Tervetuloa sähköpyörien erikoisliikkeeseen!

Työsuhdepyörä

TYÖSUHDEPYÖRÄT SÄHKÖPYÖRIEN SUOMEN YKKÖSELTÄ!

Markkinoiden kilpailukykyisin leasing, yli 5 vuotta kokemusta leasingtoiminnasta.

Työsuhdepyörällä tarkoitetaan perinteistä tai sähköavusteista pyörää, jonka työnantaja hankkii työntekijän käyttöön työ-, ja vapaa ajan matkoja varten.

Vuoden 2021 alusta lähtien työsuhdepyöräetu on tuloverovapaa 1200 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos polkupyörän kustannukset on jaettu esim. neljälle vuodelle, voi työntekijä saada tuloverovapaasti 4800 euron hintaisen sähköpolkupyörän käyttöönsä, mikäli työnantaja tarjoaa edun palkan päälle.


Me Electrobikella maahantuomme ja liisaamme sähköpyörät suoraan yritykselle jo yli 10 vuoden kokemuksella – ja kauttamme ei tule ylimääräisiä välityspalkkioita eikä välikäsiä. Kansainvälisten verkostomme avulla pystymme takaamaan parhaan saatavuuden ja oma ammattitaitoinen pyörähuoltomme pitää pyörät parhaassa käyttökunnossa. Kattavassa valikoimassamme on laadukkaat Saksalaiset Husqvarna, R Raymon & Ruff Cycles sähköpyörämerkit sekä oma, suomessa suunniteltu, Boostbike merkkimme.

Työsuhdesähköpyörä - Husqvarna

TYÖSUHDESÄHKÖPYÖRÄETU TYÖNTEKIJÄLLE


Työsuhdepyörän hankinnasta vastaa aina työnantaja, joka voi joko vähentää pyörän kustannukset työntekijän bruttopalkasta tai tarjota sen työsuhde-etuna palkan päälle.

Mikäli työnantaja tarjoaa etua siten, että kulut vähennetään työntekijän bruttopalkasta, kuukausittainen nettopalkkasi ei kuitenkaan laske samassa suhteessa. Bruttopalkasta vähentämisessä säästää myös siten, että se vähentää maksamiesi verojen ja työttömyysvakuutusmaksujen määrää. Säästösumma riippuu veroprosentistasi, mitä suurempi veroprosentti, sitä isompi säästö.

Työntekijät voivat suositella työsuhdepyörän hankintaa työnantajalle Electrobikesta, tai vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä suoraan meihin, jolloin olemme yhteydessä työnantajaan puolestasi. Kerromme mielellämme lisää!

Minkä sähköpyörän voin hankkia?
Sähköavusteinen työsuhdepyörä tulee olla varustettu enintään 250W tehoisella sähkömoottorilla, jonka moottori toimii vain poljettaessa ja lopettaa avustuksen 25km/h vauhdissa. Kaikki Electrobiken sähköpyörät täyttävät nämä vaatimukset.

Mitä merkkejä on saatavilla?
Maahantuomme itse kaikki myymämme brändit, kuten saksalaiset Husqvarna, R Raymon & Ruff Cycles sähköpyörämerkit ja Suomessa kehitetyn oman Boostbike merkkimme.

Miten valitsen pyörän ja tarvikkeet?
Asiakaspalvelijamme auttavat mielellään oikean sähköpyörän valinnassa. Sähköpyörät luovutetaan aina luovutushuollettuina ja kuljettajan mittoihin säädettyinä. Monipuolisesta valikoimastamme varaosia ja pyöräilytarvikkeita saat varusteet ja tarvikkeet kaikkiin pyöräilytarpeisiin.

TYÖSUHDESÄHKÖPYÖRÄETU TYÖNANTAJALLE

Työsuhdepyörä on äärettömän hyvä keino palkita ja kannustaa työntekijöiden liikkumista. Työnantaja voi tarjota työsuhdepyörän palkan päälle tai vähentää sen työntekijän bruttopalkasta. Mikäli työnantaja vähentää edun arvon palkasta, vähenee työnantajan maksamat palkkakulut ja palkan sivukulut.

Työnantajalle koituu siis taloudellista hyötyä, sillä työsuhde-edusta ei tule palkan sivukuluja ja leasing-sopimuksen kulut tai pyörän hankintahinta voidaan vähentää yhteisöverotuksessa. Työnantaja voi siis mahdollistaa edun siten, että työnantajalle ei aiheudu lainkaan kustannuksia. Hankinnan jälkeen työsuhdepyörän käyttö on vaivatonta, sillä tarjoamme kattavat huoltopaketit sopimuksiimme ja työntekijä voi tuoda pyörän huoltoon hänelle sopivana ajankohtana.

