Tervetuloa sähköpyörien erikoisliikkeeseen!

Avoimet Työpaikat

Haemme myyntiassistentteja Tampereen liikkeeseemme!

Hieman meistä: Electrobike on sähköpyörien erikoisliike, joka keskittyy sähköpyörien ja pyöräilytarvikkeiden vähittäiskauppaan, yritysmyyntiin sekä sähköpyörien maahantuontiin. Olemme olleet sähköpyöräalalla jo vuodesta 2009, myymälämme sijaitsevat Vantaan Tammistossa ja Tampereen Lielahdessa. Toimintamme arvot ovat laatu, kestävyys ja ympäristöystävällisyys. Valitsemme kumppaneiksemme vain laadukkaita ja luotettavia merkkejä, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme aina vain parhaita tuotteita sekä iloista ja asiakaslähtöistä palvelua. Maahantuomme ja myymme Husqvarna, R Raymon, Boostbike ja Ruff Cycles sähköpyörämerkkejä.

Haemme Electrobiken nopeasti kasvavaan myyntitiimiin asiakaspalvelutaitoisia ja hyvät tietotekniset taidot omaavia työntekijöitä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, palvelemaan yritys-, ja kuluttajamyynnin asiakkaita puhelimitse, verkossa ja myymälöissämme.

Myyntiassistentin päivittäisiin tehtäviin kuuluu myynti ja asiakaspalvelu kuluttaja- ja yritysasiakkaiden kanssa, yhteydenottopyyntöjen käsittely, tilausten vastaanotto, osto- ja myyntitilausten syöttäminen kassajärjestelmään ja muut liiketoimintoja tukevat tehtävät.

Tehtävän menestyksekäs hoitminen edellyttää halua ja intoa hyvään asiakaspalveluun ja positiivisen asiakaskokemuksen luomiseen, hyviä it-taitoja (Microsoft Office) sekä erinomaisia sosiaalisia taitoja ja kykyä toimia tiimissä.

Arvostamme asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelykokemusta, B2B kaupan osaamista, sähköpyörien / polkupyöräkaupan tuotetuntemusta ja oma-aloitteista sekä tarkkaa työotetta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja pärjäät työssäsi tarvittaessa myös englannin kielellä. Ruotsi ja muut kielet ovat eduksi. Tarjoamme sinulle työpaikan kasvavassa myyntitiimissämme ja hyvät etenemismahdollisuudet kasvavalla alalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakuaika päättyy 10.02.2021, mutta suosittelemme lähettämään hakemuksen pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisimman pian. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen täyttämällä oheinen lomake.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse asiakaspalvelu@electrobike.fi tai
soittamalla 045 2740400 arkisin 16:00-18:00


Haemme ammattitaitoista pyörähuoltajaa / mekaanikkoa Tampere ja Espoo!

Hieman meistä: Electrobike on sähköpyörien erikoisliike, joka keskittyy sähköpyörien ja pyöräilytarvikkeiden vähittäiskauppaan, yritysmyyntiin sekä maahantuontiin. Olemme olleet sähköpyöräalalla jo vuodesta 2009, nykyiset myymälämme sijaitsevat Vantaan Tammistossa ja Tampereen Lielahdessa ja laajennamme toimintaamme. Toimintamme arvot ovat laatu, kestävyys ja ympäristöystävällisyys. Valitsemme kumppaneiksemme vain laadukkaita ja luotettavia merkkejä, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme aina parhaita tuotteita ja moitteetonta sekä henkilökohtaista asiakaspalvelua. Nämä arvot näkyvät myös huollossa, jossa haluamme tarjota asiakkaidemme pyörille vain parasta huoltopalvelua, nopealla aikataululla.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii ammattitaitoa ja kokemusta polkupyörien huollosta ja vähintään perustason ymmärrystä sähköpyöristä ja niiden tekniikasta. Osaat oma-aloitteisesti tarttua töihin ja hoidat omat työsi aina kunnialla loppuun. Tehokas työtapa ja ajankäytön priorisointi on ensiarvoisen tärkeää, sillä työtä on kauden kiireisimpinä kuukausina paljon. Kiirettä hallitessasi tarvitset paineensietokykyä ja taitoa työskennellä huolellisesti myös kiireessä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja pärjäät työssäsi tarvittaessa myös englannin kielellä. Ruotsi ja muut kielet ovat eduksi.

Maahantuomme ja myymme Husqvarna, R Raymon, Boostbike ja Ruff Cycles merkkejä, mutta huollamme kaikkien valmistajien pyöriä, luomupyöriä ja sähköpyöriä. Omien merkkiemme avustusjärjestelmät ovat Shimano, Yamaha, Bosch & Brose.

Erityistietämystä vaativien töiden osalta tarjoamme sinulle koulutuksen ja perehdytyksen. Opetamme sinulle myös välttämättömät kassan ja maksupäätteen käyttöön liittyvät asiat, mutta aiempi kokemus asiakaspalvelusta ja kassajärjestelmien käytöstä auttaa varmasti hahmottamaan asiat nopeasti!

Tarjoamme sinulle toimivat huoltotilat, pitkäaikaisen kokemuksen sähköpyöristä, laadukkaat ja erittäin kattavat huollon työvälineet ja mukavan työporukan!

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakuaika päättyy 11.02.2021, mutta suosittelemme lähettämään hakemuksen pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen täyttämällä oheinen lomake. Lomake: https://form.jotform.com/210112516106336

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse asiakaspalvelu@electrobike.fi tai
soittamalla 045 2740400 arkisin 16:00-18:00