Tervetuloa sähköpyörien erikoisliikkeeseen!

Wera Polkupyöräsarja 3

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Työkalusarja polkupyöräilijälle, sisältää bits -räikän, bits -ruuvauskärkiä, hylsyavaimia ja näppärän kokoisen talttakahvan.


Täydellinen universaali apuri moniin eri ruuvaustarpeisiin. Korkealaatuinen Kraftform Plus -talttakahva ergonomiseen työskentelyyn. Kraftform Plus kahvan kovat tartuntavyöhykkeet suurille työskentelynopeuksille, kun taas pehmeät vyöhykkeet varmistavat korkean vääntömomentin siirron. Bits -räikkä nopeaan työskentelyyn, kun tilanpuutteen takia ruuvitaltan tai koneen käyttö on mahdotonta. Nopea räikän suunnanvaihto kääntövivun ansiosta. Räikkää mahdollista pyörittää nopeasti myös peukalolla uritetun kehän ansiosta. Helppokäyttöinen jopa yhdellä kädellä. Ergonominen räikän varsi Kraftfrom muotoilulla sopii täydellisesti sormillesi. Räikkään suoraan yhdistetty bits –kärkipidin mahdollistaa todella ahtaissa väleissä työskentelyn. Pieni, vain 6 ° paluukulma 6 ° tarkkaan työhön. Kestävä, muottiin taottu täysmetallinenvarsi. Kestää jopa yli 65Nm vääntöä. Ruuvausnopeutta lisäävällä irtokauluksella varustettua Rapidaptor-kärkipidintä voidaan käyttää jatkeena salaman nopeisiin ruuvikärkien vaihtoon. Kestävät ruuvauskärjet yleiskäyttöön. Käsi- ja konehylsyt melkein kaikkiin sovelluksiin.


Take it Easy Tool Finder –järjestelmän värikoodauksen ansiosta löydät nopeasti oikean työkalun. Tukeva ote myös öljyisillä käsillä urituksen ansiosta. Ura pidinkuulalle. Ulkoisille kuusikulmaisille pulteille ja muttereille. Valmistettu mattakromatusta kromi-vanadiinista.


Saatavuus: Tilattavissa

Tilaa tänään, niin lähetämme seuraavana arkipäivänä.Wednesday, June 16

Vain 39 jäljellä

Normaali hinta: 164,95 €

Tarjoushinta 129,95 €

Normaali hinta: 164,95 €

Tarjoushinta 129,95 €

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Väri Musta
Valmistaja Wera Tools

Kuvaus & Esitteet

Yksityiskohdat

Työkalusarja polkupyöräilijälle sisältää bits -räikän, bits -ruuvauskärkiä, hylsyavaimia ja näppärän kokoisen talttakahvan. Täydellinen universaali apuri moniin eri ruuvaustarpeisiin. Korkealaatuinen Kraftform Plus -talttakahva ergonomiseen työskentelyyn. Kraftform Plus kahvan kovat tartuntavyöhykkeet suurille työskentelynopeuksille, kun taas pehmeät vyöhykkeet varmistavat korkean vääntömomentin siirron. Bits -räikkä nopeaan työskentelyyn, kun tilanpuutteen takia ruuvitaltan tai koneen käyttö on mahdotonta. Nopea räikän suunnanvaihto kääntövivun ansiosta. Räikkää mahdollista pyörittää nopeasti myös peukalolla uritetun kehän ansiosta. Helppokäyttöinen jopa yhdellä kädellä. Ergonominen räikän varsi Kraftfrom muotoilulla sopii täydellisesti sormillesi. Räikkään suoraan yhdistetty bits –kärkipidin mahdollistaa todella ahtaissa väleissä työskentelyn. Pieni, vain 6 ° paluukulma 6 ° tarkkaan työhön. Kestävä, muottiin taottu täysmetallinenvarsi. Kestää jopa yli 65Nm vääntöä. Ruuvausnopeutta lisäävällä irtokauluksella varustettua Rapidaptor-kärkipidintä voidaan käyttää jatkeena salaman nopeisiin ruuvikärkien vaihtoon. Kestävät ruuvauskärjet yleiskäyttöön. Käsi- ja konehylsyt melkein kaikkiin sovelluksiin. Take it Easy Tool Finder –järjestelmän värikoodauksen ansiosta löydät nopeasti oikean työkalun. Tukeva ote myös öljyisillä käsillä urituksen ansiosta. Ura pidinkuulalle. Ulkoisille kuusikulmaisille pulteille ja muttereille. Valmistettu mattakromatusta kromi-vanadiinista.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa tuotetta: Wera Polkupyöräsarja 3

Yleiset takuu ehdot

Electrobike takuu

Takuu, huolto palvelut ja varaosien saanti on yksi sähköpyörän tärkeimmistä asioista. Me Electrobikessä olemme suunnitelleet uudenlaisen takuu huolto järjestelmän täydellä raportointi palvelulla. Tällöin saat pyörällesi täyden huolto historian ja tiedät aina tarkalleen mitä pyörällesi on tehty. Meillä huoltoihin kuuluu totta kai myös sähköpyöräsi päivitys uusimpaan käyttöjärjestelmään. Meillä Electrobikessä on kaikki testerit, työkalut ja varaosat kaikkiin myymiimme sähköpyöriin. Olemme valikoineet tuotteemme niin että asiakas saa varaosia pyöräänsä vielä useiden vuosienkin päästä nopeasti ja vaivattomasti.

Sähköpyörien takuu

Sähköjärjestelmän takuu on 2 vuotta ja siihen kuuluu myös akku. Huomioithan kuitenkin että takuu loppuu koko sähköjärjestelmältä, mikäli laitetta on viritetty. Viritetyt pyörät eivät myöskään ole sallittuja tieliikenteessä.

Runkotakuu on sähköpyörissämme 5 vuotta. Kuitenkin esimerkiksi BH-Emotion sähköpyöriin saat valmistajan elinikäisen takuun rekisteröimällä runkosi BH.n kotisivuilla.

Tavallisten pyörän osien takuu on 1 vuosi, ellei osan valmistaja ole toisin ilmoittanut. Esimerkiksi Shimanon osilla on usein 2 vuoden takuu ja Maguran jarruilla on 5 vuoden vuotamattomuus takuu.

Asennus sarjojen takuu

Boostbike asennus sarjoilla on 2 vuoden takuu. Takuu kattaa kaikki valmistusvirheet 2 vuoden ajan.

Zet asennus sarjoilla on 1 vuoden takuu. Takuu kattaa kaikki valmistusvirheet 1 vuoden ajan. Akulla on 2 vuoden takuu.

Bafangin ja 8FUNin asennus sarjoilla on 1 vuoden takuu. Takuu kattaa kaikki valmistusvirheet 1 vuoden ajan.

Sähköpotkulautojen takuu

Sähköjärjestelmän takuu 1 vuotta. Takuu kattaa kaikki valmiste virheet sähköosien osalta 1 vuoden ajan.

Kuluvilla osilla ei ole takuuta. Mikäli niissä on valmistevirhe, niin ne vaihdetaan takuuseen. Normaalia kulumista ei korvata! Kuten jarrupalojen yms.

Varaosien takuu

Sähköosien takuu on Boschilla, Boostbikellä, Panasonicilla ja BH-Emotionilla 2 vuotta.

Shimanon takuu on 2 vuotta kaikilla vaihteistoilla ja jarruilla.

Maguran takuu on 5 vuotta kaikilla jarruilla. Takuu kattaa 5 vuoden ajan kaikki vuoto viat (paitsi letkun katkeamista).