Säännöllisesti pyöräilevä ja liikkuva työntekijä myös voi paremmin ja se näkyy myös positiivisesti työssä. Lisäksi sairauspoissaoloista aiheutuvat kustannukset voivat laskea. Sähköpyörät innostavat myös liikuntaa harrastamattomia työntekijöitä liikkumaan ja nauttimaan pyöräilystä.

MIKSI HANKKIA TYÖSUHDESÄHKÖPYÖRÄ MEILTÄ?

• Maahantuomme ja liisaamme sähköpyörät suoraan teille - ei välityspalkkioita eikä välikäsiä
• Yli 10-vuoden kokemus sähköpyöristä ja niiden huollosta
• Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja
• Asiointi kanssamme on helppoa, sillä vastaamme suoraan kaikista tarjoamistamme tuotteista.
• Talvipyöräilyn kehitystyö nastarengaspalvelulla ja talvipyöräilyn haasteisiin erikoistuneella huoltopalvelulla.
• Huoltotakuu tuotteille ja varaosien nopea, 100% saatavuus sopimuksen mukaisesti.
• Pyörämerkkien yksityiskohtainen käyttöönottoperehdytys.
• Oma asiakas -ja huoltovastaava, jotka tuntevat malliston pyörät ja niiden ominaisuudet.
• Asiakaskokemuksen ja palvelukonseptien jatkuva kehitystyö.


LISÄTIETOJA

09 34873508 | yritysmyynti@electrobike.fi

https://www.tyosuhdepolkupyora.fi/

Trustmary Reviews

USEIN KYSYTTYÄ TYÖSUHDEPYÖRÄN HANKINNASTA

Mikä on työsuhdepyörä / työsuhdesähköpyörä ja kuinka se hankitaan?
Työsuhdepyörä kannattaa hankkia nyt, koska valtio on alkanut tukemaan terveellistä liikkumismuotoa 1200€/vuosi verovapaalla edulla.

Miksi työnantajan kannattaa tarjota etua henkilöstölle?
Työnantaja säästää suoraan palkan sivukuluissa ja yhteisöverossa. Pyöräily lisää työntekijän hyvinvointia, joka vaikuttaa positiivisesti työn tulokseen ja vähentää tutkitusti sairauspoissaoloja. Lisäksi työsuhdepyörä on erinomainen keino palkita työntekijää.

Miksi työntekijä olisi kiinnostunut edusta?
Veroedun ansiosta työntekijä säästää huomattavasti pyörän hankintahinnasta. Pyörän voi siis hankkia edullisemmin, kuin ostamalla suoraan liikkeestä.

Voiko työnantaja tukea etua jotenkin?
Työnantaja voi tukea hankintaa haluamansa määrän verran tai tarjoa pyörän esimerkiksi kokonaan palkan päälle. Etu on myös mahdollista tarjota siten, että siitä ei koidu lainkaan kustannuksia työnantajalle.

Miten on mahdollista, että etu ei lisää työnantajan kustannuksia?
Työnantajalle työsuhde-edusta ei tule lisääntyneitä palkan sivukuluja ja leasing sopimuksen kulut tai hankintahinta voidaan vähentää yhteisöverotuksessa.

Voinko käyttää työsuhdepyörää vapaa-ajalla?
Työsuhdepyörää voi käyttää työmatkalla sekä vapaa-ajalla, käyttötarkoitusta tai ajokilometrejä ei ole rajoitettu. Pyörä on käytössä työntekijällä koko sopimuskauden.

Miten työsuhdepyörän huolto toimii?
Electrobike tarjoaa työntekijälle huoltosopimuksen, jolloin työntekijä voi huollattaa pyöränsä missä tahansa Electrobiken huoltopisteessä.

Minkä pituisia leasingsopimuksia Electrobike tarjoaa?
Electrobike tarjoaa 24kk/36kk/48kk sopimuksia. Sopimuksen pystyy aina keskeyttämään maksamalla jäljellä olevat erät.

Mitä, jos työntekijän työsuhde päättyy kesken sopimuskauden?
Työntekijän työsuhteen päättyessä, työsuhdepyöräsopimus voidaan siirtää yrityksen sisällä toisen työntekijän nimiin ja sopimus jatkuu ennallaan tai työnantaja ja työntekijä maksavat jäljellä olevat maksuerät ja sopimuskausi päättyy. Tällöin käyttäjä voi joko palauttaa tai lunastaa työsuhdepyörän.

Husqvarna Työsuhdesähköpyörä