aina kun ruuvaaminen koneella tai perinteisellä käsin käytettävällä työkalulla ei ole mahdollista tilasyistä, voidaan käyttää Zyklop Mini 1:ta tai Zyklop Mini 2:ta. 1 bits-kärkiräikkä Zyklop Mini 1; sopii sellaisten bits-kärkien kiinnittämiseen, joissa on 1/4" kuusiokantakiinnitys standardin DIN ISO 1173-C 6,3 ja E 6,3 mukaan, sekä Wera-liitäntäsarjoihin 1 ja 4. 1/4" hylsyjen käyttö on mahdollista Weran sovittimella 870/1. 1 hylsyräikkä Zyklop Mini 2; sopii Wera Zyklop -erikoishylsyjen 8790 FA kiinnittämiseen suoraan.
 18. Wera Ruuvitalttasarja Kraftform Kompakt 28 SB
  Wera Ruuvitalttasarja Kraftform Kompakt 28 SB
  54,95
  Wera Kompakt työkalu, jossa monikomponentti Kraftform-kahva nopeaan työskentelyyn ja erityisen ergonomiseen ruuvaamiseen. Integroitu bits-kärkilipas kahvassa. Lippaassa voidaan säilyttää 6 bits-kärkeä. Bajonettiterä voidaan työntää sisään ahtaissa ruuvauspaikoissa. Se voidaan myös irrottaa konekäyttöä varten. Lukitusrengas ja vahva kestomagneetti takaavat bits-kärjen tiukan istuvuuden.
 19. Wera Bits-kärkisarja Kraftform Kompakt 100
  Wera Bits-kärkisarja Kraftform Kompakt 100
  162,95
  52-osainen kärkisarja suojaavassa, kompaktissa tekstiilirasiassa joka on erittäin kestävä. Pieni tilavuus ja paino yksinkertaistetulle liikkuvuudelle. Kompakti työkalusarja 52 ruuvityökalulla. 1 ruuvitalttakahva Rapidaptor -pikaliitännällä. 1 Rapidaptor -kärkipidin käytettäväksi sähköporan istukassa. 30 BiTorsion -bitskärkeä joiden pituus on 25 mm, pitkä käyttöikä, tehokkaasti iskuvaimennettu (BTZ). Yleiskäyttöön, erittäin kova (BTH), 12 Impaktor -bitskärkeä joiden pituus on 50 mm erityisen vaativiin töihin iskuvääntimellä, 8 L-avainta Hex-Plus -profiililla (estää ruuvikannan vaurioitumisen) sekä pallopäällä pidemmässä varressa mahdollistaa käytön myös avain vinossa. Erittäin pitkäikäinen ja kestävä tekstiilirasia, voidaan sijoittaa pystyyn säilyttämistä varten korjaamon hyllyllä. Ylimääräinen pintasuojaus rasian ulkokankaan ansiosta.
 20. Wera Räikkäsarja 8100 SA 1/4
  Wera Räikkäsarja 8100 SA 1/4"
  407,95
  Uskomattoman kompaktin asettelun ansiosta paljon työkaluja mahdollisimman pienessä tilassa. Täysin uudenlainen räikkäsarja ainutlaatuisten tekstiilirasioiden ansiosta, jotka ovat erittäin lujatekoisia ja kestäviä. Rasia on mahdollista varastoida myös pystyssä vähän tilaa vieden. Rasian ulkopintaa suojaa erillinen tekstiilikerros. Alhainen paino ja tilavuus vaivattomaan liikutteluun. Take it easy Tool Finder -värikoodaus koon mukaan.
 21. Wera Hylsysarja 8100 SA 8 Metal 1/4
  Wera Hylsysarja 8100 SA 8 Metal 1/4"
  161,95
  Zyklop-metalliräikkäsarja vaihtovivulla. Zyklop-metalliräikkä vaihtovivulla. Hoikka rakenne helpottaa työskentelyä ahtaassa tilassa. Tiheä hammastus 72 hampaalla mahdollistaa vain 5° palautuskulman. Kätevä suunnanvaihto vivulla ja varma hylsyn lukitus. Taottu täysmetallinen räikkä (kromimolybdeeni) on erittäin vankka ja pitkäikäinen. Erittäin kompakti sarja, monta työkalua pienimmässä mahdollisessa tilassa. Täysin uusi räikkäsarjan tuntuma uusien, erittäin joustavien ja kestävien tekstiililokeroiden ansiosta. Ne voidaan asettaa pystyyn tunnistamisen helpottamiseksi korjaamon työkaluhyllyssä. Tekstiilipinta suojaa pintaa. Keveys ja pieni koko helpottavat kuljettamista.
 22. Wera 3/8
  Wera 3/8" Hylsysarja Zyklop Metal
  205,95
  Uskomattoman kompakti setti, jossa on paljon työkaluja pienessä tilassa. Täysin uudenlainen räikkäsarja uusien tekstiililaatikoiden ansiosta. Laatikot ovat vankkoja ja pitkäkestoisia. Säilytettävissä myös pystyasennossa. Näin työkalut on helppo nähdä niiden ollessa työpajan hyllylle varastoituina. Lisäetuna pintojen suojaus tekstiilisen ulkopinnan ansiosta. Alhainen paino ja tilavuus helpottavat mukana kuljettamista. Take it easy -värikoodausjärjestelmä: Värikoodit koon mukaan.
 23. Wera Hylsysarja Belt A 1 8790 HMA HF 1/4
  Wera Hylsysarja Belt A 1 8790 HMA HF 1/4"
  92,95
  Weralle ominaiseen tapaan suunniteltu 9 hylsyavaimen sarja joka vie erittäin vähän tilaa. Sisältää hylsyt 4-13mm Hylsyt pysyvät vyössä kiinni ns. "Twist and lock" -kiinnityksen ansiosta. Take it easy Toolfinder" -järjestelmän värikoodaus helpottaa oikean hylsyn nopeaa löytämistä. Sisältää karabiinihaan jolla vyö on helppo kiinnittää vyölenksuun tai taskuun. Hylsyissä on "Holding Function" pitotoiminto jonka ansiosta mutterit ja pultit pysyvät kiinni hylsyssä ja vältyt hukkaamasta niitä kriittisellä hetkellä. Hylsyvyön taakse sijoitetun tarranauhan ja mukana toimitettavan liimapintaisen vastakappaleen avulla sarja on helppo kiinnittää työkaluseinään, työkaluvaunuun tai Wera 2 Go järjestelmään.
 24. Wera Hylsysarja Belt A 2 8740 A HF 1/4
  Wera Hylsysarja Belt A 2 8740 A HF 1/4"
  121,95
  Weralle ominaiseen tapaan suunniteltu 8 kuusiokolohylsyavaimen sarja joka vie erittäin vähän tilaa. Hylsyt pysyvät vyössä kiinni ns. "Twist and lock" -kiinnityksen ansiosta. Take it easy Toolfinder" -järjestelmän värikoodaus helpottaa oikean hylsyn nopeaa löytämistä. Sisältää karabiinihaan jolla vyö on helppo kiinnittää vyölenksuun tai taskuun. Hylsyissä on "Holding Function" pitotoiminto jonka ansiosta mutterit ja pultit pysyvät kiinni hylsyssä ja vältyt hukkaamasta niitä kriittisellä hetkellä. Hylsyvyön taakse sijoitetun tarranauhan ja mukana toimitettavan liimapintaisen vastakappaleen avulla sarja on helppo kiinnittää työkaluseinään, työkaluvaunuun tai Wera 2 Go järjestelmään.
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 28

Sivu
per sivu
Set Descending Direction