Tervetuloa sähköpyörien erikoisliikkeeseen!

Avoimet Työpaikat

Vantaa - Pyöräasiantuntija sähköpyörien erikoisliikkeeseen!

Haemme pyöräasiantuntijaa monipuoliseen myymälätyöhön Vantaan, Tammiston liikkeeseemme!

Haemme Electrobiken nopeasti kasvavaan henkilökuntaan ammattitaitoista myymälätyöntekijää monipuolisiin sähköpyöräkaupan tehtäviin.

Työntekijä osallistuu myymälän myyntityöhön ja liikkeen yleiseen toimintaan. Työntekijän tehtäviin kuuluvat esimerkiksi henkilökohtainen myyntityö ja asiakaspalvelu, asiakaskysymyksiin ja palautteisiin vastaaminen, tuotteiden täydennysostot, hintamerkintöjen luonti ja myymälän siisteyden ylläpito, pyörien kasaus ja säätötehtävät sekä avustavat huoltotyöt. Normaali työpäivä sisältää myyntiä ja asiakaspalvelua kuluttaja- ja yritysasiakkaiden kanssa, yhteydenottopyyntöjen käsittelyä, tilausten vastaanottoja, osto- ja myyntitilausten syöttämistä kassajärjestelmään, pyörien kasausta ja muita liiketoimintoja tukevia tehtäviä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää halua ja intoa hyvään asiakaspalveluun ja positiivisen asiakaskokemuksen luomiseen, hyviä it-taitoja (Microsoft Office) sekä erinomaisia sosiaalisia taitoja ja kykyä toimia tiimissä.
Arvostamme ja hakijan eduksi katsotaan, aikaisempi kokemus pyöräkaupan työtehtävistä, pyöräilyn harrastuneisuus, asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelykokemus, kokemus B2B kaupasta, sähköpyörien / polkupyöräkaupan tuotetuntemus ja oma-aloitteinen sekä tarkka työote.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja pärjäät työssäsi tarvittaessa myös englannin kielellä. Ruotsi ja muut kielet ovat eduksi. Tarjoamme sinulle työpaikan nopeasti kasvavassa yrityksessä ja hyvät etenemismahdollisuudet kasvavalla alalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian kokoaikaisella, toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.
Työtä tehdään pääsääntöisesti liikkeiden aukioloaikojen mukaisesti, työ sisältää myös liikkeen aukioloaikojen mukaisesti lauantaityötä.

Hakuaika päättyy viimeistään 02.05.2021, mutta suosittelemme lähettämään hakemuksen pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisimman pian. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen täyttämällä oheinen lomake: https://form.jotform.com/211011806973349

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse asiakaspalvelu@electrobike.fi tai
soittamalla Simo Kaskinen +358 50 5913113 arkisin 9:00-11:00

www.electrobike.fi